Hoe Squirt Je? 7 Simpele stappen om te leren squirten

Relatie- en sekscoach
Door Luuk Zwart

Gepubliceerd op: 15 Juli 2015

Laatst geupdated op: 22 Februari 2023


De meeste mensen zien vrouwelijke ejaculatie, oftewel squirten, nog steeds als iets onmogelijks. Maar voor de minderheid die zelf zo'n spuitorgasme heeft gehad, of een vrouw er een heeft gegeven, is het geweldig om het een keer mee te maken.


In dit uitgebreide artikel, zal ik je leren hoe je een vrouw spuitend kan laten klaarkomen. Als je zelf een vrouw bent, leer je ook hoe jij het zelf kan doen.

More...

Kan elke vrouw squirten?

Er zijn inmiddels veel wetenschappelijke studies gedaan naar het fenomeen 'squirten'. Een systematic review uit 2013 liet bijvoorbeeld zien, dat tussen de 10 en 54% van de vrouwen aangeeft dat ze kunnen squirten. Dat is een vrij grote marge. Als professional en uit mijn eigen ervaring kan ik wel zeggen dat bijna elke vrouw kan squirten, als de omstandigheden goed zijn en ze juist gestimuleerd wordt.


Niet elke vrouw zal het kunnen (squirten is net zoals seksualiteit niet zo zwart-wit, er zijn veel grijstinten). Want bij de ene vrouw is haar anatomie nou gewoon net iets anders, en kán ze bijvoorbeeld fysiek niet zoveel vocht produceren. In het slechtste geval geef je haar dan een geweldig G-spot orgasme.


Als jij als vrouw nog nooit hebt gesquirt, wees dan niet bang.

Het vergt namelijk heel wat van je. Je moet ontspannen zijn, je moet opgewonden zijn, en vooral: je vriend moet ervaren zijn (een groot probleem bij veel mannen, bij deze sorry namens ons allen). 

Als je een man bent, en je wil je vrouw of vriendin voor het eerst laten squirten, lees dan goed verder. Het hangt namelijk voor 95% van jou af of een vrouw kan squirten.

"Het is niet de vraag OF een vrouw kan squirten, maar of JIJ degene bent die haar kan helpen te laten squirten"

Luuk Zwart | Seks- en relatiecoach

Wat is squirten?

Squirten, spuitend klaarkomen, vrouwelijke ejaculatie of een spuit orgasme zijn verschillende namen voor hetzelfde ding:

Het is een speciale manier van klaarkomen. Wat er gebeurt is dat een vrouw vocht uit haar vagina spuit wanneer ze klaarkomt. Het kan voor een vrouw aanvoelen alsof ze moet plassen.

Het kan echt heel veel zijn. Hou er dus rekening mee dat je handdoeken klaar hebt liggen, en kijk niet verrast op als jij er ook onder zit.

Is squirten hetzelfde als plassen?

Er zijn genoeg studies die je kunnen vertellen dat het zo is, maar net zoveel die je kunnen vertellen dat het niet zo is. Ik zal eerst kort de wetenschap opsommen, om daarna wat eigen ervaringen te delen.

Wat de wetenschap zegt over squirten

 • Sommigen beweren dat er vocht uit de Skene's Gland komt. Dit zijn kleine klieren dichtbij de opening van de urethra, die vocht afscheiden. Omdat ze erg klein zijn, is het onwaarschijnlijk dat dit de bron is van ál het vocht dat bij sommige vrouwen vrij kan komen.
 • Een recente studie uit 2022 laat zien dat er een verschil lijkt te zijn uit het vocht dat vrijkomt uit deze klieren, en plas. Deze klieren lijken onder andere ook PSA (prostaat specifiek antigen) te bevatten. Iets wat je verwacht van een prostaat bij mannen. Vocht wat uit deze klieren vrijkomt bevat dat dus, iets wat normale urine niet heeft.
 • De bron van het vocht dat hard uit de vulva lijkt te komen wanneer ze squirtend klaarkomt, is daarom *waarschijnlijk* de blaas volgens meerdere studies.
 • Een andere studie uit 2013 concludeerde ook dat het plas zou zijn. Die studie is wel wat controversieel, omdat je met slechts 7(!) proefpersonen geen harde bewijzen hebt (normale studies gebruiken 100+ proefpersonen).

Mijn eigen ervaringen

 • Ik heb gemerkt dat veel vrouwen kunnen squirten, en heb nog nooit meegemaakt dat het rook als plas, of dat het er typisch geel uitzag als plas. Niet alleen ik heb dat gemerkt, dat is ook wat veel vrouwen zeggen.
 • De waarheid ligt waarschijnlijk ergens in het midden. Belangrijk is dat het niet ruikt en eruit ziet zoals plas. Dus wat maakt het nou precies uit we ervan kunnen genieten?

Omgaan met het stigma & taboe op squirten

Een van de grootste obstakels die veel vrouwen hebben om te squirten, zijn hun eigen gedachten. Er heerst nog steeds een groot taboe op squirten. Want als het voelt als plassen, eruit ziet als plassen en er studies (met 7! proefpersonen) zijn die zeggen dat het plas is, dan moet dat het wel zijn.

Als vrouw moet je hiertegen bestand zijn. En als man, moet je je realiseren dat zij zich misschien schaamt, omdat ze bang is dat JIJ het vies vindt. Zelfs als zij het dus met jou wil proberen, kan ze nog steeds blokkades hebben die zij haar moet helpen om te overwinnen. Ze moet het durven 'laten gaan' en volledig ontspannen. Zowel fysiek als mentaal.

Hoe je een vrouw laat squirten

Hieronder staan mijn 7 stappen om een vrouw te laten squirten. Als je ze goed uitvoert, heb je een goede kans dat ze spuitend klaarkomt.

Als je nog niet veel ervaringen hebt met haar laten klaarkomen, lees dan eerst deze 10 tips over vingeren.

Stap 1: Veilige, schone en comfortabele ruimte

Als ze straks gaat squirten, krijgt ze waarschijnlijk het gevoel dat ze moet gaan plassen. Dus je wil dat voor zijn en er rekening mee houden.

Deze 4 dingen wil je bij de hand houden:

 • Oude handdoek. Als vrouw ga je hierboven zitten of liggen. Je kan hem ook pas gebruiken wanneer ze bijna klaarkomt. Neem oude handdoek. Niet je favoriete handdoek die je van je overleden oma hebt gekregen..
 • Glas water. Ze heeft dorst wanneer ze een paar keer is klaargekomen. Krijg extra gentleman punten en bied haar na het squirten een glas water aan. 
 • Glijmiddel. Als een vrouw gaat squirten, betekent het niet per se dat ze van tevoren nat is. Daarom is het handig om wat bij de hand te hebben. Het geeft haar ook meer gemoedsrust.
 • Massageolie. Een van de dingen die ik heb geleerd als sekscoach, is dat ontspanning een van de belangrijkste dingen is die je kan doen om een vrouw langzaam op te winden. Ze heeft het nodig als je haar wil laten klaarkomen. Dat kan je doen met een rustige massage en daarna voorspel (of je gebruikt mijn Meesterminnaar Methode).

Wat je als partner kan doen om haar zich comfortabel te laten voelen

Voordat een vrouw kan klaarkomen (laat staan spuitend), moet ze eerst opgewonden raken. En dat kan alleen als ze zich comfortabel en veilig voelt bij jou.

Wij mannen hebben soms moeite om dit in te zien, maar zoals je weet, kunnen kleine dingen enorm belangrijk zijn voor vrouwen. Bijvoorbeeld:

 • Vies toilet? --> "Gadver misschien heeft hij al dagen niet gedoucht."
 • Je laat het licht aan --> "Wat nou als hij ziet dat m'n linkerborst groter is dan m'n rechterborst."
 • Je hebt huisgenoten? --> "Wat nou als z'n huisgenoten me horen, wat zullen ze wel niet over me denken?"
 • Heb je vieze nagels? "Dadelijk krijg ik een urineweginfectie."
 • Er liggen nog spullen van je ex? --> "Misschien ben ik wel de zoveelste deze week"

Niet elke vrouw zal ze allemaal hebben. Maar na 12 jaar coachen ben ik nog nooit een vrouw tegengekomen die opgewonden werd van slechte hygiëne. 

Wanneer een vrouw zoiets opmerkt, kan ze zich niet ontspannen zal zo niet in de juiste mentale gemoedstoestand zitten om zich te laten gaan, een orgasme te hebben en laat staan te squirten. In plaats daarvan is ze bezig met de oorbel van je ex, je huisgenoten of bekommert ze zich over je vieze nagels.

5 Dingen die je als partner moet doen om haar gerust te stellen


 • Opruimen en schoonmaken. Yes, je zal het toch moeten doen. En daarmee bedoel ik niet dat het spik splinter schoon hoeft te zijn, maar zorg in ieder geval dat het toilet, de badkamer en de omgeving van je bed SCHOON zijn.
 • Verwijder nare luchtjes. Jij zal het misschien niet doorhebben of het zal je niet uitmaken, maar voor haar kan het een vervelende afleiding zijn. Gooi die ramen dus open van te voren en steek een geurkaars aan.
 • Voorkom het "p*rnostudio-gevoel". Hiermee bedoel ik dat je niet zulke felle lichten moet hebben dat alleen een camera nog ontbreekt voor je hele filmset. Gebruik kaarsen of anders speciale dimlichten.
 • Zet goede muziek op. Niet je favoriete rap/70's/nederlandse hits, maar iets ontspannends wat NIET afleid. Een simpele mix is prima.
 • Knip je nagels. Dit is iets wat je MOET doen. Als in gisteren. Als je het niet doet kan het heel. nare. gevolgen. hebben. voor. je. bedlakens.

Stap 2: Fysiek en mentaal ontspannen

Als je als vrouw zelf deze stappen volgt, is dit het moment waar je wilt ontspannen. Ga lekker zitten of liggen, luister naar de relaxte muziek en ga jezelf langzaam opwinden. Ga van tevoren nog even naar het toilet, dan hoef je je daar later niet druk over te maken.

Als je dit als man leest, heb je wat meer te doen. Want wat je bij stap 1 hebt gedaan, is voorbereiding om haar te laten ontspannen. Nu is het belangrijk dat je die relaxedheid goed onder controle hebt tijdens het hele gebeuren.

Als ze op een punt zich ongemakkelijk voelt, is het over en kan je het vergeten. Hier is hoe je ervoor zorgt dat ze zich ontspannen blijft voelen:

#1 Neem de tijd

Niemand voelt zich gemakkelijk bij iemand die haast. Het zorgt voor onrust.

Ben je gewent direct haar slipje aan de kant te schuiven en op haar vagina te duiken zodra haar jeans uitgaan? 

Chill the fok out.

Een vrouw een orgasme geven, werkt veel beter als ze de tijd heeft om ernaartoe op te bouwen.

Hoe lang moet het voorspel zijn?

Als sekscoach raad ik altijd aan om het ten minste een uur te maken. Ja, je leest het goed. In mijn boek geef ik je zelfs een stappenplan waarmee je het 3 à 4 uur laat duren. Het resultaat daarvan is, dat een vrouw veel meer ontspannen is, zich zo beter kan laten gaan en makkelijker orgasmes kan krijgen. Meerdere achter elkaar zelfs.

Hier is een voorbeeld van wat je kan aanhouden:

 • Kleren uitdoen: 30 min tot 1 uur. Vrouw vinden het geweldig als je laat zien dat je haar langzaam kan plagen en uitkleden.
 • Erotische massage: 30 min.
 • Voorspel (beffen): Tenminste 30 min voordat je aan het squirten begint. Ook hier ga je er niet vol voor, maar plaag je haar en laat je haar niet komen.
 • Seks hierna: Zo lang als je wil. Meestal 10-30 minuten als je haar weer meerdere keren wil laten klaarkomen.
 • Naspel. Vergeet dit niet. Is belangrijk. Zeker 15 min.

Als je dit veel vindt, lees dan eens de reacties onderaan dit artikel door van vrouwen. Je zal zien dat ze het juist nodig hebben om te kunnen squirten.

#2 Help haar om in de mood te komen

Als ze voor de eerste keer gaat squirten, is het belangrijk dat je ervoor zorgt dat ze niet af kan dwalen met haar gedachten. Je wil niet dat ze opeens aan haar werk gaat denken, of aan de was die nog in de wasmachine zit.

Je wil haar helpen om niet te focussen op de buitenwereld, maar op haar lichaam.

Dat doe je zo:

 • Geef haar complimentjes. Vertel haar (later tijdens het beffen) hoe lekker je haar vindt proeven. Vertel haar dat ze je opgewonden maakt. Dat ze er geweldig uitziet. Dat je het sexy vindt als ze XYZ doet. Zo voelt zij zich sexy, en begrijpt ze dat hoe sexier zij zich gedraagt, des te meer je opgewonden wordt en haar leuk vindt en waardeert.
 • Geef haar kleine bevelen aan het begin. "Geef me ... even". "Draai je om". "Sta stil". Als jij de leiding neemt, hoeft zij die niet te nemen. En heeft ze dus meer mentale capaciteit over om te genieten van haar lichaam. Ook raakt ze gewend aan jouw leiding en kan je ze steeds iets groter maken (je leert in stap 5 waarom dit belangrijk is).

#3 Maak het haar fysiek comfortabel

Dit is het punt wat je doet wanneer je aan het voorspel begint. Zorg dat ze op een zacht bed ligt. Een kussen onder haar hoofd en eventueel een onder haar kont.

Als je wil weten waarom haar comfortabel maken belangrijk is, lees dan dit: 6 Stappen Om Beter Te Worden In Bed - De Ultieme Gids


Stap 3: Haar masseren en opwinden

Duur: 60-120 minuten.

Als je als vrouw dit leest, is dit het punt waar je jezelf wil gaan aanraken. Speel met jezelf, raak bijvoorbeeld eerst je buik en bovenbenen aan, masseer jezelf daar, en ga daarna over naar het spelen met je clitoris. Wacht nog even met jezelf vingeren, dat kan later. Wanneer je merkt dat je in de buurt van een orgasme komt (zeg, 30-60 seconden ervan af), dan stop je even. Wacht 30 seconden, en ga dan weer verder. Herhaal dat 3x, en ga dan verder naar de volgende stap.

Als je dit bij een vrouw wilt doen, heb je wat meer instructies nodig. Want je gaat haar nu geil maken. Hieronder staat een uitgebreide video die ik in het Engels heb gemaakt die je uitlegt hoe je een vrouw op moet winden. Je kan ook dit Nederlandse artikel erbij pakken.

Zo windt je een vrouw op voordat je haar laat squirten:

 • Begin met een massage. Als je 1 simpel trucje wil om een vrouw te laten squirten, dan is het dit wel: haar van te voren een goed half uur masseren. Zo wordt ze veel meer ontspannen en kan ze straks makkelijker en harder klaarkomen.
 • Vermijd de typische erogene zones. Borsten, vagina en kont aan het begin zoveel mogelijk vermijden. Zo wil ze alleen maar dat je haar daar méér aanraakt. (Hier zijn 12 erogene zones die je wél wilt aanraken).
 • Zoen goed en langzaam. Zoenen is een underrated deel van voorspel. Maar je kan het hartstikke goed gebruiken als onderbreking van het masseren of van het aanraken van andere zones. Wanneer je zoent, zoen langzaam, met zo min mogelijk speeksel en ontspannen lippen.
 • Plaag haar. Wanneer je onvoorspelbaar bent en doet alsof je bijvoorbeeld haar tepel gaat zoenen, en dan op het laatste moment eromheen zoent, dan krijgt ze juist meer zin in het moment dat je haar tepel wel zoent. Voor een compleet stappenplan om dit te doen, verwijs ik je door naar mijn boek, de Meesterminnaar Methode.
 • Gebruik dirty talk LIGHT. Dus niet meteen vieze praat. Maar simpele dingen zoals: "Je ziet er nu zo lekker uit" & "Je maakt me opgewonden".
 • Jij leidt. Zij volgt. Zoals gezegd, je maakt het haar makkelijk om te ontspannen als jij de leiding neemt. Wanneer ze je kan vertrouwen, je stem volgt, je aanrakingen volgt, dan kan ze zich meer overgeven aan haar gevoel.

Nadat je dit hebt gedaan, is het tijd om daadwerkelijk haar vagina (vulva eigenlijk) aan te gaan raken.


Stap 4: Stimuleer haar clitoris

Duur: 15 minuten tot 30 minuten

Voordat je haar vagina (de binnenkant) wil gaan stimuleren, is het eerst nodig dat je begint met de buitenkant. En het belangrijkste plekje, is de clitoris.

Als je dit als vrouw bij jezelf doet, kan je deze stimuleren met je eigen handen, of bijvoorbeeld een vibrator. Volg hierbij de instructies van stap 3.

Als je dit als haar partner leest, moet je iets belangrijks gaan doen:

Beffen als een baas

Dit is voor veel vrouwen een stuk fijner dan dat je haar vingert of dat je haar met een speeltje stimuleert. Het is natuurlijk ook intiemer. Als je alles hiervoor goed hebt gedaan, dan zou het wel heel spijtig zijn als je nu door de mand valt en er opeens niks van blijkt te kunnen. Dus laat me je een lesje 'beffen als een baas' geven.

 • Vermijd de clitoris in het begin. Die kan wat gevoelig zijn. Lik deze pas later als ze erom vraagt of als ze duidelijk laat weten opgewonden te zijn. Dit is ook weer plagen;)
 • De eerste 10 minuten nog geen vingers erbij. Dat mag later, wanneer je haar daadwerkelijk gaat laten squirten.
 • Lik eerst de buitenste schaamlippen en rondom de vagina. Ga dan pas naar boven naar de clitoris.
 • Lik langzaam. Als je snel likt, komt het gehaast over.
 • Stop voordat ze klaarkomt. Geef haar dan rust door haar benen of borsten te zoenen. Herhaal dit 3x.
 • Lees ook 'het Meesterminnaar principe' waarmee je haar orgasmes tot wel 3x sterker kan maken.
 • Als je een stap-voor-stap uitleg wil, lees dan dit artikel met 13 tips om te beffen als een koning.

Als ze een paar keer in de buurt van een normaal clitoraal orgasme is geweest, weet je dat ze opgewonden genoeg is om een orgasme te hebben. Dat is het punt dat je toe kan gaan werken naar het squirten.


Stap 5: Vind de G-spot en stimuleer hem

Duur: 15 minuten

Als je een vrouw wil laten squirten, is de G-spot de plek die je moet stimuleren.

De G-spot is een plekje aan de bovenkant van de vagina bij de vrouw, ongeveer 3-4 centimeter aan de binnenkant. Dat zijn 1 à 2 vingerkootjes.

Je kan het herkennen doordat het wat rubberachtig aanvoelt. Als een soort geribbeld, sponsachtig plekje in het midden van de vagina, dus niet aan de zijkanten.

G spot locatie

De G spot zit aan de bovenkant van de vagina

Hoe je de G-spot zelf stimuleert

Lig op je rug. Gebruik je ring- en middelvinger en stop ze in je vagina. Druk ze dan richting je navel. Ga dan langzaam terug naar beneden, totdat je een sponsachtig stukje tegenkomt. Dat is je G-spot.

Blijf rondjes draaien en druk uitoefenen op de G-spot. Je kan ook een 'kom hier' beweging maken, of je hand op en neer bewegen (dat is iets anders dan naar binnen en naar buiten). Je kan dit zelf het best aanvoelen.

Zorg dat je handpalm tegen je lichaam (en clitoris) aan drukt. Zo kan je de clitoris indirect stimuleren met je handpalm.

Gebruik je middelvinger en ringvinger om te squirten

Hoe je de G-spot bij haar stimuleert

Dit is waar het leuk wordt. En nat. 

Let op dat je haar net zo'n 15 minuten gebeft hebt. Nu is pas de eerste keer dat je met je vingers naar binnen gaat om haar G-spot te stimuleren. WEES DUS VOORZICHTIG. Gebruik glijmiddel indien nodig.

 1. 1
  Stop je middelvinger (met de nagel naar onderen) L A N G Z A A M in haar vagina. Druk hierbij zachtjes naar beneden. Dit is de beste manier om naar binnen te gaan, omdat je de gevoelige bovenkant vermijdt.
 2. 2
  Ga heel langzaam diep naar achteren, druk dan naar boven en ga langzaam terug, met je vingertoppen tegen 'het plafond' van haar vagina aan. Je voelt nu op een moment een sponsachtig gedeelte. Dat is haar G-spot.
 3. 3
  Maak 'kom hier' gebaren met je middelvinger. Doe dit zachtjes en gebruik je nagel niet.
 4. 4
  Bef haar tegelijkertijd, maar laat haar niet klaarkomen. Als je dat wel doet, krijgt ze waarschijnlijk alleen een G-spot orgasme. Ook heel lekker, maar het is niet hetzelfde als squirten.
 5. 5
  Na 5 minuten voeg je je wijsvinger toe als het past. Bij het naar binnen gaan, hou je je wijsvinger OP je middelvinger, zo voorkom je pijn door nagels.
 6. 6
  Je hebt haar nu uren opgewonden, meerdere keren bijna laten komen en bent haar G-spot aan het stimuleren (die nu iets op zal zwellen). Het is nu tijd om haar te laten squirten.

Stap 6: Maak het af met de juiste techniek

Dit is het moment waarbij je een specifieke techniek toe wilt passen, anders krijgt ze een normaal G-spot orgasme. Aan alle solo-vrouwen die dit lezen, ik zal de techniek eerst uitleggen aan mannen, je snapt daarna precies hoe je dit bij jezelf kan doen.

squirt technieken
 1. 1
  Stop met beffen en vingeren en ga op je knieën naast haar zitten.
 2. 2
  Stop nu je ringvinger en middelvinger in haar vagina (zorg dat ze nat zijn voordat je naar binnen gaat).
 3. 3
  Hou je hand in de positie als op de afbeelding.
 4. 4
  Beweeg op en neer met je hand. Je oefent dus druk uit tegen 'het plafond' van haar vagina.
 5. 5
  Ga steeds sneller. Je zal zien dat ze nu gaat squirten. Hopelijk voor jou op de handdoek;)
 6. 6
  Als je arm moet wordt, wissel je van hand. Zorg dat je de nieuwe vingers wel nat maakt voordat je naar binnen gaat.

Er is één ding wat roet in het natte eten kan gooien:

"Ik moet plassen."

Als het de eerste keer is dat ze gaat squirten, zegt ze dit waarschijnlijk. Dat komt omdat het gevoel van squirten hetzelfde is als wanneer ze moet plassen.

Dit kan je NIET voorkomen, dus je moet er adequaat mee omgaan.

Dus wat doe je?

Dit is het moment waarop je haar vastbindt aan bed en haar je seksslaaf maakt.

Grapje...

Dit is wat je echt doet:

 • Het belangrijkste is dat je als vrouw zelf weet wat eraan gaat komen (en dat je dit laat gebeuren). Dat kan even wat oefening vergen, omdat het heel onnatuurlijk (en zelfs een beetje fout aanvoelt). Maar weet dat het de normaalste zaak van de wereld is en dat het alleen maar sexy is voor je partner als jij je laat gaan.
 • Als haar partner, is het belangrijk dat je van te voren alles goed hebt opgebouwd. Je moet de leiding hebben genomen. Je hebt haar verteld hoe sexy je haar vindt. Dan snapt ze nu ook dat je het lekker vindt als zij zich laat gaan klaarkomt (tip#2 van stap 2).
 • Je kan haar helpen. Zeg: "Nee. Dat hoeft niet. Laat alles gaan. Het is goed. Ik vind het sexy als je zo komt." Zo snapt ze dat ze zich niet hoeft te schamen voor jou. Dit kan haar net over de drempel helpen.
 • Als ze erop staat om eerst naar het toilet te gaan, is dat ook prima. Laat haar dan gaan. Bouw daarna het squirten weer op vanaf het begin van stap #4.
 • De meeste vrouwen hebben net even die bevestiging (dat jij het sext vindt) nodig, en kunnen dan spuitend klaarkomen.

Goed gedaan. Boks voor jou. Je hebt je vriendin zojuist érg blij gemaakt. 

Er zijn nu 3 opties:

Er zijn nu 3 opties:
 1. 1
  Je geeft haar meerdere squirtorgasmes (als ze niet overgevoelig is).
 2. 2
  Jullie hebben seks en daarbij kan je ook proberen haar te laten squirten (zie stap 7).
 3. 3
  Ze is te gevoelig, en je gaat door naar het naspel (scroll naar onderen).

Stap 7: Squirten tijdens penetratie

Als een vrouw niet te gevoelig is voor verdere stimulatie, kan je haar nu laten squirten tijdens seks. De kers op de taart. Je mag jezelf hierna zeker een superman noemen. Of, wat dacht je van 'Aquaman'?

In mijn ervaring is het zo dat sommige vrouwen nu zo opgewonden kunnen zijn dat ze direct klaarkomen, maar bij andere kan het ook 5-10 minuten duren.

Hieronder zie je het standje dat je wil gebruiken:

spuitend klaarkomen

Dit is hoe je haar G-spot stimuleert tijdens seks

Let hierop:

 • Ze kan ook klaarkomen zonder dat ze squirt of spuit. Met je penis heb je nou eenmaal wat minder controle als met je handen.
 • Als het lang duurt, kan ze overgevoelig raken en kan het pijn doen. Stop dan gewoon en ga door met het naspel (of krijg een BJ). Deze ervaring ging om haar, dus ga niet zo lang door dat het te gevoelig wordt bij haar.
 • Als je moeit hebt om het tijdens de seks lang genoeg vol te houden, raad ik je aan om dit artikel te lezen waarin je leert hoe je het 30 min langer vol kan houden.

Op naar het naspel:


Tijd voor het naspel

Let op mannen. Sla dit NIET over.

Een reactie op een vrouwen forum

Waarom naspel belangrijk is

Zoals je weet, zijn vrouwen wat gevoeliger dan ons mannen. Kleine dingentjes kunnen ze enorm opblazen, ook al bedoelen we ze niet zo. Naspel is zo'n ding.

Als je het doet, laat je zien dat je om haar geeft. Op een emotioneel vlak, niet alleen op een seksueel vlak.

Daarnaast is het HEEL belangrijk dat je veel naspel doet als je een vrouw vaker wil laten squirten. Als je het overslaat denkt ze misschien dat je het vies vindt of haar minder erdoor waardeert.

Dit is wat je doet:

 • Knuffel haar, streel haar. Blijf met haar in bed liggen. Condoom kan je straks wel weg gooien. Naar de WC gaan ook.
 • Tenminste 10-15 minuten.
 • Zeg dit: "Wow. Ik vind het zo sexy wanneer je zo komt. Je maakt me echt heel opgewonden wanneer je dat doet." Nu weet ze dat jij het squirten waardeert, dat jij HAAR waardeert, en zal ze ook open staan om het vaker te doen.

Oh. Wat is ego strelen soms toch handig.

(Als je meer over naspel wil leren, lees dan dit artikel met 5 tips en ideeën.)

De volgende stap:

Mannen, scroll verder tot na de Q&A. Dan leer ik je hoe je haar orgasmes sterker, langer en meervoudig kan maken.


Vraag & Antwoord

Hoe moet ik als vrouw zelf squirten?

Het klikt stom, maar spuitend klaarkomen is meer mentaal dan fysiek. Je moet ontspannen genoeg zijn en het laten gebeuren. Als je gespannen bent, is het namelijk onmogelijk.

Als je bang bent voor het squirten zelf, vraag dan eens rond bij vriendinnen of kijk naar ervaringen van andere vrouwen. De meeste genieten ervan.

Het kan ook helpen om kegel oefeningen te doen. Die maken je bekkenbodemspieren sterker, waardoor ook jouw orgasmes sterker kunnen worden. Hier heb ik een stappenplan geschreven, speciaal voor vrouwen.

Ga ook van tevoren naar het toilet.  Zo kan je beter relaxen omdat je niet bang hoeft te zijn voor plas. Wanneer je straks klaarkomt lijkt het gevoel namelijk op plassen. Zo weet je dus dat als je het 'plas-gevoel' hebt, het is omdat je klaar gaat komen.

Bij stap 5 & 6 hierboven laat ik je ook precies de positie en beweging zien dit je wilt maken om jezelf een squirtorgasme te geven.

Het belangrijkste is dat wanneer je het spuitorgasme voelt aankomen, laat je dan volledig gaan. Probeer het als het ware niet 'in te houden' maar 'naar buiten te persen'. 

Als het voelt alsof je moet plassen, dan is dat goed. Ga dan door, en dan kom je squirtend klaar.

Gefeliciteerd. De volgende stap is om het eens met je partner te oefenen (laat hem dit artikel zien en vertel hem dat je het spannend vindt om dit met hem te proberen).

En voor mannen die hier lezen, is er nu nog een bonus spiekbriefje:


Hoe je een vrouw sterkere, langere en meervoudige orgasmes geeft

Als je een vrouw keihard wil laten komen, is er nog één extra trucje wat ik je nog niet vertelt hebt. En het werkt verbijsterend goed samen met deze squirt technieken.

Het is een simpel trucje - bestaande uit twee stappen - dat ervoor zorgt dat ze belachelijk opgewonden wordt en daardoor keihard (squirtend) klaarkomt.

Het heet: 'Het Meesterminnaar Principe'.

En het beste?

Het kan ervoor zorgen dat ze verslaafd wordt aan seks met jou. En dat jij mij na afloop dit soort e-mails stuurt:

Wil je weten hoe het werkt?

Klik op de knop hieronder, vul je e-mailadres in en het Meesterminnaar Principe wordt direct anoniem en gratis naar je toegestuurd:

Luuk Zwart

Over de auteur

Luuk Zwart is seksexpert en coacht sinds 2015 mannen & vrouwen om beter in bed te worden en een spannender seksleven te krijgen. Hij is als sekscoach ook in het Engels actief en heeft inmiddels meer dan 400.000 volgers verspreid over de hele wereld. Zijn boeken hebben meer dan 30.000 mannen en vrouwen bereikt.

 • anoniem schreef:

  Ah ik vind het zo lekker als een man dit bij me doet. Heb het ook wel eens geprobeerd om zelf te doen onder de douche maar dat is wel iets lastiger dan wanneer iemand anders het doet haha!
  xx

  • Je kan het misschien beter proberen door te gaan liggen op bed (met een handdoek). Dan is de positie wat makkelijker en kan je ook relaxter zitten dan staand tegen de douchemuur of zitten op zo’n harde vloer.

 • Branco schreef:

  Ik vind de sarcasme in deze uitleg gewoon zo hilarisch goed. Hoe hij het uitleg met humoristische manier van sarcasme hahaha geweldig! door de humor of sarcasme die hij erbij gebruikt blijf ik juist door lezen, misschien heel raar gezegd maar het geeft echt wel iets als je wat humor erin gebruikt “gebruik niet de beste handdoek van je oma” hahaha ik vind dit stukje / pagina gewoon steen goed doordat het met humor is geschreven. geweldig! hoop dat zijn andere dingen ook met sarcasme gaat. prachtig gedaan! niet alleen dat, er staan ook nog eens dingen in die verdomd bekend voor komen zoals de tips met het licht , geen spullen van je ex etc dat zijn wel de dingen waarvan je denk verrek nu hij het zegt. mooi stukje dit. groetjes!! en bedankt voor de uitleg en zeker die humor erin moet je zeker blijven doen en blijven behouden! dat maakt dit stukje zo interessant!

 • Ramona schreef:

  Ik ben gescheiden en heb daarna veel kortstondige relaties gehad, maar geen van allen gaven mij echt bevrediging. Sinds korte tijd heb ik een veel oudere man en ik word al warm als ik aan hem denk. Hij heeft mij leren ontdekken hoe heerlijk intimiteit kan zijn! Ik was altijd gewend om direct met seks te beginnen, maar hij remde dat af, waardoor ik nog nog meer naar hem verlangde..Op de een of andere manier voelde het zo vertrouwd aan en voel ik mij op gemak bij hem; het geeft een gevoel van vrijheid. Ik fantaseerde vaak over heel erg hete ontmoetingen en bijna alle heeft hij vervuld zonder dat ik ze hem heb verteld. Op de een of andere manier voelt hij mij goed aan..Toen we elkaar voor het eerst omhelsde ergens op een bospad voelde ik zijn begeerte maar hij hield zich in terwijl ik eigenlijk al ter plekke met hem vrijen wilde. Ik drukte mij heftig tegen hem aan en tongzoende hem en hij liet zijn handen over mijn billen glijden..Ik dacht altijd dat vrouwen mannen moesten uitdagen, maar bij hem was het andersom. Die eerste keer is er niets gebeurd terwijl ik zo graag wilde. Wel stelde hij voor om samen het weekend een hotel te nemen en elkaar beter te leren kennen….
  Dat weekend kwam hij me ophalen en ik had mij extra uitdagend gekleed..ik zag dat hij vol bewondering naar me keek en ik voelde me al meteen warm worden; het is heerlijk om begeerd te worden!
  In de auto (het was een lange rit) liet hij zijn hand rusten op mijn bovenbeen..ik gloeide..maar hield mij in…ik legde mij hand op de bobbel in zijn pantalon en hij keek me lief lachend aan..en zei dat het wel eens een heel spannend weekend kon worden. Nou dat vond ik ook, ik had het liefste meteen gestopt en met hem gevrijd..
  Op de veerpont die ons naar het eiland bracht, stonden we bij de reling en hij drukte zich achter tegen me aan..en streelde door mijn haar..en ik zag een zachte lieve blik in zijn ogen…Was ik als ervaren vrouw ineens stapel verliefd aan het worden?
  In ons hotel aangekomen bleek hij een zeer luxe kamer voor ons te hebben gereserveerd..Even dacht ik(ben tenslotte een vrouw) hoe hij me zou vinden als ik bloot was…Ik ging even naar de badkamer…en toen ik terugkwam omhelsde hij mij en stelde voor om samen een bad te nemen..terwijl ik liefste mij had uitgekleed en mij door wilde laten verwennen, want ik was daar erg hard aan toe..Toen hij verdween naar de badkamer zag ik ineens een luxe doos liggen met daarop een roos..en mijn naam er met sierletters op..Omdat hij nogal lang in de badkamer bleef, kon ik mijn nieuwsgierigheid niet bedwingen en maakte de doos open…en dat was een wow moment, want daarin zat een erg mooie lingerieset van zachte doorschijnende tule…Snel kleedde ik me uit en trok het setje aan…en keek in de spiegel…het leek alsof ik een metamorfose had ondergaan….Ik voelde zoveel kriebels dat ik me niet langer kon inhouden en liep naar de badkamer…want als hij niet het initiatief nam, zou ik het doen. Toen ik deur voorzichtig openende moesten mijn ogen wennen aan het licht dat uit was..in plaats daarvan stonden er kaarsen..en had hij overal rozenblaadjes gestrooid en het bad was vol met geurend schuim..en toen zag ik hem, zijn kleren waren en hij droeg een badmantel die wat open stond…en zag zijn mannelijkheid in alle fierheid…snel trok mijn mooie setje uit..en hij nam vast plaats in het bad..en hielp mij in het bad te stappen…ik leunde tegen zijn rug..was erg opgewonden..ik voelde pure lustgevoelens..ik legde mijn hoofd op zijn schouders en we gaven elkaar een lange tongkus..hij schoof met zijn ene hand onder mijn oksel door en streelde zacht mijn harde tepeltjes..zijn andere hand liet hij over mijn buik naar beneden glijden en streelde zacht over mijn Venusheuveltje…dat ik tegen zijn hand aandrukte..en ik voelde zijn vingers in mij komen..en streelde zacht over mijn meest gevoelige plekje waar ik ook altijd mijzelf verwende….Ik kon me niet meer inhouden, kwam in een soort wilde roes..Ik draaide mij om en kwam op hem..en bereed hem als een wilde amazone..ik kreun maar zelden tijdens tijdens het vrijen, maar toen als vanzelf hoorde ik mij dingen zeggen die ik anders nooit zou hebben gedurfd…..Ik ben toen klaargekomen zoals ik nooit ben klaargekomen….!!!!!
  Heerlijk genoten we na…en toen het water kouder werd..droeg hij me naar bed..fluisterde wat dingen in mijn oren waarvan ik als een jong meisje(en dat ben ik niet) van bloosde….Hij maakte mij zo gek van verlangen dat ik dingen tegen hem riep die ik hier niet durf te herhalen(terwijl ik dit schrijf voel ik me al weer warm worden)eerst was hij teder..maar langzaam maar zeker werd hij heftiger..zeg maar gerust wild…hij nam mij op een ruige manier..ik kermde kreunde en van alles…en we kwamen beiden als twee wilde dieren klaar….lang lagen wij na te hijgen in elkaar armen….daarna stelde hij voor ergens samen te eten..ik wilde eigenlijk blijven liggen…maar ik had een erg blote jurk meegenomen die ik voor hem wilde aantrekken…mijn borsten waren goed zichtbaar maar niet aanstoot gevend..
  In het restaurant gaf hij mij complimentjes..en ik kon het niet nalaten om vooorover te buigen en even mijn kroonjuwelen te showen…en prompt voelde ik zijn been langs de mijne strelen..
  De nacht die erop volgde hebben we nauwelijks slapen doorgebracht. Ik kwam tot de ontdekking en dat was een hele gewaarwording dat ik vrij snel achter elkaar klaar kon komen…Nog nooit beleefd, echt hij kon toveren blijkbaar..Ik was wel totaal uitgeput maar zielsgelukkig! De dag erna is teveel om te om schrijven, maar ik geloof dat we wel zes keer gevrijd hebben, waarvan de helft in de duinen en een keer op het strand..heerlijk om samen helemaal zo vrij als een vogeltje door een stil bos te wandelen…Deze lieve man heeft mij seksueel een nieuwe wereld laten ontdekken, waarover ik wel eens had gefantaseerd, maar mijzelf nooit in staat had geacht om het te laten gebeuren…Een mengsel van romantiek en erotiek…zelfs als we ergens in een stadje wandelen vind ik het heerlijk als hij spontaan even over mijn billen streelt..Ik voel me soms weer een verliefde puber..terwijl ik op seksueel gebied toch redelijke ervaren ben..
  O ja, wat belangrijk is om gewoon open te praten over wat je fijn vind..Bij andere mannen kon ik dat nooit en dat was behoorlijk frustrerend…ik denk dat daardoor mannen niet weten hoe een vrouw seksualiteit beleefd.

  • Dankjewel voor het delen, dat scheelt ook weer een Harlequin boekje kopen!

 • Top dat je dit zo uitvoerig beschrijft, bedankt Luuk!!

 • Lorenzo schreef:

  Hallo wou even iets kwijt over Het squirten /spuiten elke vrouw kan spuiten heb ik sins kort ondekt ik heb het zelf bij verschilde vrouwen
  Uitgeprobeerd en het lukt me elke keer de meeste vrouwen denken dat ze niet kunnen spuiten is niet zo de man moet weten hoe en geduld hebben de vrouw goed om warme. Goed verleiden tot ze lekker goed op gewoden is daarna goed met de vinger tegen de clit aan gaan. Moeilijk Om uit te leggen maar het is echt waar elke vrouw spuitend klaar komen voor vragen zou ik er altijd wel op reageren

  • Thanks Lorenzo, dat zijn ook de ervaringen die ik en meeste van mijn klanten hebben. De meeste vrouwen kunnen dit, als ze op de juiste manier – met geduld – behandeld worden.

 • Wat een prachtige site op een leuke manier uitgelegd eigenlijk moest iedereen hier van weten zelf ben ik al meer dan 50 jaren getrouwd met dezelfde vrouw dus beiden dik over de zeventig en vroeger wisten we van niets, alles moest verborgen blijven condooms bestonden toen nog niet ook geen voorlichting gewoon recht op en neer, sinds latere jaren waren er seksboekjes daar stond al wat meer in en toen de computer met deze site ook seks video ( liefst zien we amateur die het zelf opnemen ) we hebben al veel uitgeprobeerd vooral de massage vooraf is een succes ook de sfeer ( o.a en intieme omgeving ) strand, duinen, dagje sauna, achter tuin,altijd klaar komen en variëren in vingeren en meer leuke plekjes.
  Ja hoor die oudjes zijn in de tweede jeugd gekomen Mede door deze site iedere week een heerlijke vrijpartij we nemen er de tijd voor en gaan binnen kort naar een bekend Hotel in Egmond waar ook een sauna in zit en na een strandwandeling is er een fijne ongestoorde kamer om de liefde heerlijk te bedrijven, onze dank voor de site Luuk !

  • Dankjewel Peter. Als je veel aan de site hebt, probeer dan ook eens mijn boek, de Meesterminnaar Methode. Je bent zeker niet de eerste wat oudere man die er veel van opsteekt en plezier aan beleeft.
   – Luul

 • Ooh, alleen al bij het lezen krijg ik het warm. Ik ben een vrouw maar veel dingen wist ik niet eens. Door aan te spannen kom ik altijd mega snel klaar. Ben gewoon te ongeduldig denk ik. Waren alle mannen maar zo als jij Luuk ;-). Taking controle…..

  • Thanks, ik doe m’n best om zoveel mogelijk mannen net zoals mij te maken 😉

 • Ik heb vaker op deze site gewezen als ik een partner had die wel wat tips kon gebruiken 😉 tot nu toe is het nooit gelukt mij te laten squirten. Denk dat ik hulp van de pro zelf nodig heb 😉

  • Ik weet zeker dat je het ook zonder mij kan 😉 Je kan wat verschillende posties gebruiken, of anders een speciaal speeltje. Vaak werkt het daar wel zelf mee. En tja, als je een vriend hebt en wil dat hij beter wordt, kan je hem eigenlijk alleen deze site (en de Meesterminnaar Methode) laten lezen.

 • vrouw 26 schreef:

  Echt bizar hoe goed dit is uitgelegd en alles is waar. Ik squirt en vind dat super akward dus houd me altijd in, tenzij een man mij zo relaxt krijgt dat ik niks anders meer kan. Met trillende benen en een natte handdoek als gevolg.

  • Dankjewel! Dat is precies wat ik ze probeer te leren. Haar laten ontspannen en relaxt krijgen is hét belangrijkste.

 • Lady R schreef:

  Geweldig! Ik ga dit zeker aan de man laten lezen mocht het ervan komen. Kreeg al zin door het lezen alleen. Heel erg grappig geschreven ook.

 • Andres schreef:

  Dit is echt zalig! Woow danku wel xxx

 • Wat heb je dit heerlijk geschreven😍😍😍 wauw gwn boks voor jou!!!

 • Roosje schreef:

  Wouw het heeft gwn gewerkt heb voor het eerst gesquird thanksss❤❤❤😍

 • Mistresslatina schreef:

  Waar woonde je zei je? 😂

 • Mijn man en ik zijn swingers en ik heb al een aantal keer gesquird tijdens het swingen.
  Maar helaas niet bij mijn man….
  Dit maakt mij erg verdrietig en mijn man heel onzeker.
  Mijn man denkt nu dat ik mij bij hem niet durf te laten gaan, maar dit is helemaal niet het geval!
  Ik voel mij bij hem juist het meest op mijn gemak.
  Dit alles maakt dat ik mij nu vaak schaam wanneer ik squirt bij een andere man.
  Ik ben nu op het punt gekomen dat ik het niet meer wil bij een ander.
  Ik wil zo graag dat het lukt bij mijn eigen man!
  Het is mijn man wel eens gelukt bij een andere vrouw, maar dat ging ook niet heel gemakkelijk.
  Wat kunnen wij hier aan doen?

  • Luuk Zwart schreef:

   Hey Linda,

   Dat is inderdaad een shit situatie. Er kunnen twee dingen aan de hand zijn die ervoor zorgen dat je wel squirt bij andere mannen en niet bij je eigen man:

   1. Het is spannender bij andere mannen
   2. Andere mannen weten beter wat ze doen

   Ik vermoed eerlijk gezegd dat optie één vooral het geval is. Swingen is spannend (je doet het waarschijnlijk voor de spanning) en daardoor ben je meer opgewonden. Wanneer je meer opgewonden bent (zowel lichamelijk als psychologisch), zal je makkelijker squirten.

   Wanneer je jaren bij dezelfde partner bent, zal de spanning niet zo sterk zijn als bij een ‘nieuwe’ bedpartner. De spanning opbouwen doe je dan het beste door heeeeeeel lang aan voorspel te doen. Als hij je plaagt en gek maakt (en daar uitgebreid de tijd voor neemt), dan zul jij ontzettend opgewonden worden. Hierdoor wordt het squirten makkelijker.

   Natuurlijk bestaat de optie dat andere mannen iets anders/beters doen dan je eigen partner. Dit is iets wat je zelf beter in kan schatten dan ik. Als dit het geval is, kun je hem het beste begeleiden/vertellen wat hij moet doen om je te laten squirten.

   Groetjes,
   Luuk

  • Hey Linda,

   Dat is inderdaad een shit situatie. Er kunnen twee dingen aan de hand zijn die ervoor zorgen dat je wel squirt bij andere mannen en niet bij je eigen man:

   1. Het is spannender bij andere mannen
   2. Andere mannen weten beter wat ze doen

   Ik vermoed eerlijk gezegd dat optie één vooral het geval is. Swingen is spannend (je doet het waarschijnlijk voor de spanning) en daardoor ben je meer opgewonden. Wanneer je meer opgewonden bent (zowel lichamelijk als psychologisch), zal je makkelijker squirten.

   Wanneer je jaren bij dezelfde partner bent, zal de spanning niet zo sterk zijn als bij een ‘nieuwe’ bedpartner. De spanning opbouwen doe je dan het beste door heeeeeeel lang aan voorspel te doen. Als hij je plaagt en gek maakt (en daar uitgebreid de tijd voor neemt), dan zul jij ontzettend opgewonden worden. Hierdoor wordt het squirten makkelijker.

   Natuurlijk bestaat de optie dat andere mannen iets anders/beters doen dan je eigen partner. Dit is iets wat je zelf beter in kan schatten dan ik. Als dit het geval is, kun je hem het beste begeleiden/vertellen wat hij moet doen om je te laten squirten.

   Groetjes,
   Luuk

 • Charlotte schreef:

  Ik ben helaas nog nooit klaargekomen bij een man, en dat komt omdat ik meestal niet ontspannen genoeg ben, en dat komt weer omdat mannen niet de tijd kunnen nemen die ik nodig heb om in de juiste stemming te komen en om zodanig geil te worden dan ik kan klaarkomen. Het stappenplan wat je beschrijft met een uur voorspel is precies wat ik nodig heb, het liefst nog langer, alleen meeste mannen hebben daar niet de tijd voor of willen niet de tijd ervoor nemen omdat zij wel geil genoeg zijn en direct a`ctie willen. Ik vind het ook lastig aan te geven en te zeggen dat ik nog langer voorspel wil.
  Ik heb geen relatie maar meerdere losse contacten de laatste tijd. Steeds gebeurt het dan dat zij wel klaarkomen en ik niet.
  Ik heb tijdje lang professionele massages genomen voor mn gezondheid en het gebeurde tijdens de massages vaak dat ik zo geil werd dat mn onderbroek helemaal nat was geworden. Een massage bevat veel elementen die mij in de juiste stemming brengen, zoals de sensuele aanraking, de ontspanning en de duur (75 min). (het waren geen seksuele massages maar puur professioneel waar ik toevallig wel heel geil van werd)
  Veel jongens denken dat beetje clitoris spelen of beffen wel zorgt voor een orgasme, maar goed voorspel met vooral zoenen en aanraking op erogene zones is van onmisbare waarde.

  • Hi Charlotte, wat je vertelt is heel herkenbaar. Als mannen niet de tijd nemen voor het voorspel om jou in de stemming te brengen en op te winden, dan maakt dat het voor jou niet beter.

   Ben het helemaal met je eens dat goed voorspel met aanraking van de erogene zones de sleutel is om een vrouw wel opgewonden te maken en vervolgens klaar te laten komen. Daarom is er in het stappenplan hierboven ook zoveel focus op het opwinden (en comfortabel maken).

   In mijn boek ga ik er zelfs nog dieper op in en geef ik mannen een stap-voor-stap plan wat ze van A-Z kunnen volgen om dit op de juiste manier te doen… en als ze zoiets helemaal kunnen volgen, dan werkt het en daarna snappen ze gelukkig ook dat ze dat moeten blijven doen.

 • Anelotte.K schreef:

  Mijn vriend weet eerlijk gezegd heel goed wat hij doet in bed al moet ik zeggen dat ik soms wel bloed tijdens het vingeren (waarschijnlijk die nagels haha). Hij wil me graag laten squirten en ik wil dat ook erg graag. Hij volgt alle stappen al uit zichzelf vanuit wat ik hier lees het enige is dat ik niet alleen een plas gevoel krijg maar ook vreselijk veel pijn waardoor ik het niet langer houd. Iedereen zegt dat je dan juist moet volhouden etc maar het lukt gewoon niet? En ik voel me juist ontzettend ontspannen bij hem. Wel krijg ik na een tijd het gevoel van laat maar weer. Ik ben daarnaast nog nooit gekomen door iets anders dan via mijn clitoris

  • Waarschijnlijk is hij wat te ruw, en ben jij nog niet opgewonden genoeg. Omdat jij nog niet opgewonden genoeg bent, is er niet veel natuurlijk glijmiddel, waardoor het bij jou pijn doet.

   De oplossing hiervoor is niet per se om glijmiddel te gebruiken. Het probleem zit namelijk waarschijnlijk bij het opwinden. Hij moet daar veel langer de tijd voor nemen, en jou pas proberen te laten squirten wanneer je bijna echt niets anders kan dan klaarkomen. Hij moet dus geen ‘afsnijweggetjes’ gebruiken en moet minstens 90 minuten de tijd nemen om jouw op te winden.

   Je kan hem bijvoorbeeld de Meesterminnaar Methode aanraden, daarin leer ik mannen precies hoe ze dit stap-voor-stap moeten doen.

 • Coin13 schreef:

  Heb dit een paar jaar geleden ontdekt hoe het moet bij een vrouw. En aks een vrouw dan eenmaal komt, dan raakt een man (ik wel) erg van opgewonden als een vrouw dan eenmaal gaat spuiten.

 • Dit is ongeloofwaardig. Moet ik de wekker zetten ‘s ochtends om optijd te beginnen. Volgens mij ben je 3 eet/drinkpauzes vergeten in je stappen… wanneer kom ik aan mijn trekken. Ben godsakkeju 5 uur voor haar bezig en wat krijg ik. 5-10 minuten seks als het niet te gevoelig is. Daarnaast krijg ik een nat bed. Wat een onzin. Kan je toch ook geen naspel doen?

 • Svensson schreef:

  Hallo Luuk, allereerst mijn complimenten voor je prettige, duidelijke en ontspannen uitleg.
  Ik ben een man van 48 jaar. Een jaar geleden heb ik een vrouw leren kennen waar ik heel gelukkig mee ben. We kunnen alles samen doen. Ook mijn sexleven voelde nog nooit zo compleet en ervaar sommige dingen voor het eerst. Bijvoorbeeld dat mijn vriendin (51 jaar) zo vaak wil vrijen en seksen, dat ik soms bang ben dat ik het niet kan bijbenen 😉 Heerlijk.
  Zij is ook de eerste vrouw die ik kan laten klaarkomen. Dat vind ik goud en het mooie is dat ik mentaal ook een beetje met haar klaarkom ofzo…
  Zij wil ook graag nieuwe dingen uitproberen. Zo proberen we rustig aan om van achteren te neuken. Dat lukt niet altijd, maar we kunnen er om lachen en proberen het gewoon een andere keer weer.

  Nu ter zake: gisteren wilde ik het squirten proberen…. De grootste uitdaging is dat zij nogal ongeduldig is: het liefst wil ze zo snel mogelijk neuken… De tijden die je noemt in het stappenplan zijn voor haar niet echt realistisch 😉 Duurt te lang…
  Het laatste stapje met mijn vingers in haar, vond ze wel prettig, maar na een tijdje voelde het niet meer fijn.
  Ik vond het echt moeilijk om in te schatten hoe snel en hoe hard ik met mijn hand op en neer moest gaan.

  Maar goed, we hebben vervolgens lekker intiem samen “gewoon” gevreeen en dat was ook heel erg fijn.

  • Hi Svensson, wat je kan proberen is om haar eerst normaal op te winden, en pas op het moment dat ze bijna komt te wisselen naar het squirten.

   Een andere optie is om te gaan werken met handoeien en een blinddoek. Zelfs voor de vrouwen die graag snel neuken of die de controle willen houden, is dat dan net wel het ding waardoor ze ontspannen en jou de tijd geven om haar een orgasme (in dit geval squirten) te geven.

 • Vivian schreef:

  Ik kan squirten. Jeej! T ging toch iets anders dan hier beschreven. Ik was voor t eerst bij een man die ik nooit eerder had gezien, dus niet perse heel erg op m’n gemak. Geen idee hoe t was om te squirten, geen vertrouwde of romantische omgeving ofzo. Huis zelfs een beetje viezig, wat ja, man op zichzelf. Op de een of andere manier is t het toch erg snel gelukt mij te laten spuiten. Het was erg leuk om het op die manier te ervaren. Ik denk dat het in dit geval 100% aan de ervaring van de man lag. Hij wist wat hij deed. Daarna heb ik altijd kunnen squirten bij hem en ook steeds vaker en meer. Ik kom trouwens niet klaar (ja dat kan dus), maar dat komt nog wel. Het is in ieder geval fantastisch

 • ik wil echt spuitend klaar komen maar tot nu toe loopt het alleen maar eruit. hoe kan ik ervoor zorgen dat het ook spuit?

  • Het wissel enorm per vrouw. Dat het bij jou wat minder spuitend is, kan gewoon. Kan ook zijn dat je het verkeerd doet. In dat geval, check de vingertechniek nog even die hierboven staat, waarschijnlijk dat het daar fout gaat.

 • Richelle schreef:

  Hmm fijne uitleg, bedankt Luuk! Ik vind squirten fantastisch. Ik ‘kan’ het als de man die me onder handen neemt het kan, maar ik probeer het zelf ook al jarenlang op allerlei manieren en met allerlei toys. Jammer genoeg nog geen succes mee gehad. Ik kan het juiste plekje gewoon niet vinden. Wel dat sponsachtige plekje, maar dat lijkt wel gevoelloos. Ik zou dit graag kunnen, aangezien het wel een soort fetisj van me is. Heb je hier nog tips in? Bedankt, Liefs Ries

  • Het is een stuk makkelijk als iemand anders het doet, dan jijzelf. Komt omdat je zelf niet goed de heel snelle beweging op en neer kan maken. Dus tja, je kan dat proberen… maar anders misschien toch je vriend onderwijzen? Je kan b.v. mijn boek voor hem kopen, daarin staat precies uitgelegd hoe hij het (bij je) moet doen.

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Word een god in bed met het boek dat 12.000 mannen (en meer dan driedubbel zoveel vrouwen) hebben getest 

  >