17 Zoen Tips: Hoe Je Moet Zoenen / Tongen Als Haar Droomman

17 Zoen Tips: Hoe Je Moet Zoenen / Tongen Als Haar Droomman

Zoenen is vaak het eerste intieme moment dat je met een vrouw zal hebben.

Dit verpesten zal je in haar ogen erg onaantrekkelijk laten lijken ongeacht hoe leuk jij haar vindt.

Gelukkig ga ik je helpen om dit te voorkomen. In dit artikel leer je 17 zoen tips om als haar droomman te zoenen zodat ze gek op je wordt.

More...

In deze 17 tips leer je:

 • Waarom je altijd goed voorbereid naar het strijdtoneel moet gaan als je wil zoenen als haar droomman
 • 17 simpele zoen tips die je vandaag kan toepassen om haar als nooit tevoren te zoenen
 • De grootste fout die mannen maken wanneer ze vrouw willen zoenen - het klinkt hoffelijk en lief maar het is een ontzettende afknapper
 • Waarom je moet stoppen met zoenen voordat zij dat doet - dit is één van de meest onderschatte dingen die je moet doen
 • De beste manier om een zoen af te sluiten - met dit trucje programmeer je haar brein om altijd met jou te willen zoenen

Maar eerst:

Beste zoen tips als je een vrouw gek wil maken

Om een echte meesterminnaar te zijn, moet jij je zoenvaardigheden onder de knie hebben. Seks begint en eindigt vaak met zoenen.

Het is één van de weinige intieme dingen die jij als man in het openbaar kan doen met een vrouw zonder in de gevangenis te belanden. Vrouwen hebben door het kijken van films, luisteren van muziek en lezen van tijdschriften het idee gekregen dat de zoenvaardigheden van een man alles zeggen.

Als ze niet het idee krijgen dat je het goed kan, valt ze van haar roze wolk af. Menig vrouw zal het je ook in je gezicht vertellen:

Als je als man niet goed kan zoenen, is dat een enorme afknapper.

Veel vrouwen correleren je zoenskills met je slaapkamervaardigheden.

Mannen die slecht kunnen zoenen worden automatisch in de 'slechte bedpartners' mand gegooid.

Om daar vervolgens nooit meer uit te komen.

Goed kunnen zoenen daarentegen zorgt ervoor dat ze opgewonden en geil wordt van je.

Ze zal zichzelf gek maken met de gedachte "als hij zo goed kan zoenen, hoe goed is hij wel niet in bed?!"

Vandaar deze broodnodige zoen tips.

Trail and error

Goede leren zoenen kan lastig zijn. Vooral de eerste keer zoenen brengt extra spanning met zich mee.

Gelukkig voor jou heb ik vele vrouwen afgelebberd om erachter te komen wat de juiste manier is om haar te zoenen waardoor ze meteen het gevoel krijgt dat jij haar droomman bent.

Mijn ervaringen, fouten en feedback van vrouwen heb ik in deze 17 zoentips verwerkt. Alles wat je moet doen (en moet vermijden) tijdens het zoenen zal in dit artikel behandeld worden.

Doe jezelf en haar een plezier en lees het tot het eind. Tenzij je natuurlijk wil dat een andere persoon haar droomman wordt.

Laten we met mijn geniale zoen tips beginnen:


#1 Verzorg je gebit

Een goed begin is het halve werk. Vooral wanneer het je eerste zoen is of je van plan ben bent om een tongzoen in de strijd te gooien. Je hebt in het ene geval nog geen ervaring en in het andere geval probeer je iets nieuws uit.

Nu verwacht je wellicht dat ik je een exotische en ongebruikelijke tip ga geven. Sorry maat. Dat komt later in deze blog. In het begin moeten we het hebben over het belangrijkste beginsel bij zoenen en tongzoenen:

Hygiëne.

Onverzorgdheid is een enorme afknapper voor vrouwen. Het maakt niet uit of het om je kleren, haar of geur gaat. Als je vies door het leven gaat, is het een 'no-no' voor een vrouw.

Zorg er daarom voor dat je mondhygiëne op en top is.

Je hoeft maar een paar dingen te doen:

 • Flossen en/of tanden stoken
 • Tanden poetsen
 • Smint (of soort gelijk snoepje) nemen of je mond fris te houden

Het is zonde om dit niet te doen.

Een nieuwe arsenaal aan zoenskills opdoen in deze blog... om vervolgens door een stinkende adem afgewezen te worden. Wees geen loser en voorkom dit door de bovenstaande tips toe te passen.


#2 Verbaliseer je intenties niet

Vrouwen houden van het spelletje. Ondanks dat ze het niet snel zouden toegeven, houden ze ervan om 'gejaagd' te worden. Een man die moeite doet en weet hoe hij de spanning op moet bouwen is een tegen dat een man een baasje is.

Ze zal altijd met het idee rondlopen wat je weet hoe je de spanning kan aanwakkeren en in het spel kan houden. Dat is uiteindelijk wat een vrouw in haar droomman wil terugvinden.

De domste en meest amateuristische manier om de spanning voor de (eerst) zoen weg te nemen, is door het over de zoen te hebben.

Leave it unsaid

Hoewel je misschien denkt dat het romantisch is om het te benoemen, verpest je eigenlijk de sfeer.

Een zin als "ik heb echt zin om je te zoenen" zal de ervaring alleen maar verpesten voor haar.

Dingen niet uitspreken maakt het juist spannend voor haar. Met haar flirten zonder te zeggen dat je met haar flirt maakt het spannender.

Een dame die je besluit mee naar huis te nemen na een avondje stappen zonder expliciet te zeggen dat jullie naar huis gaan, maakt de reis naar de voordeur veel spannender.

Niet weten waar je aan toe bent is 'eng'. Tenzij het natuurlijk afkomstig is van iemand die leuk vindt. In dat geval is het 'spannend'. Het niet uitspreken van de zoen is één van de beste zoen tips als het je eerste zoen zal zijn. Hierdoor kan je haar positief verrassen.


#3 Bouw de spanning op

Over spanning gesproken. Hoe meer je het op kan laten bouwen, hoe beter dit de zoen voor haar (en jou) zal maken. Wat intimiteit, seks en zoenen betreft wil je eigenlijk zoveel mogelijk spanning creëren. Des te meer er aanwezig is, des te intensere emoties de dame zal voelen.

Dat zijn gevoelens die alleen haar droomman zou kunnen opwekken... denkt ze.

Vergeet daarom niet om 1 tot 2 uur voor de zoen flink met haar te flirten. Dat kan je doen door:

 • Plagen
 • Hand vasthouden
 • Been aanraken

Dit zijn allemaal dingen die je doet om een vrouw te versieren, verleiden en gek op je te maken. Hierdoor geef je haar ook het verlangen om jou te willen zoen. Het scheelt je een afwijzing. Hoewel dit niet direct met de zoen tips te maken heeft, is het zeker één die je zal helpen om als de droomman over te komen.


#4 Maak oogcontact

Als ik het over spanning creëren hebt, moet ik natuurlijk oogcontact noemen. Het is één van de meeste onderschatte doch indirecte zoen tips. Want je zorgt er niet alleen voor dat je meer spanning creëert. Ook kan je zien of zij je wil zoenen.

De juiste manier om oogcontact te maken is door in één oog te kijken. Kies eentje en blijf daarbij. Door één oog te kiezen zullen je ogen niet van het ene oog naar het andere gaan. Dit komt sterker en dominanter over.

Een kleine glimlach eruit gooien van 3 tot 4 seconden maakt het NOG beter.

Daarnaast heeft oogcontact maken tijdens het zoenen nog één voordeel:

Je kan zien of zij je wil zoenen of niet

Let nadat je de spanning hebt opgebouwd waar ze naar kijkt met haar ogen.

Wanneer een vrouw niet opgewonden is, zal ze naar je ogen kijken.

Maar wanneer de spanning hoog wordt en zij je wil zoenen, zal ze steeds vaker naar je lippen kijken. Kijkt ze naar je lippen? Dan is ze ready om gezoend te worden door jou.


#5 Vraag geen toestemming

Dit is echt iets wat je nooit mag doen. Met nooit bedoel ik ECHT NOOIT.

Er is geen scenario op aarde waarbij het aantrekkelijk is om toestemming te vragen aan een vrouw om haar te zoenen. Het is het meest onromantische wat je kan doen.

Als man die de leiding neemt, heb je geen toestemming nodig. Als je haar signalen goed hebt opgevat, zul je merken dat ze je wil zoenen. Dus ga je ervoor zonder je zorgen te maken om de toestemming. Haar droomman zou dat namelijk nooit vragen.

Verras haar met de (eerste) zoen. Het mooiste is zelfs om haar te zoenen terwijl ze bezig is met praten. Het maakt het verrassingselement groter. Je zult zodra je klaar bent met zoenen merken dat ze positief verrast is en je ineens met puppy oogjes aankijkt. Wat wil je nog meer?


#6 Bekijk alles wat je gaat zoenen

Wanneer ze je het 'signaal' heeft gegeven of wanneer jij het idee heb dat het tijd is om actie te ondernemen, is het goed om haar nog even op te winden.

Dit is voor de mensen die niet kiezen voor de 'spontane' zoenmanoeuvre.

Het enige wat je wil doen is:

 • Dichterbij komen
 • Haar om haar middel vastpakken
 • Diep in haar ogen kijken
 • Daarna kijken naar de plekjes die je gaat zoenen
 • Diep in haar ogen kijken

Hierdoor bouw je een beetje de spanning op. En dit kan je natuurlijk nog één stapje verder nemen. Dat leer ik je in de volgende tip.


#7 Plaag haar

Plagen is niet alleen één van de beste zoen tips die er is. Het is sowieso een goed tip om te hanteren wanneer je met een vrouw bent. Het maakt niet uit of je haar net hebt ontmoet of 30 jaar getrouwd bent. Meisjes plagen blijft kusjes vragen. Ongeacht de leeftijd.

Een goede manier om een vrouw te plagen voordat je haar gaat zoenen is dicht met je lippen tegen die van haar te komen maar ineens een centimeter ervoor te stoppen.

Belangrijk is dat je op dat moment gaat glimlachen. Hierdoor ziet ze dat je niet zenuwachtig bent maar juist alles onder controle hebt.

Doe dit 2 tot 3 keer voordat je haar gaat zoenen. De spanning opbouwen met dit trucje is heel goed. Maar als je het te lang doet, kan het irritant worden. Dat is altijd het geval met plagen: een beetje is leuk maar teveel is gewoon kut.


#8 Begin zacht en langzaam

Wat je ook van hetgeen wat ik hierboven heb genoemd toepas, zorg ervoor dat je het zoenen zelf langzaam en zacht begint. Kijk, ik snap best dat je soms dagen, weken of maanden hebt gewacht om haar te zoenen.

De spanning en hormonen in je lichaam vertellen je dat je haar eigenlijk op wilt eten.

Het liefst op dat moment alle kleren van haar lijf scheurt en haar laat zien hoe leuk je haar vindt.

Maar dat is niet wat zij wil.

Zij wil dat de spanning opbouwt. Stapje voor stapje wil zij zich naar het zwaardere geschut zoals een tongzoen of seks toewerken.

Neem daarom je tijd om haar te zoenen. Zorg dat je zoenen enkele seconden duren en beweeg langzaam naar en van haar af. Ook het tuiten van je lippen wil je langzaam doen als je aan het zoenen bent. Het is alsof je jezelf in slow-motion zou zien zoenen.


#9 Gooi jezelf erin

Dit is het moment waar jij je 'echt ik' kan laten zien tijdens het zoenen. Het is goed om het eerst zacht en langzaam te doen.

Maar op een gegeven moment moet je toch gas gaan geven.

Met gas geven bedoel ik dat je meer energie en passie in het spel gooit.

I know dat dit allemaal klinkt alsof het uit een slap vrouwentijdschrift komt maar dat is wel wat zij wil ervaren.

En als jij wil dat zij je ziet als haar droomman, dan kan je maar beter doen wat ik je vertel.

Idealiter wissel je het zachte en passievolle met elkaar af. Hoe onvoorspelbaarder jij het kan houden, hoe leuker en spannender het is voor haar.

Pas hier op dat je niet met je tong als een tornado tekeer gaat in haar mond. Met passie en energie heb ik het over je zoenen zelf. Niet je tong. Hoe passievol je ook zoent, je tong wil je eigenlijk altijd 'langzaam' bewegen. Daar vertel ik je straks in één van de andere zoen tips meer over.


#10 Speel met haar handen

Dit is iets wat wordt onderschat en waar mannen niet weten wat ze ermee aan moeten:

De positie en beweging van hun handen.

Soms heb je het gevoel dat je maar hier en daar ergens haar lichaam moet aanraken om er toch iets van te maken.

Alleen is zonder plan tekeer gaan met je handen nooit echt een slim idee.

De kans is klein dat je iets verkeerd doet.

Toch is het beter om een actieplan te hebben om de aanrakingen extra goed te laten vallen.

Hoewel dit niet iets is wat je in een blog met zoen tips zou verwachten, is het zeker een belangrijk onderdeel. Je kan een vrouw namelijk extra prikkelen tijdens het zoenen.

Wanneer je een vrouw zacht en langzaam zoent, kan je het beste haar vingertoppen vastpakken. Daarnaast kan je met je vingertoppen de binnenkant van haar vingers aanraken.

Dit is een ontzettend gevoelig plekje waar weinig mannen gebruik kan maken. Het is een subtiele en romantisch manier om de spanning te verhogen.


#11 Gebruik je handen om haar lichaam te strelen

Naast het vasthouden en kietelen van haar vingertoppen, is het ook natuurlijk een essentieel onderdeel om haar algehele lichaam aan te raken.

BESTE PLEKKEN OM HAAR AAN TE RAKEN


Denk hierbij aan:

 • Haar rug
 • De zijkanten van haar lichaam
 • Haar billen
 • Zijkant van haar benen
 • Voorkant van haar benen
 • Bovenarmen
 • Schouders

Klik hier voor meer vrouwelijke erogene zones.

Eigenlijk wil je LANGZAAM alles, waar je handen bij kunnen met uitzondering van haar borsten en vagina, op een niet seksuele manier aanraken. Ook haar kont wil je eigenlijk tot een minimale houden. Hooguit 1 tot 2 keer.

Hierdoor hou je het romantisch voor haar en wordt het minder 'geil'. Ben je in een slaapkamer? Maak het dan vooral geil door alle erogene zones aan te raken naast het toepassen van deze zoen tips.

Extra tip: wanneer je haar aanraakt, zorg er dan voor dat elke hand een andere richting op gaat. Als één hand omhoog gaat, wil je dat je andere hand naar beneden gaat. Zo zijn je aanrakingen minder voorspelbaar en prikkel je verschillende delen van haar lichaam tegelijkertijd.


#12 Gooi af toe je tong in de strijd

Je tong in de strijd gooien is als het gebruiken van zwaar geschut in een oorlog:

Het gaat waarschijnlijk wel goed als je weet wat je doet maar de kans op het maken van fouten is altijd aanwezig.

Ik hoef je niet tien verschillende tongzoen tips te geven om je duidelijk te maken hoe jij je tong moet gebruiken. Deze tip is meer dan volgende.

Hoewel een 'tongzoen' een tongzoen heet, is het nooit de hoofdrolspeler van een zoen.

Het heeft maar een bijrol. Je tong is een extraatje wat je gebruikt om het af te wisselen.

Denk vooral niet dat je met je tong op 9000 toeren in haar mond tekeer moet gaan.

Dat is zeker niet wat zij van haar droomman verwacht.

Af en toe wil je met het topje van je tong (zorg ervoor dat het een zacht topje is en niet een harde) het topje van haar tong aanraken en masseren. Je hoeft (en moet) dus niet je tong diep in haar mond steken en tekeer gaan.


#13 Varieer waar je haar zoent

De laatste zoen tips van deze blog zullen je zoenskills verbeteren en perfectioneren. De eerste tip is wat variatie in de brouwerij brengen.

Zoen een vrouw niet constant op dezelfde plaats op haar mond. Varieer hierin. Denk hierbij aan:

 • Alleen haar bovenlip zoenen
 • Alleen haar onderlip zoenen

Combineer dit met 'gewoon zoenen' en je hebt ineens drie verschillende locatie om haar te zoenen.


#14 Pak haar nek en haren beet

Wanneer je haar al een tijdje aan het zoenen bent, kan je ook je handen gebruiken om haar nek en haren vast te pakken.

Het brengt net dat extra stukje spanning met zich mee.

Je moet vooral niet hard in haar nek knijpen of aan haar haren trekken.

Deze blog gaat over zoen tips en niet over voorspel tips.

Met pakken bedoel ik dat je het voorzichtig beetpakt. Je legt als het ware alleen je hand in haar nek en haar. Een klein beetje druk uitoefenen mag maar is zeker niet nodig.


#15 Bijt voorzichtig op haar lippen met je lippen

Als droomman moet jij dit doen tijdens het zoenen. Het is iets wat weinig mannen durven te doen. Wat het natuurlijk extra speciaal maakt als jij het wel doet.

Op haar lippen bijten is een subtiele manier tijdens het zoenen om je dominantie en intentie als man te laten zien.

Je bijt als man niet in een vrouw haar lip om te laten zien 'dat je haar leuk vindt'.

Je bijt in haar lippen omdat je haar alle hoeken van je slaapkamer wil laten zien.

Of dit nou is na je eerste date of als je al 30 jaar getrouwd bent maakt niet uit.

Bijten in haar lippen is één van de geilste dingen die je kan doen tijdens het zoenen.

Pas op dat je niet vol met je boven- en onderkaak haar lippen kapot bijt. Je wil haar bijten terwijl je lippen om je eigen tanden zitten.

Hierdoor voorkom je dat het bijten als pijnlijk wordt ervaren. Ik hoef je denk ik in deze zoen tips niet te vertellen dat vrouwen niet zitten te wachten op een open lip.


#16 Neem pauze voordat zij dat doet

Dit is awesome truc om haar meer naar je te laten verlangen. Door elke keer net eerder dan haar te stoppen met zoenen, ben jij degene die het tempo bepaalt. 

Ook laat je onbewust zien dat jij minder 'nodig' haar moet zoenen dan dat zij jou wil zoenen. Waardoor zij meer en harder gaat werken om ook jou opgewonden te maken.

De vraag is natuurlijk hoe je doorhebt of een vrouw gaat stoppen met zoenen.

HAAR LATEN VERLANGEN NAAR MEER METHODE

Vrouwen hebben de neiging om het tempo van hun zoenen ontzettend te verlagen wanneer ze een 'pauze' willen nemen.

Dit is jouw teken om een stapje terug te nemen en het zoenen te beëindigen:

 • Stop met zoenen
 • Neem afstand
 • Kijk haar in haar ogen aan
 • Plaag haar één of twee keer
 • Begin weer met zoenen

Niet alleen wil je als man een 'pauze' nemen maar ook wil je bepalen wanneer het zoenen überhaupt tot een einde moet komen. Eindeloos door blijven zoenen is leuk maar het kan problemen met zich meebrengen.

Enerzijds heb je dat het minder leuk en spannend is des te langer je het doet. Anderzijds heb je het risico dat een vrouw de zoen beëindigt waardoor jij als een hopeloze man overkomt.

Wanneer je merkt dat het zoenen langdradig wordt of je in herhaling valt, is dat het moment om eer een punt achter te zetten.


#17 Geef haar een compliment

Hoewel dit misschien niet onder zoen tips valt, is het zeker eentje die je moet toepassen. Vooral als je vaker met de dame wil zoenen:

Geef haar complimentjes over haar zoenvaardigen

Vooral op de eerste date en bij de eerste zoen wil je deze tip toepassen. Je beloont hierdoor het goede gedrag (met jou zoenen) en geef je een vrouw meer zelfvertrouwen.

Hierdoor zal ze het leuker vinden om bij je in de buurt te zijn. Je heeft haar immers een goed gevoel over zichzelf.

"Het Meesterminnaar Principe"

Dit waren de 17 zoen tips voor als je haar wil zoenen als haar droomman. Je kan ze als man gebruiken wanneer je maar wilt. Ook kan je ermee variëren zoveel je wilt. Je hoeft ze niet altijd alle 17 toe te passen. Onvoorspelbaar zijn als man is erg aantrekkelijk voor vrouwen.

Een andere manier om vrouwen verslaafd aan je te maken en ze het gevoel te geven dat jij hun droomman in bed bent, is met mijn Meesterminnaar Principe. Het is een krachtig trucje waarmee je letterlijk elke vrouw verslaafd aan je kan maken in bed. 

Je kan het vanavond al toepassen.

Wil je weten hoe het werkt?

Laat me het dan privé en discreet met je delen.

Klik op de afbeelding hieronder, vul je e-mailadres in en dan stuur ik het direct gratis & privé naar je inbox.

Luuk Zwart

Over de auteur

Luuk Zwart is seksexpert en coacht sinds 2015 mannen & vrouwen om beter in bed te worden en een spannender seksleven te krijgen. Hij is als sekscoach ook in het Engels actief en heeft inmiddels meer dan 400.000 volgers verspreid over de hele wereld. Zijn boeken hebben meer dan 30.000 mannen en vrouwen bereikt.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Word een god in bed met het boek dat 12.000 mannen (en meer dan driedubbel zoveel vrouwen) hebben getest 

>