Ze Wil Niet Slikken? 5 Tips & Trucs Om Haar Subtiel Over Te Halen

Ze Wil Niet Slikken? 5 Tips Om Haar Over Te Halen

Zij wil niet slikken... en jij wil dat zij dit wel doet. Het kan erg lastig zijn om een vrouw te overtuigen om je sperma te slikken.

Toch is dit mogelijk mits je een goede plan van aanpak hebt.

Ontdek hier 5 tips om ervoor te zorgen dat zij je zaad met liefde doorslikt. Ook als ze niet van de smaakt houdt.

More...

In deze 5 tips leer je:

 • De simpele verklaring waarom sommige vrouwen je zaad niet willen slikken
 • Hoe jij met bepaalde voeding je sperma de smaak van snoep kan geven - zoete sperma vinden vrouwen een stuk lekker om te slikken
 • Hoe je haar sterk kan laten voelen over het slikken van je zaad - dit psychologische trucje werkt supersterk
 • Een geil standje waardoor ze je zaad kan slikken zonder het te hoeven proeven - dit is erg geil om als man te ervaren

Maar eerst:

Ze wil niet slikken? Don't worry. I got your back.

Je dame wil niet slikken in bed.

Dat is niet erg opwindend en kan de seks nogal verpesten. Als man vind jij het juist geil als ze het slikt. Dus wat nu? Je wil er geen ruzie over maken maar er niets over zeggen zal je seksleven niet beter maken.

Waarom een dame niet wil slikken heeft uiteenlopende oorzaken. Hierdoor zijn de oplossingen voor deze oorzaken niet altijd even makkelijk.

Vooral als je het zelf gaat aanpakken. Want je weet niet altijd wat de reden is dat zij het niet wil. En als je het wel weet... is de kans summier dat jij weet wat je ertegen kan doen.

Daarom ga ik je een handje of twee helpen. In deze blog leer je namelijk waarom de dame je zaad niet wil doorslikken en wat jij hiertegen kan doen als man.

Laten we beginnen:


#1 Zeg wat je wil

Het klinkt misschien te lachwekkend voor woorden maar...

Vrouwen weten soms niet dat jij wil dat zij je zaad slikken.

Stel je eens voor dat jij honger hebt. En vervolgens besluit jij je honger niet uit te spreken. Hoe moet je partner dan weten dat jij trek hebt?

Ze kan niet echt ruiken wat jij wilt. Hetzelfde geldt voor jou voorkeur voor een dame die je zaad slikt. De makkelijkste manier is dus om het uit te spreken tegen je partner.

Je vraagt je nu misschien af wat het beste moment is om dit te zeggen. Immers, ineens aan het ontbijt vertellen dat je graag wil dat zij je kwakjes doorslikt is niet bepaald tactisch. Gelukkig kan je dit veel tactvoller aanpakken.

Het verschil tussen wel en niet geil zijn

Wanneer jij geil bent, zal je veel meer doen wat betreft seks. Je bent door je geilheid bereid om stiekem dingetjes in bosjes te doen en dirty talk uit te kramen. Dit zijn dingen die je niet snel zou overwegen in een niet 'geile' toestand.

Dat geldt nog veel meer voor vrouwen. Weinig vrouwen die graag willen dat jij hun op hun billen slaat, keel dichtknijpt of aan hun borsten zit aan de ontbijttafel.

Maar wanneer deze dingen in de slaapkamer plaatsvinden, is het voor sommige niet meer dan vanzelfsprekend.

De ideale plek om je partner te vertellen dat je wil dat ze je zaad doorslikken...

...is de slaapkamer tijdens een geile seksbeurt.

Wanneer ze je pijpt en je op het punt staat klaar te komen, kan je dit het beste aangeven. Een zin als "Ik ga bijna klaarkomen. Slik mijn zaad door. Dat vind ik geil." is meer dan genoeg.

De kans bestaat namelijk dat zij het wel WIL doen maar nooit het idee heeft gekregen dat jij het wil. Zeggen dat je het wil is vaak genoeg om je probleempje op te lossen.

Door het in de vorm van dirty talk te zeggen, zal ze opgewonden raken wanneer ze je zaad slikt. Ideaal right? Hier meer tips over dirty talk.

Maar wat nou als je dit al eens hebt geprobeerd maar het niet heeft mogen baten? Dan mijn vriend... heb je waarschijnlijk meer baat bij één van de onderstaande oplossingen.


#2 Ze wil niet slikken door de smaak van je zaad

Ok, je hebt haar gecommandeerd maar ze wil niet slikken. Wat nu?

De meeste vrouwen willen in dat geval niet slikken omdat ze jouw sperma smerig vinden smaken. Of omdat ze sperma überhaupt vies vinden smaken. Ongeacht wie de spermaboer is.

Het is misschien een verrassing voor jou maar zaad smaakt niet bepaald lekker. Je zou het eens moeten proeven. Dan weet je namelijk wat vrouwen moeten proeven.

Wat misschien ook een verrassing voor je is... is dat de smaak van je zaad erg beïnvloed wordt door hetgeen wat jij dagelijks eet. En dit kan twee kanten op:

 • Hetgeen wat je eet kan je zaad LEKKERDER laten proeven
 • Hetgeen wat je eet kan je zaad SMERIGER laten proeven

En aangezien de basissmaak van sperma als zoutig en bitter wordt ervaren, doe jij jezelf (en je partner) een plezier door het lekkerder te maken.

Wat je hiervoor moeten eten varieert nogal maar de toppers zijn:

 • Water
 • Selderij
 • Cranberry bessen of sap
 • Kaneel
 • Ananas
 • Kiwis
 • Blauwebessen
 • Pepermunt
 • Citroen
 • Sinaasappel
 • Aardbeien

Eigenlijk werkt alles wat zoet smaakt of veel suiker van nature heeft (op water na).

Ook zijn er vele dingen die je moet vermijden om je zaad lekkerder te laten smaken.

HOE JIJ DE SMAAK VAN JE ZAAD VERNIETIGT


De grootste boosdoener zijn:

 • Roken
 • Eten van zuivelproducten
 • Eten van roodvlees
 • Asperges
 • Ui
 • Knoflook
 • Broccoli
 • Bloemkool
 • Koffie
 • Eieren

Dit zijn producten die van zichzelf bitter zijn of bestandsdelen hebben die je sperma bitter laten smaken. Niet ideaal om haar te motiveren om te slikken. Eet meer van het eerste en vermijd zoveel mogelijk van het tweede lijstje. Zo is iedereen happy.


#3 Laat haar sterk voelen

Voor sommige vrouwen is een man pijpen erg vrouw onvriendelijk. Waarom dit het geval is, zou ik eerlijk gezegd niet weten. Of die vrouwen gebeft worden door een man ook als man onvriendelijk beschouwen, is natuurlijk de grote vraag. Maar ik dwaal af.

Als je dame pijpen vrouw onvriendelijk vindt, is het idee dat sommige vrouwen denken dat sperma slikken een belediging is niet vergezocht.

Als ze niet wil slikken kan het komen omdat ze het vernederend, onderdanig of vrouw onvriendelijk vindt.

Wat de reden hiervan is, zou ik eerlijk gezegd echt niet weten. Maar de oplossing is simpel:

Het beste kan je haar sterk laten voelen over het slikken van sperma.

Hoe doe je dat?

Door haar niet het gevoel te geven dat ze een slet is.

Zo kan je dit het beste aanpakken:

Geef haar complimenten wanneer ze je pijpt en vertel haar dat alleen 'echte vrouwen' zo goed kunnen pijpen.

Vanuit daar wil je haar een andere keer vertellen dat sterke vrouwen juist aan orale seks doen omdat ze dan 'controle en macht' hebben over de penis van een man. De stap daarna is dat je haar vertelt dat het slikken van sperma ook een vorm van controle en macht is.

Stukje bij beetje werk je dus van 'slet en vrouw onvriendelijk' naar 'sterk en vrouwelijk'.


#4 Gooi jaloezie in het spel

Ze wil niet slikken ondanks de bovenstaande tips? No worries. Dan moeten we samen wat zwaarder geschut inzetten. Het beste waarmee je een vrouw kan motiveren?

Jaloezie.

Soms heb je iets meer motivatie nodig om je zin te krijgen.

De beste manier is om te vertellen hoe je een geweldige ex had die altijd je zaad doorslikte en er mee ging spelen in haar mond.

Vertel haar dat je dit erg aantrekkelijk vindt.

Laat eens in de zoveel tijd dit vallen.

Ook dat je 'collega of vriend' je vertelde dat zijn vriendin dit deed en hoe opwindend je collega of vriend dit vond.

Natuurlijk bestaat het risico dat ze boos wordt of echt jaloers. Daarom kan je dit het beste maximaal één keer per 2 weken laten vallen. Hetzelfde geldt voor het benoemen van collega's en vrienden. Het gaat hier om haar onbewuste prikkelen. Niet om ruzie maken.


#5 Laat haar deepthroaten

When all doesn't go left, go right!

Soms is de slimste oplossing voor iets gewoon om het probleem te omzeilen. Dan hoef je er niet mee te dealen en kan je gewoon door met je leven.

Jou maakt het (denk ik) niet uit hoe je dame je zaad doorslikt. Zolang het maar in haar maagje terecht komt. Wat kan helpen, is een dame laten deepthroaten.

Hierdoor komt het zaad ver in haar keel en kan ze het niet proeven.

Om te proeven heb je namelijk je tong nodig.

Niet elke dame kan dit trucje doen helaas.

Dus moet je haar van te voren vragen of ze het kan. Laat haar je tijdens het pijpen af en toe deepthroaten om het te testen.

Als ze dit kan, kan je haar vragen om diep in haar keel klaar te komen.

Vertel haar dat ze daardoor niet zal proeven hoe je zaad smaakt.

Dit kan je het beste staand doen zodat het zaad niet terugstroomt wanneer je klaarkomt. Dat zal namelijk het geval zijn wanneer jij op je rug ligt.

"Het Meesterminnaar Principe"

Nu weet jij wat je kan doen als ze niet wil pijpen.

Wat het nog makkelijk zal maken om haar te laten slikken, is door haar verslaafd te maken aan seks met jou. Ze zal er alles aan doen om je te bevredigen in bed omdat jij haar helemaal gek maakt. Dit doe je met mijn Meesterminnaar Principe.

Wil je weten hoe het werkt?

Laat me het dan privé en discreet met je delen.

Klik op de afbeelding hieronder, vul je e-mailadres in en dan stuur ik het direct gratis & privé naar je inbox.

Luuk Zwart

Over de auteur

Luuk Zwart is seksexpert en coacht sinds 2015 mannen & vrouwen om beter in bed te worden en een spannender seksleven te krijgen. Hij is als sekscoach ook in het Engels actief en heeft inmiddels meer dan 400.000 volgers verspreid over de hele wereld. Zijn boeken hebben meer dan 30.000 mannen en vrouwen bereikt.

 • John Ladykiller schreef:

  Dit is beslist een pluspunt. Sperma doorslikken is niet echt moeilijk en hij vindt het geweldig als je het doet. Een man voelt zichzelf helemaal geaccepteerd en bemind als een vrouw zijn sperma doorslikt. Je kunt de diepte van de orale penetratie beheersen door de schacht met je hand vast te pakken en de duur ervan beïnvloeden door op zijn perineum te drukken. Ga zo liggen dat zijn sperma rechtstreeks je keel in schiet. Dit gaat gemakkelijk als je op je rug ligt met je hoofd iets opgetild. Je mond en keel moeten een rechte lijn vormen. Laat hem boven je gezicht gaan zitten voor de elegante afwerking van een perfecte fellatio.

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Word een god in bed met het boek dat 12.000 mannen (en meer dan driedubbel zoveel vrouwen) hebben getest 

  >