13 Hete Dingen Waar Vrouwen Opgewonden & Geil Van Worden

13 Hete Dingen Waar Vrouwen Opgewonden & Geil Van Worden

Waar worden vrouwen geil en opgewonden van?

Dat is wat jij wil weten. Vrouwenbladen hebben het over 'lief en zorgzaam' zijn en andere slappe hap. Dat is bullshit natuurlijk.

In dit artikel leer ik je 13 dingen waardoor je elke vrouw vandaag nog botergeil kan maken.

More...

In deze 13 dingen leer je:

 • Wat de beste manier is om een vrouw op te winden als je niet in dezelfde ruimte bent
 • Hoe jij je ogen op de juiste manier kan gebruiken om haar nat te maken zonder haar aan te raken
 • Een geheime erogene zone van een vrouw die je waarschijnlijk nog nooit hebt gebruikt- vrouwen weten zelfs niet hoe gevoelig dit plekje is
 • Hoe je de seksuele sleur kan voorkomen - hierdoor weet je dame niet wat ze moet verwachten in bed en blijft ze altijd geil
 • Wat de meest voorkomende seksuele fantasieën van vrouwen zijn en hoe jij subtiel erachter kan komen welke zij wil doen

Maar eerst:

Waar vrouwen geil van worden

Vrouwen... het zijn fascinerende wezens. Hoewel het nu klinkt alsof ze uit een Science fiction film komen, is dat natuurlijk niet het geval. Zo denk jij er als man natuurlijk ook niet over.

Als man wil je het beste, stoutste en heetste in vrouwen naar boven halen. Dit maakt jou leven maar ook die van hun een stuk geiler. Vrouwen beter begrijpen en je vaardigheden in de slaapkamer verbeteren is dus een win-win situatie.

Een goede vraag om mee te beginnen is:

Waar worden vrouwen opgewonden en geil van?

Je zou denken dat elke vrouw opgewonden en geil wordt van totaal iets anders.

Gelukkig voor jou en mij is dat niet het geval.

Hoewel natuurlijk elke vrouw een speciaal geval is, vallen de meeste voor dezelfde eigenschappen in mannen.

De één wil een iets dominantere/lieve/gekke man dan de ander maar de trekjes (vooral in bed) komen veelal overeen.

Leer vrouwelijke seksuologie kennen

Weten wat vrouwen geil maakt zal er niet alleen voor zorgen dat je avonturen in de slaapkamer een stuk wilder zullen zijn. Ook daarbuiten zal het allemaal een stuk leuker worden.

Hoe denk je dat jou leven eruit ziet als je met een vrouw zou zijn die precies weet hoe ze je moet pijpen en altijd op haar knieën voor je gaat zonder dat jij het hoeft te vragen? I know. Het is hemel op aarde.

Een vrouw die beter wil leren pijpen is een zegen. Die kan je nog van alles leren. Maar een vrouw die uit zichzelf je begint te pijpen en je de slaapkamer intrekt is zeldzaam... tenzij je natuurlijk weet wat je moet doen om haar gek te maken.

Je hebt haar namelijk zo geprogrammeerd dat ze weet dat elke keer dat jullie seks gaan hebben, zij maximaal zal genieten... of ze het nou wil of niet.

Pak pen en papier en schenk je favoriete drankje in.

Shit is about to go down:


#1 Goed lichaam hebben is heet voor vrouwen

Niet alles wat een vrouw opgewonden en geil maakt heeft direct met seks te maken. Een vrouw hoeft niet aan jou lichaam te zitten om je op te winden right?

Een mooi lingerie setje in combinatie met een killer lichaam doet al wonderen voor je ogen en hormoonspiegel. Een strak afgetraind lichaam stimuleert je veel meer dan een lichaam met 20 kilo overgewicht.

Natuurlijk hoeft elke vrouw die jij date of seks mee hebt niet het lichaam van een uitgehongerde Instagram model te hebben maar ontzettend veel overgewicht heb je liever ook niet.

"Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doet gij dat ook een ander niet"

Wist je niet dat de Bijbel ook gezondheidsadviezen bevat?

Zoals jij opgewonden raakt van een mooi lichaam, raken vrouwen ook geprikkeld van een mooi lichaam.

Zoals jij niet wil dat een vrouw 20 kilo overgewicht heeft, zou je dit zelf ook niet moeten hebben.

Werk dus aan je lichaam. Je hoeft echt geen fitnessmodel te zijn.

Maar wat kilo's vet kwijt en wat kilo's spiermassa erbij heeft nog nooit een vrouw minder opgewonden gemaakt.

Accentueer je mannelijke vormen (schouders & armen) zodat ze het gevoel krijgt dat je een sterke en dominante man bent. Twee eigenschappen waar vrouwen halsoverkop voor vallen.


#2 Stuur haar een bericht gedurende de dag

Het zal voor jou als man hopelijk geen verrassing zijn dat vrouwen ontzettend opgewonden raken van voorspel. Als dit nieuw voor je is... dan heb ik serieus medelijden met je dame. Die zal al die jaren een man hebben ervaren die na twee minuten zijn slurf erin wilde hangen.

Als het bovenstaande nieuw voor je is, dan zal hetgeen wat ik nu ga zeggen je wellicht choqueren:

Een vrouw opgewonden maken begint ver voordat je fysiek bij elkaar bent.

Deze digitale wereld vol appjes, likes en andere onzin heeft dingen niet veel beter gemaakt. Nouja, je kan daardoor wel pikante foto's ontvangen en sneller afspreken zonder eeuwenlang aan de telefoon te hangen.

Dat is niet het enige voordeel.

Door de technologische vooruitgangen die Steve Jobs en andere nerds hebben geboekt, is het mogelijk om al met voorspel te beginnen voordat je elkaar ziet.

Hoe?

Door middel van insinuerende berichten en sexting.

Geilen maken anno 2017

Als een vrouw je een appje stuurt met daarin "ik heb zin in je", dan zal je merken dat je ineens een stuk geiler wordt. Hetzelfde geldt voor vrouwen. Het leuke is dat je bij vrouwen niet zo direct hoeft te zijn.

Hoe 'vager' je kan blijven, hoe meer zij het in haar hoofd gaat invullen. Een zin als "je wil niet weten wat ik met je ga doen als ik thuis ben" zegt inhoudelijk helemaal niets.

Maar voor een vrouw is dit een geschenk uit de hemel. Je hebt haar verteld dat je "iets" met haar wil doen. Zij zal de wat, waar en hoe in haar hoofd invullen zoals ze het zelf wil. Stiekem zal ze dus zichzelf opgewonden maken voor jou. En dat allemaal door één berichtje.

Inspelen op hun fantasieën is waar vrouwen opgewonden van raken. Hoe je pikante berichten kan sturen, leer je hier.


#3 Kijk haar diep in de ogen

The eyes are the windows to the soul

Je hebt er ongetwijfeld van gehoord. Hoewel het één van die niets zeggende zinnen is, weet elke persoon wel wat ermee wordt bedoeld. Je ogen vertellen veel over je als persoon. Of je het nou wil of niet.

Er is reden waarom je ogen centraal staan tijdens een politieverhoor. Je ogen kunnen je verraden zonder dat je het door hebt. Maar je oogjes hebben ook bepaalde voordelen.

Heb je weleens ervaren hoe het is om een ontzettend zelfverzekerde persoon in de ogen aan te kijken. Of laat ik het anders verwoorden:

Heeft een zelfverzekerde persoon weleens door je heen gekeken omdat zijn blik intens was?

Waarschijnlijk keek je op dat moment zelf heel vaak weg. Werd je misschien zelfs een beetje zenuwachtig. Dat is de kracht van een goede blik. Wanneer je het van een onbekende ontvangt, kan het je ontzettend zenuwachtig maken.

De juiste manier om haar in de ogen aan te kijken

Maar wanneer je het ontvangt van een persoon die je kent en leuk vindt, kan het je ontzettend opwinden.

Er is geen vrouw op aarde die het niet opwindend vindt.

Ik heb menig vrouw meegemaakt die geil werd doordat ik haar onafgebroken aankeek met een fout glimlachje.

En dat is het enige wat je moet doen om een vrouw meer opgewonden te maken. Kijk haar in één van haar ogen aan en blijf daarin kijken. Door je op één oog te focussen kom je sterker over omdat je ogen niet van het ene oog naar het andere oog zullen springen.

Het mooie hiervan is dat je dit overal kan doen. Je kan het al toepassen in het restaurantje waar jullie uit eten zijn. Doe het gedurende het voor- en hoofdgerecht zodat ze het toetje wil overslaan;).


#4 Druk haar tegen de muur

De bovenstaande punten zijn allemaal dingen die je kan doen zonder haar aan te raken. Allemaal leuk en aardig natuurlijk. Maar de beste manier om een vrouw op te winden is toch echt door fysiek iets met haar te doen.

Een vrouw die praat over hoe graag ze je wil pijpen en een vrouw die daadwerkelijk aan je rits begint te friemelen is een wereld van verschil nietwaar?

Daarom is het nu tijd om 'dingen' met haar te doen.

Een simpele manier om een vrouw op te winden is haar tegen de muur drukken.

Het toont je intentie op een dominante en onverwachte manier.

Vrouwen worden er in elke romantische Hollywood film mee doodgegooid.

Elke seksscène heeft een moment waar de man een vrouw tegen een deur of muur drukt.

Niet alleen zal zij dit opwindend vinden maar jij ook. De leiding nemen als man doet het één en ander met je testosterongehalte. Om het nog een tikkeltje geiler te maken, kan je het beste je knieën tussen haar kruis plaatsen en een beetje druk uitoefenen.


#5 Hou haar polsen boven haar hoofd vast

Deze tip gaat heel goed samen met de bovenstaande. Wanneer je een vrouw tegen de muur aan drukt, zal je vrij snel merken dat ze met haar handen over je lichaam gaat wijven op allerlei stoute manieren.

Hoe langer jij haar plaagt en verwent tegen de muur, hoe wilder zij met haar handen over je lichaam heen zal wrijven.

En dat is precies wat je niet toe moet laten.

Niet omdat een vrouw het niet goed bedoelt. Ook niet omdat jij het zelf niet lekker vindt.

Maar omdat je wil benadrukken wie de baas is en de teugels in handen heeft.

Het beste is om met één hand beide polsen beet te pakken en de ander te gebruiken om haar te plagen.

Dat zal de opwinding nog sterker maken.

Enerzijds laat jij je dominante kant zien (wat geil is voor haar) en anderzijds kan je haar plagen en stimuleren. En je weet wat ze zeggen:

Meisjes plagen is kusjes vragen.

#6 Fluister in haar oor wat je met haar wil doen

Er is iets wat mij nogal fascineert aan mannen. En met 'fascineert' bedoel ik eigenlijk 'irriteert'. 

De luidste mannen buiten de slaapkamer blijken vaak de stilste muisjes te zijn in bed. Waarom in godsnaam gebruik jij je stembanden niet?

HOUD HET SIMPEL MET JE WOORDEN


Door je stem op de juiste manier op het juiste moment in te zetten, kan jij elke schakeltje in het vrouwelijk brein omzetten naar 'opgewonden'. Je hoeft niets bijzonders te zeggen.

Dit is voldoende:

 • "Wat zie je er goed uit vandaag"
 • "Ik heb zin in je"
 • "Je wil niet weten wat ik met je ga doen als we thuis zijn"

De truc is om het zowel langzaam als diep te zeggen.

Hoe dieper je het kan zeggen hoe beter. Hetzelfde geldt voor de snelheid. Zoek voor de grap op hoe sekssymbolen als James Bond, George Clooney en Tom Hardy praten.

Allemaal praten ze diep en langzaam. Ook hebben ze, om terug te komen op tip 3, allemaal killer oogcontact.

Als klap op de vuurpijl kan je het beste alles in haar oor fluisteren. Vooral de stoute dingen die mensen in het openbaar niet mogen horen.


#7 Langzaam bewegen maakt haar opgewonden

Dit sluit mooi aan op hetgeen wat ik hierboven heb gezegd over langzaam praten en George Clooney zijn.

Aantrekkelijke mannen doen alles langzaam. Langzaam en gecontroleerd bewegen is ontzettend sexy voor een vrouw. Het is een teken dat een man niet zenuwachtig is en controle heeft over een situatie.

Gespannen zijn zorgt er normaal gesproken voor dat je snel en ongecontroleerd beweegt. Wanneer je zenuwachtig bent wil je snel die situatie ontvluchten en heeft langzaam bewegen geen nut.

Om vrouwen op te winden moet je voortaan al je bewegingen langzaam doen. Veel langzamer dan je 'denkt' dat langzaam is. Doe het letterlijk 5x zo langzaam.

Het zal jou niet alleen aantrekkelijker laten lijken, ook zul je hierdoor meer zelfvertrouwen krijgen. Hoe vaker je namelijk iets doet wat je wilt zijn maar nog niet bent, hoe meer je erin gaat geloven dat je het al bent.

 • Wanneer je iets tegen haar zegt, doe je dit langzaam
 • Wanneer je iets aan haar vraag, doe je dit langzaam
 • En dus ook wanneer je haar lichaam streelt, doe je dit langzaam

Dat laatste is zo gek nog niet voor je om voor te stellen. Als je ooit een massage hebt gehad, weet je hoe fijn het is om langzaam aangeraakt te worden.

Stel je voor dat die massage werd gedaan door hele snelle bewegingen. Het zou wellicht nog steeds een 'lekkere' massage zijn maar ontspannend zal het zeker niet zijn. En vrouwen moet ontspannen zijn om opgewonden te raken.


#8 Streel rondom haar erogene zones

Je hoeft geen genie te zijn om te snappen dat het aanraken van een vrouw haar borsten en geslachtsdeel haar zal opwinden. Maar een vrouw heeft veel meer erogene zones waar je gebruik van kan maken om haar botergeil te maken.

Denk hierbij aan:

 • Lippen
 • Slaap
 • Onderrug
 • Onderbuik
 • Binnenkant van haar dijen

Wat nog beter is dan haar erogene zones aanraken... is haar erogene zones NIET aanraken. Ik weet dat het verwarrend klinkt but let me explain:

Als een vrouw met haar tong over je slurf heen en weer gaat is dat erg opwindend. Maar wat als een vrouw eerst een tijdje met haar tong en mond RONDOM je slurf gaat zitten? Dat zal de spanning opbouwen en ervoor zorgen dat je op springen staat.

Wat denk je dat er gebeurt bij een vrouw gebeurt als je rondom haar erogene zones gaat spelen?

Precies. Ze zal botergeil worden en een waterval in haar ondergoed krijgen... als ze die aanheeft.

Je hoeft niet alles met je mond en tong aan te raken natuurlijk. Je vingertoppen zijn meer dan genoeg wanneer ze haar kleren aanheeft. Pas wanneer je haar kleren uit hebt getrokken kan je het beste je tong gebruiken.


#9 Achterkant van haar nek

De meeste vergeten erogene zone van een vrouw is de achterkant van haar nek. Sowieso wordt er weinig gedaan met de achterkant van het vrouwelijk lichaam behalve hooguit billen.

Probeer de volgende keer het volgende:

 • Druk haar tegen de muur
 • Draai haar om
 • Til haar haren omhoog
 • Zoen en lik de achterkant van haar nek (net onder waar haar haar groeit)

Ze zal meer kippenvel krijgen en trillen dan bij het zien van een horrorfilm. Het is één van de beste manieren om een vrouw opgewonden en geil te maken zonder hele gekke dingen te hoeven doen. Vooral tijdens de seks is het een hele goede plek om te zoenen en likken.


#10 Neem de leiding in bed

Ken je die lieve en zachte seks die je in films ziet waarbij ze elkaar 'aanvoelen' en alles perfect lijkt verlopen. Nou... dat is niet hoe het in het echt eraan toe gaat vriend.

In het echt is seks stuntelig, willen beide partijen geen fout maken en kom je zeker niet tegelijkertijd.

Het is daarom essentieel dat jij als man de leiding neemt in bed. Anders wordt het ongemakkelijk en niet bepaald opwindend voor een vrouw. Why?

Omdat een vrouw een man nodig heeft die dominant is en de leiding neemt. Niet alleen in bed maar ook in het algehele leven. Ze wil altijd het gevoel hebben dat ze op je kan rekenen.

Tijdens de seks is het vooral belangrijk. Op dat moment is een vrouw op haar meest kwetsbaar. Ze is naakt en geeft zich volledig aan je over.

Daarnaast voelt ze hele intense geile emoties. Ze heeft iemand nodig die haar door deze rollercoaster leidt zodat ze kan genieten. Als ze zich bezig gaat houden met de leiding nemen, kan ze niet van het moment genieten.

SIMPELE ZINNEN OM DE LEIDING TE NEMEN


Wees dus de man die constant vertelt wat er gaat gebeuren. Met simpele uitspraken kom je al een heel eind:

 • "Draai je om"
 • "Zuig mijn pik"
 • "Ik wil je horen"
 • "Trek je/mijn [kledingstuk] uit"

Als je seks hebt met een vrouw, is bijna alles wat je zegt goed. Zolang je de leiding neemt is het goed en niet stil bent tijdens de seks. Zodra je dit niet doet, voelt een vrouw zich niet op haar gemak bij je. Dat wil je niet.


#11 Wees wat ruiger tijdens de seks

Als je dan toch de leiding neemt en een vrouw opgewonden wil maken... wees dan iets ruiger in bed.

Niets is beter om je dominantie mee te tonen dan door je ruiger 50 shades of grey kant te laten zien in bed. Je hoeft niet meteen tepelklemmen en gagballs in huis te halen.

RUIGER IN BED STARTERSPAKKET

Er zijn ook mainstream manieren om het ruig te maken in bed:

 • Billen slaan
 • Haren trekken
 • Dirty talk
 • Keel dichtknijpen (check eerst of ze dit opwindend vindt)
 • Bijten
 • Anale seks

Wissel het ruige en hard met het lieve en zachte. Hierdoor hou je een goede balans tijdens de seks. Hierdoor voelt ze zich bemind en tegelijkertijd opgewonden.


#12 Zorg voor afwisseling

Je komt makkelijk in de sleur wanneer je langer met een vrouw bent. In het begin doe je erg je moeite en wil je leuke dingen ondernemen. Maar na een tijdje is thuis chillen op de bank prima.

Ook de seks was in het begin misschien hot and steamy. Maar na een tijdje doe je het alleen maar in bed en op zijn missionaris.

En dat is iets waar vrouwen niet opgewonden van worden.

Afwisseling is de sleutel tot een opwindend en geil seksleven.

En dat kan verschillende dingen betekenen:

 • Van locatie veranderen
 • Ongebruikelijke standjes
 • Speeltjes
 • Elkaar naakt masseren
 • Het gebruiken van seksdobbelsteentjes

Genoeg dingen om het af ten toe mee af te wisselen. Hierdoor zorg je er niet alleen voor dat ze op dat moment meer opgewonden is... maar ook voor andere keren. Ze weet namelijk niet wat ze kan verwachten en dat is spannend voor haar.


#13 Haar fantasieën prikkelen

Afwisseling kan je natuurlijk ook doen door in te spelen op haar seksuele fantasieën. Elke vrouw heeft er één of meer. De meest voorkomende zijn:

 • Vastgebonden worden
 • In het openbaar seks hebben
 • Trio
 • Orgie
 • Rollenspel

De vraag is natuurlijk welk van deze op haar van toepassing is. De beste manier om haar te vragen is:

"Ik las laatst dat vastgebonden worden de grootste seksuele fantasie voor vrouwen is. Is dat ook bij jou het geval?".

Als het "ja" is, kan je vertellen dat je het tof vindt en vragen "wat nog meer?". En als ze 'nee' zegt dan kan je vragen "wat wel dan?". Hele simpele manier om in te spelen op haar fantasie.

Een week of 2 later, kan je haar dan verrassen door haar vast te binden in bed.

"Het Meesterminnaar Principe"

Zo. Nu weet je wat je kan gebruiken en doen om vrouwen opgewonden en geil te maken. Maar dit is nog meer het topje van de ijsberg.

Één van de krachtigste trucjes om een vrouw opgewonden te maken, is iets wat ik Het Meesterminnaar Principe noem. Het bestaat uit twee stappen en maakt letterlijk elke vrouw verslaafd aan je in bed. Het mooie is dat je het vanavond al kan toepassen.

Wil je weten hoe het werkt?

Laat me het dan privé en discreet met je delen.

Klik op de afbeelding hieronder, vul je e-mailadres in en dan stuur ik het direct gratis & privé naar je inbox.

Luuk Zwart
 

Luuk Zwart is een Nederlandse sekscoach. Hij helpt mannen en vrouwen om beter in bed te worden en een spannender seksleven te krijgen.

>