10 Dingen Die Je Moet Weten Over Het Vrouwelijk Orgasme

Als het over orgasmes gaat, hebben vrouwen het veel beter dan mannen.

Ze kunnen wel 7 verschillende orgasmes hebben, orgasmes die minuten duren en meerdere orgasmes achter elkaar.

Maar, "Elk voordeel heb zijn nadeel."

Het vrouwelijk orgasme is een stuk ingewikkelder en de meeste vrouwen zullen al deze orgasmes nooit ervaren.

Gelukkig heb je mazzel;)

Want hier ga je leren hoe haar orgasme in elkaar steekt en hoe je iedere vrouw één of meerdere orgasme(s) kan bezorgen. Van een simpeler clitoraal orgasme tot een spuitorgasme.

More...

Zit je klaar?

Daar gaan we eerst de basics bespreken. Als je het al kent, scroll dan gerust door:

Wat Is Een Vrouwelijk Orgasme?

Een orgasme (ook wel climax of klaarkomen genoemd) is het lichamelijk en geestelijke hoogtepunt van een seksuele stimulering.

Wil je weten hoe het eruit ziet bij een vrouw? Klik dan op het onderstaande tabblad:

Dit gebeurt er tijdens de opwinding

Als een vrouw opgewonden raakt gebeurt het volgende met haar lichaam:

 • Bloed stroomt naar de schaamlippen en clitoris
 • Clitoris en schaamlippen worden roder en zwellen op
 • Hartslag gaat omhoog
 • Ademhaling versnelt
 • Tepels worden hard
 • Spiertrekkingen rond haar vagina, baarmoeder, urinebuis en anus
 • Haar benen en buikspieren trekken samen
 • Ze kreunt

Wat een vrouw voelt tijdens een orgasme

Wanneer ze het hoogtepunt van opwinding bereikt, krijgt ze een orgasme. Wat ze precies voelt als ze klaarkomt, is lastig om uit te leggen.

Waarom?

 • Haar orgasmes verschillen per keer. Ze kunnen veel langer duren, intenser zijn en zijn veel minder 'consistent of hetzelfde' als mannelijke orgasmes (waar het niet veel verschilt per keer).
 • Haar cyclus heeft invloed op haar opwinding en dus haar orgasmes.
 • Er zijn veel verschillende factoren die haar opwinden. Bijvoorbeeld haar aantrekking tot  de man in kwestie, lengte van het voorspel etc.
 • Ze kan verschillende orgasmes hebben (daarover meer in tip #2)

Wat er gebeurt op haar hoogtepunt

Op haar hoogtepunt van opwinding trekken de spieren rondom haar vagina, baarmoeder, urinebuis en anus zich een aantal keer krachtig en ritmisch samen.

De eerste samentrekkingen zijn het meest intens, waarna ze steeds meer verzwakken. Ze kan hevig gaan transpireren, spiertrekkingen in haar armen en benen, en kippenvel krijgen.

Wat je moet weten als man, is dat er veel verschillende factoren zijn die haar kunnen beïnvloeden. Wat de ene keer zo perfect werkt, kan de keer erna totaal niet werken.

Daarom zijn hier 10 belangrijke dingen die je moet weten om ervoor te zorgen dat ze keer op keer een orgasme kan krijgen (wat er ook gebeurt).

De 10 Dingen Die Je Moet Weten


#1 Hoeveel vrouwen een orgasme krijgen

Voor veel mannen onbegrijpelijk, maar lang niet alle vrouwen krijgen een orgasme.

 • In het beroemde 'Hite Report' gaf 29% van de vrouwen aan dat ze NOOIT klaarkomen tijdens seks.
 • 3% van de vrouwen in een recente Zweedse studie gaf aan dat ze nog NOOIT (ook niet door masturbatie) een orgasme hadden gehad.
 • Een andere survey van Cosmopolitan (waarvan je enkele gegevens hieronder ziet), gaf aan dat 9% van de lezeressen nooit een orgasme heeft tijdens seks.
Onderoek orgasme

Als je naar deze gegevens kijkt, is de vraag natuurlijk: 

"Waarom?"

Waarom mannen moeite hebben om een vrouw te laten komen

Er zijn een aantal factoren die ontzettend belangrijk zijn voor het tot stand komen van een orgasme, maar waar in veel gevallen niet of onvoldoende rekening mee wordt gehouden. Dit is vaak het gevolg van de onkunde en/of onwetendheid van de man.

 • Ze moet zich veilig voelen
 • Ze moet zich aangetrokken tot je voelen
 • Ze moet opgewonden/geil zijn.
 • Je moet haar lang genoeg stimuleren (door goed te beffen/vingeren of het lang vol te houden)
 • Je moet de juiste technieken gebruiken en plekken aanraken
 • ...etc.

Dat kan allemaal heel ingewikkeld worden, en daar heb ik al veel artikelen en boeken over geschreven.

Maar het belangrijkste is dit:

Een orgasme door penetratie alleen zorgt maar in weinig gevallen voor een orgasme bij een vrouw. Dit komt omdat hierbij haar clitoris niet voldoende wordt gestimuleerd.

Daarom is het heel belangrijk dat je haar clitoris stimuleert met je vingers of je mond (en weet hoe je dat goed doet) als je haar wil laten klaarkomen.

Wat de wetenschap zegt over orgasme door penetratie alleen

In de Zweedse studie van hierboven, gaf 55% van de vrouwen aan dat ze ooit in hun leven waren klaargekomen door penetratie alleen.

Hoewel het de meerderheid is, is het absoluut niet overweldigend en betekent het dat het slechts 1 of meer keer is gebeurt, en dus niet consistent.

Daarom moet je een vrouw orgasmes kunnen geven met je vingers en/of mond. Dat is makkelijker en als voordeel, kan je haar meer verschillende orgasmes geven.

#2 Hoeveel verschillende orgasmes een vrouw kan hebben

Als je dacht dat vrouwen alleen een clitoraal orgasme konden krijgen, heb je het fout.

Vrouwen zijn wat betreft hun orgasmes veelzijdiger dan mannen. Waar wij er maar 1 kunnen krijgen die een klein beetje varieert in intensiteit, kan een vrouw wel 7 verschillende orgasmes krijgen. Die ook nog eens veel intenser kunnen zijn dan een mannelijk orgasme.

Laten we beginnen met het meest standaard orgasme:

Het clitoraal orgasme

Ik heb je al uitgelegd dat stimulatie van de clitoris essentieel is voor het bereiken van een vrouwen orgasme.

Ik neem aan dat je de clitoris al weet te vinden.

Zo niet, maak jezelf af.

Het clitoraal orgasme is heel basic. Voor veel vrouwen is het 't eerste orgasme wat ze ooit hebben gehad als meisje omdat ze zichzelf er eenvoudig mee kunnen stimuleren.

Als je dus indruk op een vrouw wilt maken, is dit niet 'the way go', maar wel een belangrijke bouwsteen om te gebruiken in combinatie met een van de volgende orgasmes:

Het vaginale orgasme

Ja, vrouwen hebben een vagina, en nee, die is niet alleen om iets in te steken en babies te maken.

Vrouwen kunnen ook een vaginaal orgasme krijgen (bijna allemaal althans), alleen is het wat lastiger te krijgen dan een clitoraal orgasme. Meestal omdat de man het niet lang genoeg kan volhouden, maar vaak ook omdat ze wat meer stimulatie nodig hebben.

En dat is een voordeel, voor jou.

"Hoe zou het zijn om een van de weinige - of zelfs de enige te zijn die haar een vaginaal orgasme kan geven?"

Precies. Balen voor haar. Maar een mogelijkheid om te laten zien hoe goed je kan Googlen en de tips op deze website kan volgen bent in bed.

Een vrouw kan een vaginaal orgasme krijgen door penetratie, maar ook zelf met bijvoorbeeld een dildo.

Let wel op:

In de vagina zitten er daarnaast nog meerdere speciale zones die wat gevoeliger zijn dan de rest.

Meestal is er wat overlap tussen een vaginaal orgasme omdat daarbij ook deze 3 zones kunnen worden gestimuleerd, dus het is vaak een mengelmoes van verschillende orgasmes.

Deze ken je vast wel:

G spot lcoatie

De G spot zit aan de bovenkant van de vagina

Het G-Spot orgasme

Op twee vingerkootjes diep (ongeveer 3 cm) zit aan de buikzijde van de vrouw een geribbeld, sponsachtig en vrij gevoelig plekje. Wanneer dit plekje op de juiste wijze wordt gestimuleerd krijgt ze een G-spot orgasme.

Je vindt hem bij vrijwel elke vrouw eenvoudig door je wijsvinger en/of middelvinger in haar vagina te steken en een soort van 'kom eens hier'-beweging te maken. Dit doe je uiteraard weer met de juiste techniek, intensiteit en snelheid.

 Het verschil met een clitoriaal orgasme

Een G-Spot orgasme voelt anders voor een vrouw dan een clitoraal orgasme. Een orgasme door stimulatie van haar clit zorgt voor een elekrisch-achtige, snel toenemende en vrij oppervlakkige spanning.

Het A-spot & Deep spot orgasme

Dit zijn twee andere gevoelige plekjes in haar vagina, waardoor een vrouw kan klaarkomen. Deze orgasmes komen wat minder vaak voor. Ook hier is de reden vooral dat het vrij onbekende orgasmes zijn.

Waar de G-spot zijn naam al een tijdje heeft gemaakt moeten deze spots nog wat meer in de 'spotlight' komen te staan.

Hier leer je alles over een A-Spot en Deep Spot orgasme.

Een anaal orgasme

Een anaal orgasme is mogelijk doordat er veel zenuwuiteinden ronde de anus bevinden. Het is een van de gevoeligere zones van een vrouw.

Trouwens, als je denkt dat een vrouw een anaal orgasme heeft wanneer je een vinger in haar kont stopt tijdens het beffen... zo simpel is het niet bro. Het is echt een apart orgasme.

In dit artikel over anaal, heb ik er wat meer over geschreven.

Gecombineerde orgasmes

Voordat we het laatste orgasme (het spuitorgasme/squirt orgasme) behandelen in het volgende punt, is het belangrijk om te weten dat je orgasmes kan combineren.

Omdat vrouwen meerdere intieme erogene zones hebben, kunnen deze tegelijkertijd gestimuleerd worden. Wanneer je hiermee bij haar gaat experimenteren, zal je zien dat je orgasmes kan combineren en dat ze zo op veel meer verschillende manieren klaar kan komen.

De orgasmes die je ze dan geeft, zijn meestal ook vrij heftig.

Welke orgasmes je wil combineren

Zoals je je kan voorstellen, is het vrij lastig om bijvoorbeeld tegelijkertijd haar G-spot en Deep spot te stimuleren (omdat ze op totaal verschillende plekken zitten). 

Daarom is het clitoraal orgasme heel geschikt. Je kan er makkelijk bij met je mond, terwijl je met je vingers andere plekken stimuleert.

Nu we deze orgasmes hebben gehad, is er een die eruit spingt:

#3 Het spuitorgasme

Het spuitend orgasme bij een vrouw is een van de beste en heftigste orgasmes die ze kan hebben. Hierbij komt er een vloeistof vrij uit haar vagina/plasbuis. 

Geloof me.

Het is awesome.

Wat het spuitend orgasme is en waar het vandaan komt

Dit is nogal controversieel. De een zegt dat het plas is, de ander zegt dat het vocht is dat komt uit de para-urethrale klieren.

In mijn eigen ervaring is het veel vocht. Ruikt het niet naar urine...

Maar whatever.

Om eerlijk te zijn, boeit het mij niet zoveel wat een wetenschapper ervan vindt. Het feit is dat vrouwen spuitend kunnen klaarkomen.

Ok.

Je vraagt je nu vast af: "Hoe geef je een vrouw zo'n spuitorgasme?"

Ik dacht dat je het nooit zou vragen.

#4 Waarom vrouwen überhaupt kunnen klaarkomen

Waarschijnlijk heb je er nooit over nagedacht, maar het is eigenlijk niet heel logisch dat vrouwen klaar kunnen komen. Mannen hebben immers hun orgasme nodig om baby's te maken, maar vrouwen kunnen dat prima zonder.

Dus hoe komt het dat vrouwen klaar kunnen komen?

Hier zijn twee theorieën over:

Theorie 1: Het is een toevalligheid

Sommige mensen gaan ervan uit dat een orgasme bij een vrouw een toevalligheid is die ze hebben meegekregen in de evolutie.

Net zoals tepels bij mannen.

Je hebt ze niet nodig, maar ze zijn toevallig mee geëvolueerd (zoals het bruggetje onder je neus).

Mijns inziens zou het nogal gek zijn, aangezien er beduidend veel voordelen zijn aan het hebben van een orgasme voor vrouwen. 

En dat is wat theorie #2 ook zegt:

Theorie 2: Het is geen toevalligheid

Hier wordt het wat interessanter. Er zijn namelijk nogal wat voordelen voor vrouwen te benoemen van het hebben van orgasmes:

 • Het vrouwelijk orgasme is een beloning voor het hebben van seks. Heel simpel. Als een vrouw seks lekker vindt, doet ze het vaker en is de kans op het krijgen van kinderen groter.
 • Het is een test voor het vinden van een geschikte partner. Als hij veel ervaring heeft en weet wat hij moet doen (of als hij een paar eigenschappen heeft die bij punt #8 staan), dan is hij niet alleen een beter partner, maar dan is de kans groter dat hij een vrouw klaar kan laten komen. Maar als hij haar NIET kan laten komen, is de kans kleiner dat hij een geschikte partner is.
 • Het helpt om zwanger te worden. Wanneer een vrouw klaarkomt, trekken de spieren rondom haar vagina en baarmoeder samen. Dit helpt om het sperma richting de baarmoeder toe te zuigen als het ware.
 • Het kan (in het verleden) zorgen voor ovulatie. Er is een theorie dat wanneer een vrouw erg aangetrokken is tot een man, haar orgasme (indirect via een stijging van hormonen) kan zorgen voor een eisprong waardoor ze dus zwanger wordt.

Maar behalve deze 4 dingen, is er nog één belangrijk ding dat gebeurt wanneer ze klaarkomt:

#5 Hoe een orgasme zorgt dat jij haar ware bent

Een van de meest fascinerende bijkomende voordelen is een ander verschijnsel van het vrouwelijk brein dat plaatsvindt wanneer ze is klaargekomen.

Tijdens het grote moment wordt er extra oxytocine vrijgelaten. Oxytocine is een lichaamseigen hormoon en neurotransmitter.

Volgens wetenschappers speelt het een belangrijke rol bij het verbinden van sociale contacten met gevoelens van plezier.

Zo speelt het een grote rol bij de verbinding van moeder en kind, vriendschappen, romantische interacties en seksualiteit.

Het wordt niet voor niets het "knuffelhormoon", en "verbindingshormoon" genoemd. Oxytocine zorgt dat de vrouw zich verbonden voelt wanneer het vrijkomt.

Conclusie: Wanneer ze een orgasme ervaart, zorgt het "knuffelhormoon" ervoor dat ze jouw zien als een potentiële papa.. 

Of je dat wilt weet ik niet, maar het kan dus behoorlijk in je voordeel werken als je wilt dat ze jouw vriendinnetje wordt.

Hoe je het 'knuffelhormoon' gebruikt om een betere connectie te krijgen

Heel simpel. In plaats van na jullie orgasme in slaap te vallen, doe je aan naspel.

#6 Vrouwen faken orgasmes (en dit is hoe vaak)

In dit artikel heb ik er al eerder de redenen genoemd waarom een vrouw het kan faken, maar het is belangrijk om te weten dat :

70.5% van de vrouwen heeft wel eens een orgasme gefaked

Hier zijn de resultaten van een survey van Cosmopolitan:

Als je met meer vrouwen hebt geslapen dan er op 1 hand te tellen zijn, is de kans groot dat een vrouw het een keer gefaked heeft bij.

Nu ik erover nadenk. Waarschijnlijk is de kans nog groter dat het bij jou gebeurt is als je minder dan 5 bedpartners hebt gehad (omdat je zoog in bed).

In ieder geval, er kan altijd iets fout gaan. Het kan zeer gaan doen, je kan te ruw zijn, ze is moe, je bakt er niks van, ze zit met haar hoofd ergens anders etc.

Het is niet altijd jouw schuld, maar in de meeste gevallen wel.

 • Als ze met haar hoofd ergens anders zit, moet je dit doorhebben.
 • Als je ziet dat ze het niet fijn vindt, moet je dat doorhebben.
 • ls ze moe is, moet je dat doorhebben.
 • Als je steeds hetzelfde doet in bed en niks nieuws, moet je dat doorhebben.

Snap je?

Het is niet altijd jouw schuld, maar als je ziet dat zij zich niet op haar gemak voelt, kan je op dat moment stoppen, haar stemming verbeteren en er iets aan doen om ervoor te zorgen dat het  in de toekomst niet meer gebeurt.

Nu je deze opbeurende les gehad hebt, laten we het over iets belangrijks hebben:

#7 Hoe je haar een orgasme geeft (de ingrediënten)

Voor een vrouwelijk orgasme zijn een paar ingrediënten nodig. Dan heb ik het niet over:

"Wroet een beetje met je vingers daar beneden, geef haar een kusje op haar navel en lik dan het alfabet"

Die shit werkt niet. Dat doet elke man en is even speciaal als een fles AH huiswijn als kerstcadeau. Grote kans zelfs dat ze er niet door komt en je direct in het lijstje zet met "dudes die pas een 2e date krijgen wanneer Gordon ooit hetero wordt".

Daarom heb je wat beters nodig. In mijn 6 stappen om beter te worden in bed noem ik die op.

Het zijn:

 • Ze moet aangetrokketot je zijn. Je moet haar kunnen versieren (keer op keer) en een aantrekkelijke man blijven (hoe dit haar orgasmes beter maakt leer je in tip #8).
 • Ze moet zich veilig voelen bij je. De ene vrouw heeft het meer nodig dan de andere, maar als ze zich niet op haar gemak voelt bij je of zich niet op haar gemak voelt in de ruimte waar jullie zijn, kan ze niet opgewonden worden.
 • Je moet haar op de juiste manier geil en opgewonden maken. Dit is het verschil tussen een normaal orgasme, en meerdere orgasmes die minuten lang kunnen duren. Hoe je haar zo geil maakt, leer je in dit artikel met 10 tips. Gebruik dat in combinatie met het Meesterminnaar Principe wat ik je straks leer.
 • Je kan haar mentaal beïnvloeden. Dit is bijvoorbeeld dirty talk. Op deze manier kan je ervoor zorgen dat haar gedachten niet afdwalen.
 • Je kan haar zó aanraken dat ze een orgasme krijgt. Ik heb het hier voornamelijk over goed kunnen beffen en vingeren. Als je wil leren hoe je dat doet, volg dan deze 13 bef tips.

Klik & lees vooral even op het artikel met de 13 beftips hierboven. Naast mijn boek (De Meesterminnaar Methode) is dat artikel het beste stappenplan wat je kan vinden over beffen.

Op naar #8 met informatie die zuigt voor alle mannen behalve mij:

#8 Ze komt makkelijker klaar als je aantrekkelijk, rijk, grappig en zelfverzekerd bent

Je vriend, Luuk Zwart

Ja. Het is waar. Ik heb een oneerlijk voordeel ten opzichte van jou.

Ik ben aantrekkelijk. Rijk. Zelfverzekerd. Maak soms een grapje.

En onderzoek laat zien dat vrouwen niet alleen vallen op dit soort mannen, maar ook nog eens makkelijker orgasmes bij ze krijgen.

Een onderzoek aan de universiteit van Albany liet onder andere het volgende zien:

 • Als de vriendinnen van een vrouw haar partner als aantrekkelijk aanmerkten, was de kans groter dat de vrouw in kwestie intensere orgasmes had.
 • Hoe vaak een vrouw orgasmes heeft, hangt veel samen met hoe heftig haar orgasmes zijn.
 • De intensiteit van de orgasmes van een vrouw zijn net iets betere voorspellers van de kwaliteit van haar seksleven dan hoe vaak ze orgasmes heeft.
 • Hoe meer humor, zelfvertrouwen en hoe hoger inkomen een man heeft, des te meer zijn vriendin seks wil, des te meer seks ze hebben en hoe vaker de vrouw orgasmes krijgt.

Jammer voor je als je arm bent en geen humor hebt.

#9 Vrouwen kunnen 'maffe' orgasmes krijgen

Behalve de 7 orgasmes die je hierboven geleerd hebt bij punt #2, zijn er nog een paar maffe orgasmes die vrouwen kunnen krijgen.

Hier zijn ze:

Urethraal orgasme

Dit wordt ook wel een 'U-spot' orgasme genoemd. Het idee erachter is dat het uiteinde van de plasbuis bij een vrouw gevoelig is, en dat als je het likt, ze erdoor kan klaarkomen.

Om eerlijk te zijn, is dit er een die je kan vergeten omdat het vrij lastig om alleen dit gebied te stimuleren, in plaats van ook haar clitoris en vagina.

Ik zou er niet te veel op focussen, maar het is een leuk weetje.

Tepel orgasme

Dit is wel een leuke. Een vrouw kan namelijk ook een tepelorgasme krijgen. Dit is door alleen haar tepels aan te raken, zonder aanraking van haar geslachtsdelen. 

Let wel op dat het niet bij elke vrouw even makkelijk gaat. Sommige vrouwen zijn heel gevoelig, en met de juiste technieken kunnen zij klaarkomen door alleen een aanraking aan haar tepels. Haar tepels likken is dan soms al genoeg.

Bij de meeste vrouwen is het echter iets lastiger om in 1x goed te krijgen. Op het moment ben ik er wat mee aan het experimenteren, dus in het vervolg kan je hier meer over verwachten.

Tactiel orgasme

Als je begrijpt dat een vrouw een orgasme kan krijgen door aanraking van haar tepels, kan je je misschien ook voorstellen dat het kan door aanraking van een van haar andere erogene zones.

Denk dus aan haar huid, hals, oorlel, lies etc.

Een coregasme

Een coregasme is een orgasme dat een vrouw kan krijgen door te sporten.

Alfred Kinsey (een beroemde onderzoeker op het gebied van seks) gaf aan dat 5% van de vrouwen die hij ondervroeg, wel eens een orgasme hebben gehad tijdens het sporten.

Het kan gebeuren bij het trainen van de lagere buikspieren (vandaar de naam core). Denk dus aan oefeningen zoals de 'Captains Chair' (afbeelding hierboven).

Een mentaal/spontaan orgasme

Dan is er nog dit wat vreemde orgasme. Want spontaan een orgasme krijgen door alleen aan seks te denken klinkt raar, maar het kan. Haar brein is hét belangrijkste 'seksuele' orgaan wat ze heeft.

Zo'n spontaan orgasme kan een vrouw krijgen door zelf te fantaseren, of door in zo'n spannende situatie te zitten dat ze spontaan klaarkomt.

Al deze 'maffe' orgasmes, zijn cool om op een dag te proberen bij je vriendin of de vrouw in kwestie. Maar het is absoluut een stap te ver als je haar nog geen G-spot, A-spot, Deep-spot en anale orgasmes kan geven.

Daarnaast wil je eerst het volgende kunnen voordat je aan deze 'maffe' orgasmes begint:

#10 Meerdere orgasmes achter elkaar

Het vrouwelijk orgasme is in sommige opzichten ook weer een veel mooier systeem dan dat van mannen. Een orgasme bij de vrouw kan in veel gevallen namelijk eenvoudig meer dan eens vlak achter elkaar plaatsvinden.

Dit is omdat mannen (en vrouwen) een zogenoemde 'refractaire periode' hebben. Dit is een korte periode waarbij verdere stimulatie pijn doet, omdat de eikel overgevoelig is.

 • Bij mannen is deze periode 1 minuut tot een half uur.
 • Vrouwen hebben dit ook. Vooral wanneer een vrouw een clitoraal orgasme heeft, kan haar clitoris zich daarna wat intrekken. Die is dan voor zo'n 5 a 10 minuten niet zichtbaar.
 • Echter, bij vaginale orgasmes gaat dit niet altijd op. Veel vrouwen kunnen na hun eerste vaginale (G-spot, A-spot, Deep spot) nog meerdere orgasmes hebben.

Hoe je haar meerdere orgames geeft

 • Goed & lang voorspel is belangrijk. Als ze niet opgewonden genoeg is, laat je het over aan kans of ze meerdere keren komt.
 • Gebruik het Meesterminnaar Principe tijdens het beffen&vingeren. Dit is een trucje wat bestaat uit 2 stappen om haar te laten verlangen naar een orgasme. Zelfs als je geen tijd hebt om 3 uur lang voorspel te doen, werkt dit om haar snel geil te maken. Als je het wil leren, kan je het hieronder downloaden.
 • Geef haar een klein beetje rust na haar eerste orgasme. Je wil haar intieme zones die je net gestimuleerd hebt wat rust geven zodat als ze gevoelig is, je dat niet nog meer triggered.
 • Maar blijf haar tegelijkertijd op andere manieren opwinden. Laat haar je bijvoorbeeld je broek uitdoen, je pijpen of zoen/streel een andere erogene zone. Zo blijft ze nog steeds opgewonden.
 • Als tweede orgasme, is het spuitorgasme een goede om te geven. Dit is meestal de makkelijkste om snel te geven (bij #3 hierboven staat een linkje naar een artikel wat het je stap-voor-stap leert).
 • Als je haar wil laten klaarkomen tijdens penetratie, lees dan dit artikel over tegelijkertijd komen. Daarin leg ik dat nog iets meer uit.

Nu is er nog 1 klein ding wat je nodig hebt om haar meerdere orgasmes te geven:

Gebruik dit Meesterminnaar Principe om elke vrouw eenvoudig meerdere orgasmes te geven

Dit is een simpel trucje bestaande uit 2 stappen, om haar te laten verlangen naar een orgasme (zonder dat je uren voorspel hoeft te doen).

Het zorgt er niet alleen voor dat ze opgewonden wordt en snel klaarkomt, maar de orgasmes die ze krijgt, zijn ook zo goed dat ze je na afloop vol verbijstering aan zal kijken je vraagt wat je in godsnaam hebt gedaan.

Hiermee maak je haar letterlijk verslaafd aan je (ok, niet opiumlijst-1-verslaafd, maar je begrijpt wat ik bedoel).

Wil je weten hoe het werkt?

Laat me het dan privé en discreet met je delen.

Klik op de afbeelding hieronder, vul je e-mailadres in en dan stuur ik het direct gratis & privé naar je inbox.

Luuk Zwart

Over de auteur

Luuk Zwart is seksexpert en coacht sinds 2015 mannen & vrouwen om beter in bed te worden en een spannender seksleven te krijgen. Hij is als sekscoach ook in het Engels actief en heeft inmiddels meer dan 400.000 volgers verspreid over de hele wereld. Zijn boeken hebben meer dan 30.000 mannen en vrouwen bereikt.

 • Goossens schreef:

  Hallo Luuk
  Met belangstelling gelezen en kwam ergens een boek tegen voor de prijs van 39,50 € en daar ook nog een cdeetje bij. Helaas kan ik het niet meer terug vinden maar had wel interesse om dit te bestellen.
  Helpt u mij even op weg.
  Bij voorbaat mijn dank Toon.

  • Luuk Zwart schreef:

   Hi Toon,

   Ik ben bang dat jij in de war bent met een andere website. Ik heb namelijk niets te koop voor 39,50. Ook heb ik geen CD-tjes. Al mijn cursussen kan je hier terugvinden:

   https://www.meesterminnaar.nl/premium/

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Word een god in bed met het boek dat 12.000 mannen (en meer dan driedubbel zoveel vrouwen) hebben getest 

  >