Vluggertje? 7 Tips Om Een Geweldige Quickie Te Hebben

Vluggertje? 7 Tips Om Een Geweldige Quickie Te Hebben

Niet alle seks hoeft lang te duren en super intensief te zijn. Soms wil je gewoon snel een vluggertje doen omdat het geil en lekker is.

Maar hoe kan je een quickie (in het openbaar of thuis) het beste aanpakken?

In deze blog krijg je 7 tips om een geweldige sessie te hebben samen.

More...

In deze 7 tips leer je:

 • Hoe je het beste 'voorspel' kan toepassen wanneer je een snelle sessie tussendoor wil doen
 • Wat het beste kledingstuk is wat de dame kan dragen om een vluggertje makkelijk en sexy te maken
 • De 3 beste standjes voor als je een quickie gaat doet met je dame - voor zowel thuis als in het openbaar
 • De 12 beste plekken om seks te hebben als je weinig tijd hebt en het spannend wil maken (hint: je slaapkamer is verboden terrein)
 • Waarom de ruigere aanpak het zowel lekkerder maakt voor jou EN haar - plus het verlaagt de kans om betrapt te worden in het openbaar

Maar eerst:

Beginnersgids voor een vluggertje

Je hebt niet altijd uren de tijd om geweldige seks te hebben. Maar je geilheid wordt er niet minder op. Dus moet je een creatieve manier vinden om aan je trekken te komen. Dan is de beste oplossing om even snel een vluggertje tussendoor te hebben.

Een quickie tussendoor heeft natuurlijk wat haken en ogen. Je hebt natuurlijk minder tijd en doet het wellicht op een openbare locatie. Misschien is er zelfs drank in het spel.

Allemaal factoren die een goede beurt kunnen maken of breken. Daarom ga ik jou in vogelvlucht helpen op haar (en jezelf) een geweldig vluggertje te geven.

Als je deze blog helemaal doorneemt, kan je haar vandaag nog snel nemen tussen je werkzaamheden door.

Laten we beginnen:


#1 Voorspel 2.0

Wanneer je weinig tijd hebt om seks te hebben, zal je ook weinig tijd hebben om aan voorspel te doen.

Zowel voor jou als man, als voor haar als vrouw, is het opgeilen van elkaar een belangrijk aspect. Je bouwt daarmee de spanning op en zorgt ervoor dat het bloed naar de juiste delen van je lichaam stroomt.

Maar bij een vluggertje is er niet zoveel tijd voor... alles.

Dus moet je aan digitale voorspel doen door je smartphone te gebruiken.

Door elkaar via sexting gedurende de dag op te geilen, zorg je ervoor dat je hormoontjes in positieve zin worden geprikkeld.

Vooral voor een vrouw is dit belangrijk aangezien ze meer stimulatie heeft om van seks te genieten.

Door haar berichtjes te sturen dat je 'zin in haar hebt' en 'snel tussendoor iets met haar wil doen', zal je ervoor zorgen dat zij gaat fantaseren over hetgeen wat kan gebeuren.

Hierdoor zal zij zichzelf geil maken en zullen de nodige sapjes aanwezig zijn in haar vagina wanneer jullie seks gaan hebben.

Sexting brengt daarom twee voordelen met zich mee:

 • Zij (en jij) zijn geiler waardoor jullie beide meer zullen genieten van de seks
 • Ze zal een natte poes hebben wat de penetratie makkelijker zal maken

Wat wil je meer het bovenstaande? Een goed begin is het halve werk zal ik maar zeggen. Voor meer sexting tips kan je het beste hier even kijken.


#2 Laat haar een jurk dragen

Snel erin en snel eruit. Dat wil je met een vluggertje. Vooral wanneer je van plan bent om dit buiten je huis te doen. Denk bijvoorbeeld aan een vluggertje op je werk of school.

Het makkelijkste en geilste is haar een jurk laten dragen zonder ondergoed eronder.

Ik hoef je natuurlijk niet te vertellen waarom dit makkelijker of geiler is. Vertel haar tijdens de sexting dat ze dit aan moet doen.

Alles wat geen rok of jurk is, zal een vluggertje moeilijker maken. Wanneer je in een zonnig land bent, voldoet een bikini natuurlijk ook.

Hoewel daar wel een laag kleding je piemel in de weg zit, is dat nog altijd beter dan een vrouw die een spijkerbroek aan heeft.


#3 Gebruik je handen om elkaar op te warmen

Soms is sexting en het opwinden van je partner voor de daad niet altijd mogelijk. Toch wil je niet dat jij je zwaard in een droge vagina steekt... omdat dit zowel voor haar als jou pijnlijk zal zijn.

Je wil daarom je handjes gebruiken om het lichaam van je partner overal te betasten. Dat zal in het moment alles beter maken. Vooral wanneer je dit in het openbaar doet, zal het er snel voor zorgen dat haar sapjes gaan vloeien. En dat is natuurlijk goed.

Daarnaast stimuleer je haar lichaam ook waardoor ze meer zal genieten tijdens de seks zelfs. Blijf haar lichaam aanraken tijdens de seks. Het is een goed bonus voor iets wat al goed is.


#4 Gebruik glijmiddel als het kan

Het zal zelden voorkomen dat een vrouw waar je seks mee gaat hebben op het moment suprême nat en ready is om geneukt te worden.

Sure. Het komt weleens voor dat ze geil is en zin heeft om te neuken. Die keren zal ze dan ook kletsnat zijn.

Maar als er geen voorspel of sexting aan jullie kleine avontuur vooraf gaat, zal ze in het begin kurk droog zijn.

Met elke stoot zal het wel beter worden maar ideaal is het niet. Vooral als je op tijd staat en de kans bestaat dat je betrapt wordt.

Als je weet dat er een vluggertje zal plaatsvinden, dan is het aan te raden om wat glijmiddel bij je te hebben.

In huis een fles glijmiddel hebben is overigens een MUST.

Serieus, het maakt niet uit wat voor soort seks je hebt. Je moet en zal het in huis hebben. Glijmiddel maakt elke vorm van seks beter.

Wanneer je buiten een vluggertje wilt doen, is een fles glijmiddel op zak hebben niet mogelijk... toch? Niet helemaal waar. Er zijn kleine flesjes glijmiddel te koop die letterlijk in je broek passen. Ook is het mogelijk om glijmiddel sample zakjes voor eenmalig gebruik in huis te halen.


#5 Kies één positie

Na het lezen van de bovenstaande tips moet je (hoop ik) één ding duidelijk zijn:

Bij een vluggertje gaat het meer om dierlijke lust en spanning dan om kwalitatieve romantiek.

Sure. Missionaris tekeer gaan in de keuken of in het bos zou theoretisch kunnen maar ideaal is het niet.

Tenzij je natuurlijk haar wat blauwe plekken wil bezorgen en dode bladeren in haar poes.

Hou het daarom simpel en praktische.

Vergeet even de romantiek en kies voor lust. Dat doe je door te kiezen voor:

 • Doggystyle (verre weg het beste)
 • Staand terwijl je haar optilt (als je sterk genoeg bent)
 • Haar op haar rug leggen op het aanrecht of tafel (voor de afwisseling)

Doggy is verreweg het makkelijkste voor een vluggertje. Vooral als je staat.

Je hoeft je kleren niet uit te doen. En het kan overal aangezien je ook als mens overal kan staan. 

Daarnaast is het een standje wat eerder met lust wordt geassocieerd dan met liefde. Wat natuurlijk extra bijdraagt aan de kwaliteit van je quickie.


#6 Vergeet de slaapkamer

Theoretisch kan je vlug in de slaapkamer seks hebben in plaats van een uitgebreide sessie als een echte meesterminnaar. Maar wanneer je aan een vluggertje denkt, denk je eigenlijk aan iets buiten de slaapkamer.

In sommige gevallen zal je misschien denken aan iets buiten het huis. Door het bijvoorbeeld snel in een pashokje of ergens in het openbaar te doen.

Om de kwaliteit van je seksleven hoog te houden, wil je eigenlijk je slaapkamer niet met een snelle sessie associëren.

Dus kan je het beste al het korte werk buiten de slaapkamer houden.

Gebruik binnen je huis de volgende ruimtes om elkaar gek te maken:

 • Douche
 • Keuken
 • Woonkamer
 • Tuin
 • Dakterras

Je snapt het punt. Een geil vluggertje doe je overal behalve de slaapkamer. Zo 'train' je ook je partner om deze ruimtes te associëren met jullie stoute uitstapjes.

Het binnenstappen van één van de bovenstaande ruimtes, zal haar spontaan opgewonden maken. Voordat je het weet heb je ineens seks in elke ruimte van je huis omdat je haar onbewust hebt geprogrammeerd.

Niet alleen kan je geile seks in je huis hebben... je kan het natuurlijk ook buiten je huis hebben.

Wat betreft het hebben van een vluggertje in het openbaar, zijn de mogelijkheden ongekend. Des te creatiever en stouter je bent, des te meer plekken je seks kan hebben.

IDEALE PLEKKEN OM BUITENSEKS TE HEBBEN

Denk hierbij aan:

 • Openbaar toilet
 • Pashok
 • Bos
 • Strand
 • Duinen
 • Bosjes in parken
 • Auto

Voor meer plekken om buitenseks te hebben, klik hier.

Uit mijn niet wetenschappelijk onderbouwde onderzoek, blijken dit de populairste plekjes te zijn. Eigenlijk werkt elk hoekje, hokje, straatje of beschut plekje in het openbaar.


#7 Maak het ruig

Eerder heb ik aangegeven dat een vluggertje niet romantisch moet zijn. Ik zou niet weten hoe je iets romantisch moet opbouwen en beëindigen in een paar minuten.

Het gebrek aan tijd geeft je niet de mogelijkheid om het romantisch te maken. Hetzelfde geldt voor het tempo en intensiteit van het stoten.

Een paar minuten langzaam stoten zal een vluggertje niet spannend maken.

Tenzij je ergens bent waar mensen je niet mogen horen.

Denk hierbij aan een spannende sessie in een paskamertje.

Maar over het algemeen zal de kwaliteit van je snelle sessie toenemen door het wat ruiger aan te pakken.

Door aan haar haren te trekken en haar op haar billen te slaan tijdens de seks, zal je haar in korte tijd goed kunnen stimuleren.

Elk nadeel heeft een voordeel

Ook zal je zelf meer opgewonden raken en daardoor sneller klaarkomen. Hoewel dat normaal gesproken juist een nadeel is... is dat bij het hebben van een vluggertje juist een voordeel.

Het zou een beetje spijtig zijn als jij er een half uur over moest doen om klaar te komen in het openbaar. Niet alleen is de kans om betrapt te worden dan groter... maar neemt het ook iets weg van de ervaring.

In plaats van een snelle 'in and out' job, doe jij er nu tergend lang over. Door het kort, krachtig en wat ruiger te maken, geef je haar een vluggertje wat ze niet snel zal vergeten.

"Het Meesterminnaar Principe"

Ok, nu weet je hoe je tussen de bedrijven door je dame goed te grazen kan nemen op een spannende en geile manier. Maar dit hoort maar een klein onderdeel te zijn van je seksuele arsenaal.

Wat een groter deel moet uitmaken is mijn Meesterminnaar Principe. Het is een simpele doch krachtige techniek om haar helemaal gek op je te maken. Zo gek dat ze zelfs alleen maar seks wil met jou.

Wil je weten hoe het werkt?

Laat me het dan privé en discreet met je delen.

Klik op de afbeelding hieronder, vul je e-mailadres in en dan stuur ik het direct gratis & privé naar je inbox.

Luuk Zwart

Over de auteur

Luuk Zwart is seksexpert en coacht sinds 2015 mannen & vrouwen om beter in bed te worden en een spannender seksleven te krijgen. Hij is als sekscoach ook in het Engels actief en heeft inmiddels meer dan 400.000 volgers verspreid over de hele wereld. Zijn boeken hebben meer dan 30.000 mannen en vrouwen bereikt.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Word een god in bed met het boek dat 12.000 mannen (en meer dan driedubbel zoveel vrouwen) hebben getest 

>