13 Tips Voor De Beste Seks Bij Een Trio Met Twee Vrouwen + 7 Standjes

13 Tips Voor De Beste Seks Bij Een Trio Met Twee Vrouwen + 9 Standjes

Heb je binnenkort een trio met twee vrouwen en wil je de beste ervaring voor iedereen?

Dan is het goed om alle domme fouten te vermijden die andere mannen maken.

Leer in deze blog 13 tips voor de beste seks ooit met twee vrouwen. Leer ook de 7 meest praktische & geile standjes.

More...

Een trio hebben is als over een koord lopen

Vrijwel geen man of vrouw op aarde heeft niet gedroomd over het hebben van een trio. Hoewel het idee in je hoofd spannend klinkt en lijkt, is het in werkelijkheid als over een koord lopen:

Zolang jij je op het nauwe paadje begeeft is het goed maar zodra je ook maar een paar centimeter de verkeerde kant op leunt, komt het allemaal snel ten einde.

Voor vrijwel alle mannen is het hebben van seks met één vrouw al lastig.

Laat staan als je twee in bed hebt.

Dat is niet twee keer zo moeilijk maar drie of vier keer zo lastig. 

Elke extra vrouw in bed verhoogt de moeilijkheidsgraad exponentieel.

Maar... dit is alleen als je geen volgeling van moi - Luuk Zwart - bent.

Als je namelijk precies weet wat je stap voor stap moet doen voor, tijdens en na een trio... kun je voor de dames in het spel en jezelf de beste ervaring ooit geven.

Ik zeg opzettelijk 'twee dames' aangezien ik geen ervaring heb met een MMV (man/man/vrouw) trio en voorlopig wil ik dit ook zo houden. Deze blog gaat puur over het hebben van seks met twee vrouwen als man.

Genoeg geluld, laten we van start gaan!

Twee vrouwen vinden is jouw probleem

Laat ik even voorop stellen wat deze blog NIET is:

In deze blog leer ik je NIET hoe je een trio kunt regelen. Hoe je dus als persoon aan de twee vrouwen komt is niet mijn probleem. Mijn specialiteit is om je te vertellen wat je op seksueel vlak moet doen in een trio.

Of je nu een trio hebt met twee klasgenoten of de buurvrouw en jouw vriendin... I don't care.

Er zijn verschillende mogelijkheden. Waarschijnlijk is er bij alle scenario's alcohol in het spel. Maar het regelen van twee mooie vrouwelijke exemplaren om deze geweldige ervaringen mee te delen is jouw pakkie-an.


#1 Stel regels op

In de 'free for all' en 'lekker genieten van elkaar' wereld van een trio zou je niet denken dat het hebben van regels een onderdeel is. Maar dat is wat amateurs van professionals zoals ik onderscheidt.

Het hebben van een trio is hetzelfde als het hebben van een relatie:

Zonder regels en grenzen, zal er één (of beide) gekwetst raken.

Deze regel is vooral belangrijk als je als koppel een extra dame erbij hebt. Wanneer het twee vrouwen zijn waar je geen relatie mee hebt, is het voor iedereen spannend en heb je minder snel dat iemand gekrengd of gekwetst kan worden.

Belangrijke vragen om te vragen aan je vriendin (of de vrouwen) zijn:

 • Welke seksuele handelingen mag jij NIET bij ze doen?
 • Welke seksuele handelingen willen de vrouwen NIET bij elkaar doen?
 • Hoeveel tijd ga je spenderen aan de vrouwen? (krijgt je vriendin meer tijd of juist de nieuwe dame om haar op haar gemak te stellen)
 • In wie kom je klaar? (geloof mij, dit is heel belangrijk)
 • Hoe doe je dat qua bescherming? (Wissel je continue van condoom of dragen de vrouwen een vrouwen condoom zodat je niet hoeft te wisselen?)

Voorkomen is beter dan genezen. Niet alle bovenstaande vragen zullen van toepassing zijn op het hebben van semi dronken seks met twee vrouwen na een wild avondje stappen. Dit is vooral van toepassing als je de dame(s) kent en haar wellicht onder normale omstandigheden weer gaat zien.


#2 Neem een drankje

"Met alcohol op durf ik veel minder"

Een uitspraak die nog nooit is uitgesproken. Alcohol heeft namelijke de fijne eigenschap dat het je brein iets minder efficiënt laat functioneren. Niet alleen gedraag en dans je hierdoor als een randdebiel... het zorgt er ook voor dat je meer durft.

De meeste mannen zijn in bed Spaans benauwd wanneer ze seks gaan hebben met een vrouw, laat staan als het er twee zijn.

En het omgekeerde is overigens ook waar:

Vrouwen zijn net zo zenuwachtig (vaak zenuwachtiger) dan dat jij dat bent.

En bij een trio wordt het niet beter.

Met een drankje of twee op is het voor iedereen een stuk leuker.

De angsten worden minder, je laat je iets meer gaan zonder volkomen dronken te zijn. Hou het daarom ook vooral bij twee glazen. Dit is vaak de ideale hoeveelheid om losser en ontremder te worden zonder je coördinatie kwijt te raken.


#3 Zorg voor een hoop extra condooms

Ongeacht wat voor soort condooms je besluit te gebruiken:

Zorg ervoor dat er veel aanwezig zijn.

Hoewel het praktischer is als de twee vrouwen een vrouwelijk condoom dragen, acht ik de kans nihil dat ze ooit zo'n condoom in de handen hebben gehad. Laat staan dat ze er één bij zich dragen of in zich willen doen.

Ga er dus vanuit dat JIJ een condoom gaat dragen.

Wacht, laat mij dat beter zeggen: 

Ga er maar vanuit dat jij meerdere condooms gaat dragen.

Niet tegelijkertijd natuurlijk.

Dat zou er alleen maar voor zorgen dat de condooms scheuren gekkie.

Maar je zult wel elke keer als je van dame wisselt een andere condoom om moeten doen. Als je ervan uit gaat dat je de dames om en om gaan neuken - waarbij je elke dame in 3 standjes gaat doen - zul je 6 condooms nodig hebben. Een paar extra kan geen kwaad.

Mochten de vrouwen aangeven dat het ze niets uitmaakt, dan hoeft wisselen niet. Dan kun je gewoon één condoom gebruiken.


#4 Stimuleer open communicatie

Als je aan tien mensen die een trio hebben gehad vraagt wat ze het belangrijkste onderdeel van een trio vonden, hoor je vaak dat het 'communicatie' is.

Niet de spannende standjes. Niet de dirty talk. Niet de speeltjes. 

Het gaat om je mond gebruiken op een niet seksuele manier.

Wat vaak bij trio's gebeurt is dat het snel ongemakkelijk wordt omdat:

 • Iemand niet de verbale leiding neem
 • Iemand niet uitspreekt dat hij/zij iets niet wil
 • Er niet aangegeven wordt wanneer iets niet goed voelt
 • Er niet aangegeven wordt dat als iemand zich oncomfortabel voelt hij/zij niet mee hoeft te doen

Geef dus voor en tijdens de daad aan dat het goed is om te communiceren. Door het te stimuleren kan iemand zich ook niet bezwaart voelen om iets te zeggen.

Hiermee voorkom je dat het een slechte ervaring wordt voor jou of één van de dames. Deze open communicatie kun je op verschillende manieren voor de daad aangeven:

 • "Als iemand zich niet comfortabel voelt, moet diegene het aangeven"
 • "Laten we dit voor iedereen een leuke ervaring maken. Mocht je iets niet willen, zeg het dan."
 • "Als er iets is, wil ik meteen dat je het aangeeft. Hoe klein, stom of piet lullig het ook klinkt"

Door dit meerdere keren tijdens het voorspel (hebben we het zo over) aan te geven, kaart je subtiel aan dat iedereen recht van spreken heeft. Als je een partner in crime hebt (een vriendin bijvoorbeeld), kan zij die zinnen ook zeggen.

Of nog beter, ze kan dan iets zeggen wat ze niet wil dat jij of zij doet. Hierdoor kan de derde dame zien dat er daadwerkelijk geluisterd wordt naar iemand wat haar meer op haar gemak zal stellen.


#5 Bouw het langzaam op

Wat denk je dat de belangrijkste onderdeel voor vrouwen tijdens de seks is? 

Als je iets anders dan "voorspel" hebt gezegd, heb ik meer dan alleen medelijden met jou. 

Ik heb vooral medelijden met je dame.

Als je niet minimaal een uur de tijd neemt om de dame(s) in je leven op de warmen, kun je het uit je hoofd zetten dat het een onvergetelijke avond voor ze gaat worden. Je kunt vergeten dat de seks een geile ervaring voor haar zal zijn die ze nooit meer vergeet.

En wanneer je twee vrouwen hebt waarbij je het voorspel afraffelt (of erger: overslaat) zal het een hele slechte ervaring voor ze zijn. 

Kennis en geduld wins the game

Je wil namelijk zoveel voorspel toepassen dat je de vrouwen letterlijk laat smeken om genomen te worden. Hiervoor zijn twee dingen nodig:

 • Kennis van zaken
 • Geduld

Het tweede kan ik je helaas niet mee helpen. Als het vooruitzicht dat twee vrouwen tegelijkertijd aan je lolly gaan likken je niet kan motiveren om twee vrouwelijke lichamen aan te raken, strelen, zoenen en likken... moet je serieus je prioriteiten op een rijtje zetten. Of je geaardheid nader bestuderen.

Het eerste kan ik je gelukkig wel mee helpen. Voorspel tips kun je namelijk hier vinden.

De truc bij een trio is om kort maar krachtig om en om met ze bezig te zijn. Hierdoor voorkom je dat een dame zich gaat vervelen of 'out of the mood' raakt.

Wanneer de dames een beetje omgewonden raken - wat bij een trio met een drankje op vrij snel gebeurt voor het spannende vooruitzicht - kun je om 'hulp' vragen van een dame.

Door samen met één bezig te zijn sla je twee vliegen met één klap:

 • Je voorkomt dat de andere dame zich gaat vervelen
 • Met 4 handen, 20 vingers en 2 tongen aan een dame zitten zal ervoor zorgen dat ze op een unieke manier gestimuleerd wordt wat haar nog meer opgewonden zal maken

#6 Haal alle speeltjes uit de voorraadkast

De eerste keer dat je seks hebt met een vrouw is spannend, weet je niet goed wat je moet doen... maar weet je in ieder geval wel wat je met je piemel moet doen.

Seks met één vrouw spreekt voor zich. Je bent alleen met elkaar bezig en je steekt één piemel in één vrouw. Rechttoe rechtaan. 

Maar hoe the fuck doe je dat met twee vrouwen? Daar zijn verschillende trucjes voor:

 • Samen met één dame de andere dame zoenen en strelen
 • Beide vrouwen jou laten verwennen

Maar qua penetratie is het lastig om ineens twee piemels te hebben. Wat je echter wel kunt doen is een dildo of vibrator erbij pakken. Hierdoor heb je een spreekwoordelijk verlengstuk van je piemel.

Tips voor vibrators kun je hier vinden.

Door gebruik te maken van deze speeltjes kan één dame zichzelf bezighouden, kunnen de twee dames met elkaar spelen of kun je één dame neuken terwijl je de andere dame verwent met een vibrator.


Andere speeltjes zullen het ook een stuk geiler maken voor jullie. Denk aan:

 • Buttplugs
 • Zweepjes
 • Handboeien
 • Blinddoeken
 • Massageolie

De truc van speeltjes in bed introduceren is dat je de focus kunt verleggen van 'een trio hebben' naar 'een geile en spannende seksuele ervaring voor iedereen'. Iedereen zal op een creatieve manier met de ander bezig zijn. Iedereen wint.


#7 Wees bewust hoe de vrouwen zich voelen

Het is makkelijk om tijdens een trio te vergeten wat er door de andere dames heengaat behalve je gehaktstaaf. Maar het bewust stilstaan bij hetgeen wat de vrouwen ervaren, vergroot de kans dat ze de trio als leuk zullen ervaren (en vergroot jouw kans om er vaker één te hebben.)

Je moet vooral niet a la Eckhart Tolle een Zenmaster worden in bed die bewust is van elk geluidje of geurtje. Maar wat je wel moet zijn is een fatsoenlijk mens dat wil dat beide dames het zich naar hun zin hebben.

Des te meer jij voorkomt dat één van de vrouwen zich buitengesloten of ongemakkelijk voelt, des te beter dit is.

Soms is er wel iets aan de hand. Soms is er helemaal niets aan de hand.

Maar geef jezelf de opdracht om elke 5 minuten jezelf af te vragen of één van de twee dames een negatieve emotie ervaart of een negatieve ervaring heeft op dit moment. Door continue stil te staan bij hun gevoelens (zonder ze dit expliciet te vragen), maak het leuk voor iedereen.


#8 Zorg ervoor dat niemand zich het derde wiel voelt

Dit gaat samen met het punt hierboven.

Je het derde wiel voelen is nooit leuk. Al helemaal niet wanneer je geen kleding aan hebt. En vooral niet als je ook nog eens twee mensen voor je ogen seks ziet hebben bij een trio.

Je als man een derde wiel voelen terwijl twee vrouwen voor je seks hebben is niet een ramp. 

Maar vrouwen kunnen dat anders ervaren. Ze kunnen zich buitengesloten voelen, jaloers of zelfs het idee krijgen dat je de ander mooier vindt.

Probeer daarom je piemel en aandacht evenveel te verdelen.

Is je vriendin betrokken bij de trio? Geef dan altijd meer aandacht aan haar en niet de nieuwe dame. Hiermee voorkomen je gezeik.

Kies ook voor standjes waarbij iedereen betrokken is (krijg je later in dit artikel). Gebruik een dominante stem om het derde wiel erbij te betrekken. Vertel diegene wat die moet doen of zeg een simpele "kom hier" om vervolgens diegene wat aandacht te geven.


#9 Wees niet de luilak

Een dubbele blowjob krijgen is geil en zeker een onderdeel van een trio. Maar verwacht niet dat alles om jou gaat draaien wanneer er 2 vrouwen in je bed zijn.

Omdat er maar één man en één piemel aanwezig is (als één van de dames je niet ineens verrast), zul jij het schaarse goed zijn. Dat betekent dat jij juist harder moet werken dan de twee dames.

Begrijp mij zeker niet verkeerd: je mag natuurlijk genieten van je trio door twee dames jou te laten verwennen.

Maar begrijp ook dat jij hun ook een goed tijd moet geven. Dat betekent dus veel geven en daarna een beetje nemen.


#10 Geef ze tijd samen

Dit is één van de krachtigste manieren om ervoor te zorgen dat de dames comfortabel worden met elkaar. 

Door ze lekker met elkaar bezig te laten, zorg je ervoor dat ze realiseren dat ze prima elkaar kunnen vermaken zonder jou.

Hierdoor vergroot je de kans dat ze hele stoute dingen bij elkaar doen in jou aanwezigheid.

Ook neem je zo de barrière weg van 'elkaar aanraken'.

Voor veel vrouwen is alles verder dan elkaar aanraken en zoenen spannend.

Door ze één op één bezig te laten, zorg je ervoor dat het wat verder gaat. Na 5 minuten zoenen zullen ze zo opgewonden raken van elkaar dat één van de twee het wel een stapje verder zal nemen. Jij hoeft alleen maar toe te kijken en complimenten te geven over hetgeen wat je ziet.


#11 Stop als één de kamer uit moet

Heb je weleens het scenario meegemaakt dat je eventjes bij een groep mensen wegging, om vervolgens terug te komen en ze allemaal lachend aan te treffen.

Zo ja? Dan weet je dat jij je op dat moment erg buitengesloten voelde.

Op dat moment heeft iedereen iets gemeen wat jij niet hebt. Dat is precies wat er gebeurt als je doorgaat met een 'trio' als één dame de kamer verlaat.

Op dat moment is ze uit de trio flow en jij en de andere dame raken juist meer betrokken bij de seks.

Als de derde dame dan terugkomt, is het erg lastig voor haar om zichzelf er weer bij te betrekken als jullie lekker bezig zijn. 

Stop daarom als één van de dames naar de WC moet of om wat voor reden dan ook de kamer verlaat. Als ze terugkomt kan dan het spel weer verder waar het gebleven was.


#12 Geef complimentjes

Goed gedrag moet je altijd belonen. Zowel bij dieren als mensen. Kindjes een snoepje geven als ze in hun broekplassen is geen slim idee. Dat had je zelf wel kunnen verzinnen. Maar ze een snoepje geven als ze netjes in de WC plassen is wel een goed idee.

Je stimuleert hiermee dat ze dit gedrag in de toekomst opnieuw gaan vertonen.

En hetzelfde geldt bij een trio:

Geef tijdens (maar vooral na) een trio veel complimentjes en toon verbaal je waardering.

Iedereen vindt het leuk om te horen dat ze iemand opgewonden maken of iets goed doen. Dus je kunt eigenlijk niets verkeerd doen bij het geven van een compliment. Je hoeft niet continue iets te zeggen. Om de 5 minuten een opmerking maken is meer dan genoeg. 

De keuze is gigantisch maar je kunt denken aan complimentjes als:

 • "Wat zien jullie er geil/mooi/sexy uit samen"
 • "Jullie maken mij helemaal gek"
 • "Wat kan je goed [seksuele handeling]"

Elk complimentje wat je normaal gesproken een vrouw geeft, voldoet hier ook. Zowel in enkel- als meervoud kun je het gebruiken.


#13 Knuffel en verzorg

Seks kan ruw en spannend zijn. Maar het kan ook lief en intiem zijn. 

Vergeet daarom niet om na de seks te knuffelen met de dames en ze glaasjes water te bezorgen.

Vrouwen willen seks ervaren wat zowel dominant als lief is.

En ook ruw als zacht.

Deze tegenstrijdigheden kun je het beste combineren door tijdens de seks dominant en leidinggevend te zijn, om vervolgens na de seks lief en verzorgend te zijn.

Vraag ook hoe hun ervaring was.

Geef ze het gevoel dat ze niet puur een stuk vlees zijn waar je seks mee hebt maar een mens. Dit vergroot je kansen om later weer een trio te hebben.

7 trio standjes voor de geilste seks met twee vrouwen

Het hebben van een trio kan best uitdagend zijn als je niet de juiste standjes kent. Daarom heb ik hier de geilste en meest praktische standjes voor je op een rijtje gezet.

De onderstaande zeven zijn meer dan genoeg. Ik vermoed dat je één op één met een vrouw niet eens zeven standjes nodig hebt.

Het Meesterminnaar Principe

Weet je wat beter is dan één dame verslaafd aan jou maken? Twee dames natuurlijk.

Mijn Meesterminnaar Principe zorgt ervoor dat je vanavond nog de dame(s) in je leven verliefd op jou maakt.

Wil je weten hoe het werkt?

Laat me het dan privé en discreet met je delen.

Klik op de afbeelding hieronder, vul je e-mailadres in en dan stuur ik het direct gratis & privé naar je inbox.

Luuk Zwart

Over de auteur

Luuk Zwart is seksexpert en coacht sinds 2015 mannen & vrouwen om beter in bed te worden en een spannender seksleven te krijgen. Hij is als sekscoach ook in het Engels actief en heeft inmiddels meer dan 400.000 volgers verspreid over de hele wereld. Zijn boeken hebben meer dan 30.000 mannen en vrouwen bereikt.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Word een god in bed met het boek dat 12.000 mannen (en meer dan driedubbel zoveel vrouwen) hebben getest 

>