10 Beste Seks Standjes Om Snel Zwanger Te Worden + 6 Tips

Jij en je partner hebben besloten om aan kinderen te beginnen. 

Waarschijnlijk wil je dat zo snel mogelijk realiseren. Dan staat er lekker veel seks op jullie te wachten. 

Maar welke seks standjes zorgen ervoor dat je partner zo snel mogelijk zwanger wordt? In dit artikel krijg je de 11 beste standjes die je daar zeker bij gaan helpen. 

More...

Maar eerst:

Hoe wordt je vriendin snel zwanger?

Jij en je vriendin hebben besloten om aan kinderen te beginnen. Dan wil ik je eerst feliciteren. Volgens veel mensen is er niets mooier dan het krijgen van kinderen. 

Nu jullie dat besloten hebben is de kans groot, dat je dit zo snel mogelijk wilt laten gebeuren. Één voordeel voor jou:

 • Jullie kunnen de komende tijd in ieder geval lekker veel van bil gaan

En zij zal geen excuses verzinnen om geen seks te hebben. Je kunt heerlijk weer seks hebben als in de eerste jaren van de relatie. 

Nu is de grootste vraag, hoe kun je snel zwanger worden? Dat hangt natuurlijk af van verschillende factoren. Maar uit onderzoek blijkt dat 92% van de vrouwen binnen één jaar al zwanger is. En wanneer jij superzaad hebt, is de kans dat je vrouwtje sneller zwanger wordt natuurlijk nog groter;)

Hoeveel kans op zwangerschap bij vrijen tijdens de eisprong?

Om iets nauwkeuriger op bovenstaande vraag in te gaan, hebben ze in het onderzoek van hierboven 346 vrouwen gevolgd met allemaal de wens om zwanger te worden. Deze vrouwen werden gevolgd op hun meest vruchtbare momenten. 

De volgende cijfer werden bekend gemaakt:

 • 38 procent was na 1 maand zwanger
 • 68 procent was na 3 maanden zwanger
 • 81 procent was na 6 maanden zwanger
 • 92 procent was na 12 maanden zwanger

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik vind bovenstaande cijfers behoorlijk geruststellend. Van de 346 vrouwen bleken 318 vrouwen dus in het eerste jaar zwanger te zijn.

Je hoort over het algemeen alleen de verhalen van vrouwen die niet zwanger kunnen worden. Maar het valt allemaal reuze mee dus. 

Hoe snel je zwanger wordt kun je zelf natuurlijk wel beïnvloeden:

 • Heb jij een vrouw die nauwelijks iets af weet van haar cyclus? Dan is de kans kleiner dat jullie snel zwanger worden.
 • Heb jij juist een vrouw die tot op de dag weet wanneer haar eisprong is en precies weet rond welke periode jullie van bil moeten gaan? dan is de kans groter dat zij snel zwanger wordt. 

Daarnaast zijn er nog meer dingen waar je rekening mee kunt houden en zijn er seksstandjes om sneller zwanger te worden. Deze tips om snel zwanger te worden heb ik hieronder vermeld. 

Hier komen ze:

#1: Leer haar cyclus kennen

Ik noemde het hierboven al even. Maar het is belangrijk dat je vrouw haar cyclus goed kent. 

Een vrouw heeft een maandelijkse cyclus. Waarschijnlijk kende je deze voorheen als een periode waarin ze ongesteld werd waarna ze dit vervolgens drie weken niet was om vervolgens weer ongesteld te worden. 

Maar er gebeuren meer dingen in deze hele cyclus. Het is fijn voor je vriendin dat je ook weet wat er gebeurt in haar cyclus zodat je haar kunt ondersteunen. Nu is de cyclus niet bij iedere vrouw gelijk. Maar hieronder licht ik een standaard cyclus toe, het kan dus zijn dat deze enkele dagen afwijkt. 

Een vrouw haar maandelijkse cyclus 
 • Vanaf week 1 begint haar menstruatie en deze is vaak bij week 2 (dag 7) helemaal afgelopen. Dag 1 van haar menstruatie is dus ook de eerste dag van haar cyclus.
 • Vervolgens verdikt haar slijmvlies na dag 7 weer opnieuw. 
 • Vervolgens vindt haar vruchtbare periode plaats. Vaak is ze het meest vruchtbaar rond 7 dagen nadat haar menstruatie  is afgelopen, op dag 14 van haar cyclus dus
 • Vindt er geen bevruchting plaats in de dagen van haar vruchtbare periode? Dan sterft de eicel 
 • Daarna verdikt het slijmvlies nog verder, waarna het de laatste dagen van haar cyclus loslaat om vervolgens weer ongesteld te kunnen worden. En dan begint het hele riedeltje opnieuw

Nu je dit over haar cyclus weet, kun je haar in ieder geval ondersteunen waar nodig. Ze zal het erg fijn vinden als je meedenkt in het hele proces van zwanger worden. 

Nu verwacht ik natuurlijk niet dat je haar cyclus op je duimpje moet kennen, maar je vrouw moet dat wel. Ze moet weten wanneer haar vruchtbare periode is, zodat jullie dan seks hebben. 

Zij kunt dit op meerdere manieren bepalen:

Ovulatie app of ovulatietest

Je vriendin kan gebruik maken van een ovulatie applicatie. Bij deze applicatie kan ze meerdere dingen invullen zodat ze precies weet wanneer haar vruchtbare periode is. Deze apps zijn over het algemeen gratis. Je kunt haar dit altijd als tip meegeven. 

Wil je een nog betrouwbare manier om te weten wanneer haar vruchtbare periode is? Koop dan een ovulatietest voor haar 

Met deze test moet ze vanaf dag 9 van haar cyclus (dag 1 is het begin van haar menstruatie), haar urine testen en dit moet ze blijven doen totdat ze een positieve beoordeling heeft. De test wordt beoordeelt op het LH Hormoon. Deze stijgt naarmate ze vruchtbaar wordt. 


#2: Laat de zwaartekracht zijn werk doen 

Eigenlijk is dit een hele logische tip, en toch staan veel mensen er niet bij stil:

Wanneer je in haar klaarkomt, is het handig dat zijn onderop ligt en jij bovenop haar zit, zodat de zaadcellen niet tegen de zwaartekracht in hoeven te zwemmen. Deze seks standjes zogen ervoor dat je sneller zwanger wordt. 

 • Standjes waarbij zij bovenop zit, zijn dus niet handig
 • Standjes waarbij zij rechtop staat zijn ook niet verstandig

Dit hoeft natuurlijk niet de complete seksbeurt. Nee zodra je op het punt staat klaar te komen, dan is het handig bovenstaande niet te doen.  

Spermacellen blijven namelijk beter in de vagina zitten wanneer zij op haar rug of buik ligt of wanneer ze op haar knieën zit.

Wat je veel vrouwen ook ziet doen, is hun benen in de lucht gooien zodra je bent klaargekomen. Nu is dit een fabeltje.

De stand van haar bekken verandert namelijk niet wanneer ze haar benen in de lucht gooit, dus zaadcellen zullen daardoor niet sneller naar de baarmoeder gaan.

Het is natuurlijk ook niet verkeerd, dus als zij zich hier beter bij voelt, dan kan ze het prima blijven doen. 

Ik moet er wel bij zeggen, dat uit onderzoek niet officieel is gebleken dat er seksstandjes zijn om sneller zwanger te worden. Zeer zelden bevindt de baarmoeder zich in een ongebruikelijke positie waar bepaalde seksposities het verschil kunnen maken. Hierdoor is nooit gebleken dat standjes de kans op zwangerschap vergroten.


#3: Na de seks niet gelijk opstaan

Hierboven heb ik de zwaartekracht al benoemd. 

Wat de meeste vrouwen het liefst doen zodra je in ze bent klaargekomen, is opspringen en naar het toilet rennen, om al jouw zaadcellen in de wc te dumpen. 

Ik geef haar geen ongelijk, als je niet zwanger probeert te raken is het toch wel fijn dat haar vagina zo snel mogelijk schoon is.

Maar wanneer jullie zwanger proberen te worden, is dit verre van handig. Wanneer zij opstaat zullen veel zaadcellen uit haar vagina lopen.

En met hoe meer mankracht de zaadcellen bij haar baarmoeder aankomen, hoe groter de kans is dat zij zwanger wordt. 

Idealiter verspil je er dus geen één.

 • Het is erg verstandig dat ze nadat je bent gekomen nog even in bed blijft liggen. Hou ongeveer 15 minuten aan

Wat je kunt doen om haar in bed te houden, is door tegen haar aan te gaan liggen. Vrouwen houden er nu eenmaal van om geknuffeld te worden na de seks. Standjes om zwanger te worden zijn dus het best als de vrouw daarna gemakkelijk kan blijven liggen. 


#4: Niet gelijk onder de douche springen

Volgens mij is dit wat vrouwen het liefst doen:

 • Douchen

En al helemaal na de seks. Alle lichaamssappen spoelen ze het liefst zo snel mogelijk het afvoerputje door. 

Maar ook dit kan ze beter niet doen.

Wanneer vrouwen gaan douchen en zeep gebruiken, reinigen ze automatisch hun vagina. Maar wanneer ze dit doen, vernietigen ze ook gelijk jouw spermacellen die voor haar bevruchting moeten zorgen. 

Idealiter stapt ze dus nog niet onder de douche. 

Het scheelt al een heleboel wanneer ze eerst een kwartier in bed is blijven liggen. Daarna zou ze eventueel onder de douche kunnen stappen, maar het is dan absoluut niet de bedoeling om de vagina te gaan wassen. Doet ze dit wel, dan verkleint ze de kans op een bevruchting. 

De vaginale douche is al helemaal af te raden

Er zijn ook vrouwen die aan een vaginale douche doen. Bij een vaginale douche zetten vrouwen de douchekop op hun vagina en spoelen de binnenkant schoon. Dit doen nogal wat vrouwen na het hebben van seks om de binnenkant van hun vagina schoon te spoelen. 

Uit onderzoek blijkt dat vrouwen hierdoor minder vruchtbaar worden.

In het onderzoek werden twee globale groepen met elkaar vergeleken:

 • "Niet vaginale douchers"
 • "Vaginale douchers"

Wat wordt verstaan onder de niet vaginale douchers?

 • Vrouwen die nog nooit een vaginale douche hebben gedaan of vrouwen die minder dan twee keer per jaar een vagina douche doen 

Wat wordt verstaan onder vaginale douchers?

 • Vrouwen die meer dan twee keer per jaar een vaginale douche doen. 

Uit de resultaten van dit onderzoek bleek dat de "vaginale douchers30% minder kans hadden om zwanger te raken elke maand dat ze het probeerden in vergelijking met de "niet vaginale douchers".

Je zou denken dat dit gezond is, maar dat is het dus absoluut niet.

De vagina is namelijk erg goed in schoonhouden van zichzelf. Daarnaast is de omgeving van de vagina erg zuur, wanneer je dit wegspoelt met water, wordt de omgeving meer basisch waardoor de kans op ziektes vergroot. 


#5: Niet te vaak van bil gaan

Dit klinkt misschien gek in jouw oren, maar neuk haar niet te vaak. Ja ik ben absoluut voor meer seks, maar niet als het op de kwaliteit van je sperma aankomt. 

Je zou waarschijnlijk denken: hoe vaker je in haar klaarkomt, hoe groter de kans dat je haar bevrucht. 

Maar ik raad het je niet aan om haar twee keer per dag vol te spuiten met je sperma. En dit is waarom:

De kwaliteit van je sperma neemt af naarmate je vaker seks hebt.  

Idealiter heb je om de dag seks rond haar vruchtbare periode. Op deze manier heeft je lichaam genoeg tijd om nieuwe zaadcellen aan te maken. Anders mis je mankracht om haar te bevruchten. 

Zaadcellen blijven tot maximaal 72 uur in leven. Vaak is dit lang genoeg om in haar vruchtbare periode een eicel te bevruchten. Begin dus vlak voor haar vruchtbare periode met seks hebben en doe het daarna nog om de dag totdat haar vruchtbare periode is afgelopen. 


#6: Zorg voor gezonde levensstijl

Het is voor jullie beiden is het belangrijk dat jullie gezond zijn. 

Een ongezonde leefstijl zorgt er namelijk voor dat jullie allebei minder vruchtbaar zijn.

Ja, ook jij zult er dus aan moeten geloven. 

Een man met een ongezonde leefstijl zorgt ervoor dat hij minder zaadcellen aan maakt. Een vrouw met een ongezonde levensstijl heeft en negatief effect op haar hormoonbalans waardoor ze minder vruchtbaar is. 

Wanneer jullie beide een ongezonde leefstijl hebben geldt dit dubbelop.

Wat versta ik zoal onder een ongezonde leefstijl?

 • Roken
 • Overgewicht
 • Het drinken van teveel alcohol
 • Weinig lichaamsbeweging

Het is natuurlijk erg makkelijk om beide op de bank te hangen met een bak chips op schoot. Maar zolang niemand van die bank af komt gebeurt er ook niks. Zet dus als verstandige de eerste stap en zorg ervoor dat jullie lichaamsbeweging krijgen en gezond gaan eten. 

Ook roken is uit den boze. Je vrouw weet dat en zal zeker stoppen wanneer ze eenmaal zwanger is. Maar het is belangrijk dat je haar ondersteund, dus bij deze is het tijd om ook te stoppen. Ik kan in ieder geval geen betere reden verzinnen. 


Standjes om snel zwanger te worden

Seksstandjes om snel zwanger te worden...

...er is eigenlijk nooit onderzoek gedaan naar standjes die de kans op een zwangerschap vergroten. Maar er zijn zeker wel dingen waar je rekening mee kunt houden:

 • Standjes waarbij de penis diep haar vagina in gaat, zijn goed. Bij diepe penetratie komen de spermacellen dichterbij de baarmoedermond te liggen waardoor de afstand die de cellen moeten afleggen kleiner wordt. Dit zijn goede standjes om zwanger te worden
 • Standjes waarbij de vrouw bovenop zit of rechtop staat zijn minder effectief. Hierboven heb ik het al even genoemd, maar dat heeft er mee te maken dat de spermacellen dan tegen de zwaartekracht in moeten zwemmen

Ben je bang dat er niet genoeg standjes om zwanger te worden in je repertoire overblijven, dan laat ik je hieronder zien dat dat nergens voor nodig is. Er zijn er namelijk genoeg. 

Standje 1: Missionaris

Je zult misschien wel denken:

"Luuk, had je niet met een beter standje op de proppen kunnen komen dan missionaris?"

En dan zeg ik gelijk, ja dat had gekund. Maar aangezien dit voor veel mannen en vrouwen hun favoriete standje is, zet ik hem toch lekker op plek nummer 1. 

Wat maakt de missionaris nu zo fijn?

Hij is:

 • Intiem
 • Diepe penetratie is mogelijk
 • Je kunt elkaar aankijken
 • Je kunt elkaar overal strelen

En zo kan ik nog veel meer dingen opnoemen. Maar je snapt mijn punt. 

Maar wat misschien wel het belangrijkst is, is dat dit seks standje handig is om snel zwanger te worden. Hier is namelijk diepe penetratie mogelijk en nadat hij is klaargekomen kun je gewoon simpel op je rug blijven liggen de komende 15 minuten.

De zwaartekracht werkt mee om de zaadcellen naar de baarmoeder mond te brengen. Voeg dit seks standje om zwanger te worden snel toe aan je repertoire.

Standje 2: Missionaris met kussen

Als variant op de missionaris, heb je de missionaris met het kussentje onder de billen. 

Je vraagt je wellicht waarom ze dit zou willen?

Het kussentje onder het bekken, zorgt ervoor dat nog diepere penetratie mogelijk. Dit heeft te maken met haar bekken die in een betere hoek zitten. Jouw penis kan daardoor dichterbij haar baarmoedermond komen. 

Ook kan het prettig zijn om een kussen onder haar bekken te hebben, nadat jij bent klaargekomen. Door de kanteling van haar bekken, is de kans dat jouw sperma uit haar vagina loopt nog kleiner. En door de hoek werkt de zwaartekracht nog meer mee

De spermacellen belanden dus niet alleen dichterbij haar baarmoedermond, maar de zwaartekracht heeft ook nog meer invloed. Dat betekent twee vliegen in één klap. 

Ook dit is een goed standje om zwanger te worden. 

Standje 3: Doggy style

Nog zo'n standje wat voor veel mannen hun favoriet is. De vrouwtjes zijn er wel heel verschillend over. De één vindt dit standje onpersoonlijk, de ander vindt het standje ontzettend geil. 

Maar er is één ding waar we niet over twijfelen, en dat is dat dit seks standje om zwanger te worden, echt ideaal is. 

Er is een onderzoek gedaan met koppels in een MRI- scanner. In de MRI hadden deze koppels seks waarbij twee standjes werden getest:

 • Doggy style
 • Missionaris

Er werd vervolgens gekeken wat er in de vagina gebeurde tijdens seks in deze standjes. En bij beide standjes kwam het dopje van zijn penis in de diepe gelegen delen van haar vagina.

Diepe penetratie is de sleutel tot succes. En bij dit standje gaat jouw sleutel erg diep naar binnen waardoor zaadcellen dichter bij de baarmoedermond belanden. 

Houdt ze niet van doggy? Dan heb je nu de ideale smoes om haar billen weer van achteren te bekijken terwijl je haar neukt. 

Standje 4: CAT

De CAT techniek wordt ook wel de coital alignment technique genoemd. 

Dit standje lijkt heel erg op de missionaris, alleen wordt deze als fijner ervaren door de meeste vrouwen. 

Bij dit standjes is het de bedoeling dat je plat op je vrouwtje gaat liggen.

Niet met je volle gewicht natuurlijk want de kans is groot dat ze deze vrijpartij dan niet overleefd.

Maar door enkel licht te steunen op je knieën, tenen en handen neem je lichtelijk wat gewicht van haar weg. 

Vervolgens is het niet de bedoeling dat je haar gewoon gaat penetreren, maar dat je over haar heen gaat schuiven. Je schuift meer van onder naar boven. Hierdoor schuif je over haar schaambeen heen en dat zorgt ervoor dat de onderkant van jouw penis haar clitoris stimuleert. 

 • Schuif jij naar boven dan maakt de schacht van jouw penis contact met jouw clitoris
 • Schuif je naar onderen dan maakt jouw schaambeen contact met haar clitoris

Standje 5: Op je buik

Vind je seks achterlangs fijn, maar is je vriendin niet zo'n fan van doggy-style? Dan is dit standje de oplossing voor jullie. 

Bij dit standje is het namelijk mogelijk om intiemer met elkaar te zijn.

Zij ligt op haar buik en jij komt boven haar te liggen, steunend op je handen om haar vervolgens te penetreren. 

Wil je een intensere ervaring beleven, dan kan zij haar benen bij elkaar doen en jouw benen aan weerszijden van haar benen leggen. Hierdoor wordt haar vagina nauwer waardoor je meer zult voelen. 

Teven kan zij haar knieën in bed drukken en haar bekken kantelen. Hierdoor kan ze zelf de hoek bepalen waarmee je haar neukt. Als ze haar billen omhoog brengt kan jij extra diep gaan.

Wil je het extra intiem maken, leun dan meer naar voren en steun op je ellebogen. Je kunt vervolgens haar nek kussen en haar borsten vastpakken. Geloof mij, ze zal dit seks standje veel meer waarderen dan doggy-style en hij is ook goed om zwanger te worden. 

Standje 6: Deep impact

Aan deze tip hoef ik weinig woorden vuil te maken aangezien de titel de dekking wel laadt. 

Want je raadt het al:

 • Bij dit standje is diepe penetratie mogelijk

Seks in deze positie kan wel een stukje ruiger zijn, dus begin langzaam voordat je met je volle kracht bij haar naar binnen stoot. Ook is dit standje iets minder intiem omdat jullie elkaar verder weinig aanraken. 

Maar er zijn zeker vrouwen die dit standje geweldig vinden. Hoe voer je hem uit?

Je vrouwtje ligt op haar rug, jij zit op je knieën en pakt haar bij haar bekken vast om haar op te tillen zodat je haar bekken op jouw benen laat rusten.

Zij gooit haar benen aan weerszijden van je hoofd over je schouders.

Vervolgens kun je haar rustig beginnen met neuken. 

Bij dit standje is diepe penetratie mogelijk omdat de hoek tussen haar bekken en jouw penis perfect is om diep naar binnen te gaan.

Wil je dat ze snel zwanger wordt? Voeg dit sex standje toe aan je lijst. 

Standje 7: Leaping positie

Ook dit is een variant op doggy style. Echter is deze nog minder intiem dan de gewone doggy.

Waarom ik hem dan toch uitkies?

Heel simpel, deze variant zorgt voor diepere penetratie dan de normale variant. Dus om zwanger te worden is dit seksstandje uitermate geschikt.

Ben je klaargekomen? Dan ligt ze in de ideale houding om je sperma binnen te houden en de zwaartekracht doet nog beter zijn werk om jouw zaadcellen naar haar baarmoedermond te brengen. 

Ook heb jij een prachtig uitzicht op haar billen, voor jou totaal niet verkeerd dus. 

Wil je het iets aangenamer voor haar maken? Zorg er dan voor dat je haar clitoris stimuleert.

Je hoeft enkel je handen onderlangs te halen en haar clit beginnen te bevredigen. Seks moet natuurlijk wel leuk blijven. 

Standje 8: Benen in de lucht

Heb je een flexibele vriendin? Dan moet dit standje zeker in je repertoire. Hij is namelijk ontzettend geil. 

Ze legt tijdens missionaris haar voeten over je schouders. Vervolgens leun jij naar voren, zover zij toelaat. Haar vagina zal zich wijder openen waardoor diepere penetratie mogelijk is. En inmiddels weet je wel wat dat betekent. 

Haar benen hoeven niet per se gestrekt te zijn zoals op de foto. Wanneer ze haar knieën lichtelijk buigt is het voor jou mogelijk om verder voorover te leunen. 

Is ze echter extreem flexibel? Dan wordt dit standje nog veel interessanter aangezien je haar dan kunt zoenen en in haar nek kunt kussen terwijl zij helemaal dubbelgevouwen ligt. Het is ontzettend geil om je vriendin dubbelgevouwen te zien liggen, geloof mij maar;)

Standje 9: Lepelen

Lepelen wordt ook wel het knuffel standje genoemd.

Wil jij je vriendin blij maken? Voeg deze dan aan je lijst toe. 

Jullie liggen bij dit standje beiden op je zij. Jij ligt achter haar en brengt vervolgens je penis achterlangs in haar. Je hoeft enkel naar voren en naar achteren te bewegen. 

Je vriendin kan zich met haar rug richting jou draaien zodat jullie elkaar kunnen aankijken en elkaar kunnen vasthouden. Dit maakt het standje nog veel intiemer.

 • Een kleine bonus: jullie hoeven beiden maar weinig werk te verrichten waardoor jullie lekker lang door kunnen gaan

Kan je vriendin niet klaarkomen door alleen penetratie? Dan is het mogelijk dat ze haar been optilt zodat je haar clit kunt bevredigen met je één hand. 

Als de hoek goed is, is diepe penetratie mogelijk. Hiervoor moet ze haar bekken licht kantelen. 

Dit is één van de meest intieme seksstandje om zwanger te worden.

Tevens kan zij zich, nadat jij in haar bent klaargekomen, op haar rug draaien en deze houding makkelijk 15 minuten aanhouden. 

Standje 10: Gekruiste benen

Heb jij moeite om klaar te komen omdat je een iets kleinere pik hebt?

Dan is dit standje ideaal voor jullie.

Dit standje is een afgeleide van missionaris. Echter liggen hier haar benen in je nek. En niet zoals bij de andere standjes liggen haar benen hier gekruist in je nek. 

Waarom zou je het moeilijker maken dan het is? Het kruisen van haar benen zorgt ervoor dat haar vagina nauwer wordt.

En een nauwere vagina zorgt ervoor dat er meer wrijving ontstaat tussen jij pik en haar vagina. Hierdoor zul je seks intenser ervaren en is de mogelijkheid dat je klaarkomt groter. 

Dit standje is vooral erg leuk op de tafel. Maar daar ligt ook gelijk de waarschuwing:

Je vrouw moet vervolgens wel een kwartier op deze tafel blijven liggen. Ik weet niet hoe prettig dat is. Meestal ben ik namelijk niet diegene die op tafel ligt;) Maar ik gok dat dit niet de meest fijne ervaring is. 

Je kunt eventueel een kussen onder haar bekken leggen zodat ze comfortabeler ligt. Of je doet dit standje gewoon op de bedrand zodat zij hem daarna kan gaan chillen op bed. Wel zijn daar iets meer beenspieren voor vereist dan wanneer je hem op de tafel uitvoert. 

Je moet er wat voor over hebben om kinderen te krijgen. 

"Het Meesterminnaar Principe"

Bovenstaande seks standjes zijn erg geschikt om snel zwanger te worden. Wat ik wel extra wil benadrukken, is dat seks niet alleen moet draaien om het krijgen van kinderen. Van seks moet je genieten en dan komt de rest vanzelf als je bovenstaande tips en standjes om snel zwanger te worden toepast. 

Om je vrouw intens te laten genieten, kun je verschillende dingen toepassen. Welke dingen dit zijn leer je in mijn Meesterminnaar Principe. 

Wil je weten hoe het werkt?

Laat me het dan privé en discreet met je delen.

Klik op de afbeelding hieronder, vul je e-mailadres in en dan stuur ik het direct gratis & privé naar je inbox.

Luuk Zwart

Over de auteur

Luuk Zwart is seksexpert en coacht sinds 2015 mannen & vrouwen om beter in bed te worden en een spannender seksleven te krijgen. Hij is als sekscoach ook in het Engels actief en heeft inmiddels meer dan 400.000 volgers verspreid over de hele wereld. Zijn boeken hebben meer dan 30.000 mannen en vrouwen bereikt.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Word een god in bed met het boek dat 12.000 mannen (en meer dan driedubbel zoveel vrouwen) hebben getest 

>