Rimmen & Baffen? 10 Tips Om Je Partner Veilig & Perfect Te Verwennen

Rimmen / Baffen? 10 Tips Om Je Partner Veilig & Perfect Te Verwennen

Stiekem willen sommige mannen een vrouwen rimmen maar weten ze niet hoe ze dit aan moeten pakken.

Gezien het taboo ben je als man bang dat je het snel verpest.

Gelukkig heb ik hier 10 tips voor je op een rijtje gezet waarmee je haar als een seksgod kan baffen.. zonder jezelf of haar voor schut te zetten.

More...

In deze 10 tips leer je:

 • Waarom je ervoor moet zorgen dat je partner zich van top tot teen moet schoonmaken om het rimmen een leuke ervaring voor haar... en jezelf te maken
 • Wat je moet weten over kontlikken en het krijgen van soa's - dit is ERG belangrijk om te weten voordat je ook maar in de buurt komt van haar anus
 • Wat je het beste met je handen kan doen tijdens het baffen om ervoor te zorgen dat zij maximaal geniet
 • Waarom het HEEL belangrijk is om naar de aanwijzingen van je partner te luisteren - dit niet doen kan voor stront aan de knikker zorgen
 • En nog veel meer...

Maar eerst:

Wat is rimmen en baffen?

Je bent nieuwsgierig. Of je bent freaky. Of je wil de billen van je partner (man of vrouw) op een speciale en stoute manier verwennen. Welke van het voorgaande op je van toepassing is, doet er niet toe. Want het uiteindelijke doel is hetzelfde:

Je wil weten wat rimmen & baffen is en hoe je dit het beste kan doen bij je partner.

Laten we eerst beginnen met de 'wat' en straks zal ik je 10 tips geven over de 'hoe'.

Rimmen en baffen is niets meer dan het kontgaatje van je partner likken. Het is eigenlijk het beffen van de achterkant van je partner.

Hoewel het vaak gedaan wordt door homoseksuele mannen, wordt het steeds meer mainstream om het als heteroseksuele man of vrouw te doen.

Of je homo-, hetero- of biseksueel bent boeit mij geen reet (get it?).

Ik ben hier om je seksleven te verbeteren en je tips te geven over alles wat nog onbekend terrein voor je is. Of natuurlijk terrein waar je niet onbekend mee bent maar een stuk beter in wil worden.

Wil je partner gelikt worden?

Erachter komen of je partner gelikt wil worden of bereidt is jou te likken kan nogal een uitdaging zijn. Zodra je aan een anus denkt, denk je meteen aan poep.

Als je aan rimmen, baffen en een anus denkt, zal de eerste gedachte die je hebt niet "Hmmm, dat lijkt mij nou echt VET LEKKER!".

And I don't blame you.

Dat neemt niet weg dat de ontvangende partij intens kan genieten van het baffen. Naast de eikel/clitoris, zal je anus het meeste gevoelige plekje zijn waar je partner aan kan likken en zuigen.

De twee technieken om erachter te komen of je partner het wil ontvangen zijn:

 • Vragen of ze het willen
 • Het gewoon doen en kijken hoe ze erop reageren (en het achteraf vragen)

En als je het ZELF wil ontvangen, kan je er ook op twee manieren voor zorgen:

 • You guessed it: vragen
 • Vertellen hoe 'een vriend' van je gerimd is en dat het blijkbaar erg lekker was waardoor je nieuwsgierig bent geworden

Je plant daarmee het zaadje in de hoofd van je partner. Voordat je het weet heb je ineens een tong in je ster.

Maar laten we er even vanuit gaat dat jij hier de stoute schoenen aantrekt en je partner flink wil baffen. Ik heb een donkerbruin vermoeden (get it?... ok ik word nu flauw) dat jij jezelf hebt afgevraagd "hoe in godsnaam moet ik dat aanpakken?".

Maak je geen zorgen. Ik heb hieronder 10 tips voor je over baffen en rimmen die je op weg zullen helpen. Ik zal alles behandelen wat betreft technieken, hygiëne en het oplopen van soa's en infecties.

Laten we beginnen:


#1 Maak het glad en haarloos

Het maakt niet uit of je een man of vrouw bent. Overmatige beharing is niet aantrekkelijk. Vooral niet als je tijdens de daad gekriebeld wordt door lange haren in je neus of een stuk flosdraad ontdekt tussen je tanden.

De gedachte om te rimmen zal niet elke lezer opgewonden maken.

De meeste zullen nieuwsgierig zijn en het 'weleens willen proberen'.

Maar als je dan ontdekt dat je door een behaarde oerwoud moet navigeren voordat je bij de anus van je partner komt....

...word je iets minder blij.

Zorg er dus voor dat het (tot zekere mate) glad is daar beneden. Als je dit als man leest die een vrouw wil rimmen:

De meeste vrouwen die ik heb gehad hebben geen overmatige beharing. Als het wel het geval is, geef dan aan dat ze zich moet scheren. Dat is net zo vanzelfsprekend als een vrouw die haar poes scheert om gebeft te worden.

Een goed begin is het halve werk.


#2 Clean up

Natuurlijk begint de grote schoonmaak bij het scheren maar daar eindigt het zeker niet. Het weghalen van haar is belangrijk maar het weghalen van geurtjes, sapjes en andere niet zo smaakvolle aspecten van het menselijk lichaam.... is nog veel belangrijker.

Dit is geen rocketscience.

Hygiëne is bij seks erg belangrijk. Je hoeft je kontgaatje en billen niet te bleken of een bijzondere behandeling te ondergaan.

Het enige wat je hoeft te doen is een douche nemen en je ster wassen. That's it.

Ga NIET met je vingers naar binnen. Een anale douche is al helemaal niet nodig.

Daardoor kan je er juist voor zorgen dat poep nat wordt en los komt.

Wat natuurlijk voor problemen kan zorgen tijdens het rimmen. Over poep tijdens het baffen (en anale seks) hoef jij je eigenlijk nooit zorgen te maken.

Je mooie drolletje wacht niet in je endeldarm om uitgedrukt te worden maar in je sigmoïd .

Je lichaam verplaatst het naar je endeldarm op het moment dat je ook echt moet poepen. Maak je dus geen zorgen.


#3 Wel of geen voorbehoedsmiddel?

Dit is een gevoelig onderwerp:

Wel of geen barrière (opengeknipte condoom of bef lapje) tijdens het rimmen?

Wat betreft baffen kan er weinig gebeuren wat betreft HIV. Om dat te krijgen moet er 'bloed' in het spel zijn. Zolang jij niet van plan bent om in de anus van je partner te bijten, zal dit geen issue zijn.

Maar andere (meest voorkomende) soa's kan je wel krijgen. Denk hierbij aan:

 • Syfilis
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • Hepatitis A
 • Hepatitis B
 • Shigella

Praktisch is er geen risico

Daarnaast bestaat het risico om een infectie op te lopen door de E.coli bacteriën in de darmen van je partner.

Het is erg lastig om iets op te lopen.

Zolang jij geen zweertjes rondom je mond hebt en je partner geen zweertjes rondom zijn/haar anus heeft, moet het goed komen.

Dus het moeten gebruiken van een barrière is overbodig. Maar als jij je er veiliger bij voelt (of je partner), moet je het vooral doen.


#4 Geen tanden

Ok. Je hebt de voorbereiding gehad. Je partner is clean en het is tijd om in actie te komen. Waar moet je beginnen?

Het eerste wat je moet weten is dat kontlikken niet veel anders is dan beffen en pijpen.

Wat ik daarmee bedoel is dat je tanden nooit in het spel moeten komen.

Wanneer jij je hoofd tussen de billen van je partner drukt...

...kan het zijn dat je tanden even contact maken met alle zenuwuiteinden.

Dit is verre van chill.

Dit voorkom je door simpel weg je tong uit te steken en daarmee bezig te gaan. Ook kan het helpen om lichtelijk naar 'boven' te kijken tijdens het likken.

Hierdoor maak je een hoek waardoor je tanden en neus niets verstoren. Ook is het noodzaak om de onderstaande tip toe te passen.


#5 Spread the cheeks

Haar billen zijn een opengesneden pistolet waar jij je tong als beleg tussen wil doen. De enige manier om er makkelijk wat tussen te krijgen is haar billen spreiden.

Dit niet doen is hetzelfde als haar benen niet spreiden wanneer je haar wil beffen. Het is theoretisch mogelijk om haar te beffen terwijl ze in een doggystyle positie zit maar ideaal is dit niet.

Pak met beide handen haar billen vast en doe ze open. Vooral als je dame flinke billen heeft maakt dit het likwerk een stuk makkelijker.

Wees niet bang dat je haar pijn doet of dat er gekke dingen uit haar billen komen. Darmen weten zichzelf op wonderbaarlijke manieren te luchten gedurende de dag. Dus een scheet verwachten zal niet aan de orde zijn.


#6 Plaag the booty

Ik kan het niet vaak genoeg zeggen maar:

Beffen en baffen zijn vrijwel hetzelfde.

Ook hier wil je niet meteen naar de anus gaan. Je wil de spanning opbouwen en niet meteen haar kontgaatje likken. Er zijn twee dingen die je kan doen om de spanning en sensatie voor haar op te bouwen:

 • Haar billen likken en zoenen
 • Rondom de anus likken en zoenen

Toegegeven: het is niet veel wat je kan doen (vingerwerk is niet aan te raden) maar zolang het 'zoenen en likken' is, zal het lekker aanvullen. Bouw de spanning op door rondom de anus te likken en zoenen.

Hierdoor geef jij je partner ook het signaal dat jij haar gaat verwennen. Indien ze het niet willen, heeft ze even een momentje om het aan te geven in plaats van verrast worden.

Overigens heb je meerdere posities om uit te kiezen wanneer je haar wil rimmen:

 • Liggend op haar buik
 • Staand voorover gebogen
 • Doggystyle
 • Op haar rug laten liggen met de benen in de lucht

Kies hetgeen wat je het langst vol kan houden EN wat voor haar comfortabel is. Vaak zal een vorm van doggy het chillst zijn.


#7 Lick it before you stick it

In je arsenaal heb je nog één klein dingetje wat je kan doen. Het is voor de liefhebbers onder ons. Af en toe lichtelijk (of sterk) je tong in haar anus drukken kan lekker zijn.

Maar niet elke dame zal dit tijdens het rimmen waarderen.

Het beste is om hier wel een 'surprise' attack te doen. Aangezien je al bezig bent, is ineens vragen stellen niet echt opwindend. Indien ze het niet chill vindt, zal ze het aangeven.

Wederom: dit is alleen voor de liefhebbers.


#8 Haal tijdig adem

Vergeet niet om tijdig adem te halen door AFSTAND te nemen van haar anus. Je wil niet jezelf verstikken tussen haar billen en ineens een flink hap adem nodig hebben. Voordat je het weet zuig je de lucht uit haar billen. Niet ideaal, geloof mij.

 • Lik en zoen totdat je niet meer kan
 • Daarna neem je een kleine afstand van haar anus
 • Kom op adem
 • Ga weer door

Wie had kunnen raden dat je ademhaling niet alleen belangrijk is tijdens het sporten maar ook tijdens het rimmen?


#9 Laat haar praten before shit hits... your face

Als je tekeer gaat tijdens het beffen zonder feedback te vragen van je partner, dan kan er in principe niets verkeerd gaan. Mits je natuurlijk weet wat je aan het doen bent.

Maar bij baffen is dat niet het geval.

Door de prikkeling van haar anus en de overmatige slijmproductie, kunnen er verschillende 'ongelukjes' gebeuren.

Vooral als je het lang doet.

Denk hierbij aan:

 • Scheetjes
 • Poep

Je kan de horrorverhalen op het internet lezen. Geef dus bij je partner aan dat als ze 'iets' voelt, ze het moet aangeven. Anders heb je ineens poep in je mond en oog. Niet heel opwindend.


#10 Gebruik je handen om het geslachtsdeel te prikkelen

Dit is een bonus tip die je kan gebruiken tijdens het rimmen.

Hoewel het baffen puur om haar kontgaatje gaat, betekent het niet dat je haar niet op andere manieren kan en mag verwennen. Je kan bijvoorbeeld:

 • Tussendoor haar clit likken
 • Haar clit met je hand masseren
 • Haar vingeren

Het hangt er maar net vanaf in welke positie jij haar rimt en hoe goed je overal bij kan.

"Het Meesterminnaar Principe"

Baffen en rimmen is een onderdeel van een goed en spannend seksleven. Maar het zal een vrouw niet verslaafd aan je maken. Maar als je mijn Meesterminnaar Principe toepast in combinatie met het rimmen?

Dan is het genot wat ze zal ervaren ongekend. Zo krachtig is dit geheim dat ik het niet zomaar in een blog deel.

Wil je weten hoe het werkt?

Laat me het dan privé en discreet met je delen.

Klik op de afbeelding hieronder, vul je e-mailadres in en dan stuur ik het direct gratis & privé naar je inbox.

Luuk Zwart

Over de auteur

Luuk Zwart is seksexpert en coacht sinds 2015 mannen & vrouwen om beter in bed te worden en een spannender seksleven te krijgen. Hij is als sekscoach ook in het Engels actief en heeft inmiddels meer dan 400.000 volgers verspreid over de hele wereld. Zijn boeken hebben meer dan 30.000 mannen en vrouwen bereikt.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Word een god in bed met het boek dat 12.000 mannen (en meer dan driedubbel zoveel vrouwen) hebben getest 

>