30+ Min Je Orgasme of Klaarkomen Uitstellen Met Deze 17 Tips

30+ Min Je Orgasme of Klaarkomen Uitstellen Met Deze 17 Tips

Snel klaarkomen is één van de ergste dingen die je als man kan overkomen.

Hoewel het de meeste mannen lukt om het 5 minuten vol te houden, is meer dan 30 minuten seks hebben een ongrijpbare droom.

Echter is het makkelijker dan je denkt om je orgasme vele minuten uit te stellen.

In deze blog leer ik je hoe jij het klaarkomen 30+ minuten kan uitstellen met 17 simpele tips & trucs.

More...

In deze 17 tips leer je:

 • Wat te doen tegen een vroegtijdige ejaculatie - en wat de voornaamste oorzaken hiervan zijn 
 • Hoe jij je oma kan gebruiken om je orgasme uit te stellen - werkt super effectief (gebruik op eigen risico)
 • De 12 beste condooms & glijmiddelen die je kan gebruiken om te voorkomen dat jij jezelf vroegtijdig voor schut zet
 • Wat de overeenkomst is tussen een erectie en het onthouden van telefoonnummers - deze tip moet elke man hebben gelezen
 • Hoe een boterhamzakje je seksleven explosief zal verbeteren 
 • De 4 belangrijke vragen die elke man zich af moet vragen wanneer hij te vroeg klaarkomt en dit wil tegenhouden
 • En nog vele meer...

Maar eerst:

Uithoudingsvermogen van een marathonfucker

Seks hebben is leuk en lekker. Maar wanneer het maar een paar minuten duurt, is het verre van prettig. Hoewel jij in een boter geile toestand jezelf wijsmaakt dat je haar 'uren' gaat nemen, komt het in werkelijkheid neer op een teleurstellende 5 minuten. 

Althans, dat blijkt het gemiddelde in Nederland te zijn.

Menig man kan deze 5 minuten verdubbelen en daardoor de opschepper van de lokale kroeg worden.

Wat veel mannen... en vrouwen... helaas niet weten is dat het mogelijk is om HEEL lang seks te hebben zonder klaar te komen.

Een select groepje mannen op deze aarde heeft het seksueel uithoudingsvermogen van een Olympische marathonrenners. Jij kan dit ook bereiken. Het mooie voor jou is dat je er niet jaren voor hoeft te trainen als een marathonrenner.

Hieronder vind je 17 tips die je kan toepassen om je duur in bed vanavond nog te verlengen. Laten we beginnen met één van de belangrijksten:


#1 Wees de Wim Hof van de slaapkamer

Seks is sporten en sporten is seks. Je hoeft geen raketgeleerde te zijn om door te hebben dat goede seks energie vergt.

Als je na het lezen van de voorgaande zin geen idee hebt waar ik het over heb, ben ik bang dat je seksleven heel kut is. Als je niet zwetend en hijgend je stoeipartij beëindigt, is de kans heel groot dat seks je totaal geen moeite kost. 

Nou kan dat een goed ding zijn. Dat je stiekem een uithoudingsvermogen hebt waar zelfs ik, Luuk Zwart, jaloers op wordt. Maar die kans is klein vriend. Een waarschijnlijker scenario is dat jij totaal niet je best doet in bed.

Misschien krijg je helemaal niet de kans om je best te doen. Als je na 5 minuten te vroeg klaarkomt, is er niet veel te willen. Dat is lang niet genoeg om zwetend en hijgend haar ervan langs te geven.

"Breathe, motherfucker!" - Wim Hof

Een makkelijke manier om je orgasme uit te stellen, is door te letten op je ademhaling.

Het komt namelijk vaak voor dat mannen hun adem gedeeltelijk inhouden tijdens de seks. Iets wat vaak ook bij het sporten gebeurt. Remember: seks is sporten & sporten is seks.

Hoewel er een tijd en plaats is voor zuurstofloze wurgseks, zal dit over het algemeen je uithoudingsvermogen geen goed doen.

Ga daarom tijdens de seks diep in en uit ademen. Hoe langzamer en dieper je dit kan doen, hoe langer jij het klaarkomen zal uitstellen. Elke 'bewuste' manier van ademhalen kan je hierbij helpen.

Dit zal ervoor zorgen dat jij je ontspant. Hierdoor kom je minder snel klaar. Hier meer spanning je lichaam (niet ademen) en geest (zenuwachtig zijn) ervaart, des te sneller je klaarkomt.


#2 Train je PC spier zonder sportschoolabonnement

Dit heeft niets met de PC te maken waar je nu achter zit. Iets zegt mij dat jij hier geen verdere training in nodig hebt.

De PC spier waar ik het over heb, is de belangrijkste spier die betrokken is bij het krijgen van een orgasme. Deze loopt van je schaambeen naar je stuitje en omwikkelt de plasbuis en rectum.

Als je nog steeds niet weet waar ik het over heb, dan kan je dit het beste onthouden:

De PC spier is de spier die je gebruikt om je urine stroom te onderbreken.

Je PC spier is niet alleen bij urine betrokken maar ook bij verschillende zaken rondom je orgasme. Zo zorgt een sterke PC spier ervoor dat je:

 • Je orgasme kan uitstellen
 • Vaker en intenser kan klaarkomen
 • Langere en sterkere erectie hebt

Genoeg reden dus om je PC spier tot bodybuilder formaat aan toe te trainen. Maar hoe doe je dit precies? Gelukkig heb ik er hier een uitgebreid artikel over geschreven. Daarin leer je alles wat je moet weten over deze kleine maar zeer belangrijke spier.


#3 Neuk haar langer door haar harder te laten werken

Weet je wat de overeenkomst is tussen een vrouw doggystyle doen en seks hebben terwijl je ouders in de kamer ernaast tv kijken?

Je zal in beide gevallen veel spanning ervaren.

De ene keer is het lichamelijke spanning en de andere keer mentale spanning. En beide zijn funest voor het uitstellen van je orgasme.

Het logische gevolg is dat je binnen enkele minuten (of stoten) klaarkomt.

Het blowjob fenomeen

Is het je weleens opgevallen dat klaarkomen door een blowjob langer duurt dat klaarkomen door seks? True, het neuken van een natte vagina voelt anders.

Maar het heeft er ook mee te maken dat jij niets doet behalve genieten tijdens een blowjob:

 Je ligt ontspannen en geniet van haar orale vaardigheden.

Daar kan je een les uit trekken. Om minder snel klaar te komen, wil je standjes kiezen waarbij je lichaam ontspannen is. Denk hierbij aan:

 • Cowgirl
 • Reverse Cowgirl
 • Lepeltje lepeltje
 • Lepeltje lepeltje met gezichten naar elkaar toe
 • Op een stoel zitten als man

#4 Los actief je spreekbeurt complex op

Voor veel mensen is voor grote groepen spreken één van de engste dingen die je kan doen. Ik scheet hem vroeger zeven kleuren als ik wist dat ik een spreekbeurt moest houden. En vergeet de slapeloze nachten badend in het zweet niet.

Die slapeloze nachten vol zweet heb ik nog steeds... maar dan op een hele andere manier.

De enige manier om over doe angst heen te komen, is door te oefenen. Heel veel te oefenen. Na een tijdje zal je merken dat het veel minder eng is.

Hetzelfde geldt voor seks.

De 101ste keer seks logica

Wanneer je onervaren bent, is elke keer dat je seks hebt spannend.

Maar wanneer je 100 keer seks hebt gehad, is de 101ste keer echt niet zo bijzonder meer.

Des te langer je geen seks hebt, des te spannender het wordt.

En hoe spannender het wordt, des te minder lang jij het klaarkomen kan uitstellen.

Zorg dat je minimaal één keer per week seks hebt. Hierdoor maak jij jezelf minder 'gevoelig' voor de seks met je bedpartner. Hoewel je misschien minder vlinders in je buik zult voelen tijdens de seks, zal je het juist daardoor langer vol kunnen houden.


#5 Drink met mate

Eerlijk is eerlijk. Niet vele mensen zouden je dit bewust aanraden. Maar onbewust hebben wij het allemaal gedaan. Ik doe het met zekere regelmaat:

Een drankje nemen voor de seks

Alcohol kan gekke dingen doen met het lichaam. Het kan ook ervoor zorgen dat mensen gekke dingen doen.

We kennen allemaal iemand die zichzelf al dronken onder heeft gekost. Of zichzelf voor lul heeft gezet bij een dame in de kroeg.

Maar alcohol heeft ook zijn voordelen. Het zorgt ervoor dat je minder geremd bent en je brein minder goed functioneert. Hoewel dat laatste desastreus klinkt, wil je het in bed juist in je voordeel gebruiken.

Het drinken van 1 tot 2 drankjes voor het doen van de daad, kan je orgasme een flink tijdsdeel uitstellen.

Pas echter wel op dat je niet teveel drinkt. De voordelen van alcohol kunnen bij drie glaasjes of meer, veranderen in nadelen. Je krijgt je kleine slurf dan helemaal niet omhoog. Dat is in zekere zin ook een manier om je orgasme uit te stellen I guess.


#6 Je orgasme uitstellen met het juiste boterhamzakje

Seks met een condoom is zoveel lekkerder. Said no man ever

Seks hebben met een condoom is noodzaak. Ik zal de biologie en seksuele voorlichtingslessen van de middelbare school niet herhalen. Maar elke man weet ook één ander ding over seks met een condoom om:

Het is nogal kut.

Door je boterhamworst te omwikkelen in een boterhamzakje, voel jij automatisch minder. Dat is over het algemeen een nadeel. Maar elke nadeel kan ook zijn voordeel hebben.

Het voordeel van seks met een condoom is dat je minder voelt. En wanneer je minder voelt, kan je ook minder snel klaarkomen. 

Wanneer je langer door wilt gaan in bed, kan het helpen om een condoom te dragen.

Je kan zelfs speciale condooms (Durex Performa bijvoorbeeld) halen met benzocaïne gel erin. Deze verdoven je eikel waardoor je lang je orgasme kan uitstellen.

Tip: koop niet meteen 100 van deze condooms in. Ze werken niet voor elke man even goed. De één verdoven ze te weinig en de ander voelt helemaal niets meer. Als ze je te weinig verdoven, kan je zwaarder geschut inzetten (kom ik straks op terug).

Hieronder zie je verschillende condooms waarmee jij je orgasme kan uitstellen:


#7 Lik de spanning weg

Wanneer je weet dat je seks gaat hebben of op het punt staat seks te hebben, gaat er van alles door je heen.

Hoewel hetgeen wat door je heen gaat vaak lekker en goed is, zijn de bijwerkingen ervan niet altijd een goed. Voor alle mannen geldt:

Hoe meer zin je hebt in seks, hoe sneller je zult klaarkomen.

Een simpele manier om je zaadlozing uit te stellen, is door heel lang aan voorspel te doen. Je kan makkelijker 1+ uur seks hebben door deze volgorde te hanteren:

LANGDURIGE SEKS HIËRARCHIE

Lichaam strelen zonder aan haar vagina te zetten

Haar zoenen

Haar beffen

Gepijpt worden

Seks hebben

Het bovenstaande doen zal de seks lang laten duren. Een bijkomend voordeel is dat de druk om seks te hebben hierdoor wegvalt. Als je haar aan het beffen bent, weet je zeker dat je nog maar 2 honken verwijderd bent van haar binnenwanden schoonspuiten.

Hoe langer je aan voorspel doet, hoe minder de druk op je balzak wordt. Automatisch zal de prikkel om klaar te komen daardoor minder worden.

Daarnaast zal zij makkelijker klaarkomen wanneer jij lang aan voorspel doet. Het is dus voor iedereen het beste als jij haar langer opwarmt.


#8 Geef jezelf een 'competitive edge' in bed

Een 'edge' hebben is niets meer dan een voordeel hebben ten opzichte van de tegenpartij. In dit geval is de tegenpartij alle andere mannen en het vroegtijdig klaarkomen. Beide wil je de kop in drukken.

Het woord is ook een mooie brug naar een techniek die je kan gebruiken om heer en meester te worden over je orgasme. Ik heb het natuurlijk over:

Edging.

Edging is ook wel bekend als surfing, peaking of orgasm control. Het is een techniek waarbij jij jezelf gaat aftrekken en je randje (edge) leert kennen.

Door te weten hoe het voelt als jij het randje opzoekt, leer je automatisch ook wanneer je moet stoppen. 

Hoe je te werk gaat is simpel:

EDGING STAPPENPLAN VOOR BEGINNERS


Stap 1

 • Ga masturberen. Als je glijmiddel kan/wil gebruiken, is dat nog beter. Hoe echter je het laat voelen, hoe beter dit is voor het trainen van je pik.

Stap 2

 • Zorg dat je zo opgewonden raakt dat je bijna klaarkomt. Zoek het randje zoveel mogelijk op.

Stap 3

 • Stop als je het gevoel hebt dat je gaat klaarkomen. Haal diep adem en laat de geilheid weggaan.

Stap 4

 • Zodra je minder opgewonden bent, begin je opnieuw met het riedeltje. Zoek wederom het randje op zonder te ejaculeren.

De meeste mannen onderschatten hoe moeilijk dit is. Het is erg verleidelijk om over het randje te gaan. Net als wanneer je seks hebt met een vrouw. Des te vaker je dit doet, des te beter je erin wordt. Doe dit maximaal één keer per dag en niet langer dan 15 minuten per keer.


#9 Je ejaculatie uitstellen door helemaal niets te doen

Work hard. Play hard.

Een levensmotto van vele rappers, 16 jarige jongetjes die geen flauw idee hebben wat hard werken is en menig aandachtszoeker op Facebook en Instagram.

Wanneer je alleen hard werkt en hard 'speelt', mis je een belangrijke factor die je zaadlozing zeker een half uur kan verlengen:

Ontspannen.

Ontspanning is één van de meest onderschatte factoren om een 'killer' te worden in bed. En dan bedoel ik niet ontspanning in bed. Ik heb het over ontspanning in je dagelijkse leven.

Gas loslaten buiten je bed = gas kunnen geven tijdens de seks

Wanneer je gestrest door het leven gaat, zal je stresshormoon cortisol torenhoog zijn. Ik weet niet hoe het bij jou zit maar bij de gemiddelde persoon is stress een boosdoener voor erecties en ejaculaties.

Hoe ontspannender je bent, hoe lekkerder seks voelt en langer je door kan gaan. Het is daarom een 'must' om een (lichtelijk zweverige) ontspanningstechniek of -ding te doen.

Denk hierbij aan:

 • Meditatie
 • Dagelijks een wandeling maken zonder telefoon of muziek op
 • Bad nemen
 • Massage nemen
 • Boek lezen
 • Drankje doen met een goede vriend of vriendin

Door dit te doen, geef jij je brein en lichaam de welverdiende rust en ontspanning die het nodig heeft. Hierdoor wordt een te vroege zaadlozing heel makkelijk om te voorkomen en kan je langer een orgasme uitstellen.


#10 Klaarkomen uitstellen door je mentale blokkades te confronteren

Seks hebben is niet alleen een kwestie van piemels en vagina's die elkaar op verschillende manieren verwennen. Een groot deel voor mannen (en vooral vrouwen) zit ook tussen de oren. 

Je gaat mij namelijk niet vertellen dat je ogen dichtdoen en denk aan Angelina Jolie die je pijpt niet voor een Eiffeltoren in je broek zorgt.

Dit betekent dus dat de 'mentale' factor een belangrijke rol speelt.

En zodra het woord 'mentaal' valt, weet je dat ik het ga hebben over hoe jij je voelt en de staat van je brein.

Zo blijkt uit onderzoek dat mensen met een depressie die GEEN medicijnen slikken, in 33% van de gevallen last hebben van seksuele klachten. Denk hierbij aan erectieproblemen en vroegtijdig klaarkomen. Ironisch genoeg kunnen antidepressiva dit ook veroorzaken maar daar kom ik later op terug.

Haal je inner Frued naar boven om langer in bed te presteren

Jij moet je goed voelen tijdens de seks om een orgasme flink uit te stellen. Wanneer je denkt aan je torenhoge hypotheek, de baan die bijna gaat verliezen en de dame op het werk die je eigenlijk leuker vindt dan degene waar je nu seks mee hebt; zal het een stuk moeilijker zijn om te ontspannen

En zonder ontspanning zal je niet lang in bed kunnen presteren.

Ga voor jezelf na of er een mentale factor is die je gebrek aan uithoudingsvermogen in bed kan verklaren. Denk hierbij aan:

 • Is er iets op je werk gebeurd waardoor je er met je hoofd niet bij bent?
 • Vind je degene met wie je bent leuk of is er iemand anders in je leven?
 • Heb je financiële problemen die dringender zijn dan 60 minuten seks hebben?
 • Voel jij je al een tijdje neerslachtig of depressief buiten de slaapkamer om?

Als je één of meerdere vragen met een "ja" hebt beantwoord, dan heb je wellicht een verklaring gevonden voor je probleem. De kans is groot dat je seksuele problemen zullen aanhouden totdat je het bovenstaande probleem oplost. Fix die shit dus eerst.


#11 Misbruik je oma tijdens de seks

Ik denk niet heel vaak aan mijn oma moet ik eerlijk bekennen. Het is een hele lieve dame...en nu ik erover na denk, had ik haar afgelopen week moeten feliciteren met haar verjaardag.

Zoals je wellicht doorhebt ben ik niet de ideale kleinzoon. Wat mij nog 'erger' maakt is dat ik aan mijn oma denk tijdens de seks. Hold you horses... ik heb geen bizarre fetisj.

Snel klaarkomen ontstaat door gezonde of ongezonde spanning. Als je opgewonden bent omdat je op een wonderbaarlijke manier Megan Fox aan het doen bent, zal je binnen een paar minuten klaarkomen.

Maar als je aan je oma denkt terwijl je Megan doet, zal het gegarandeerd langer duren.

Niets, maar dan ook niets, is opwindend aan het beeld van je oma.

Voor jou werkt het misschien beter als je aan je naakte opa denkt. 

Of je moeder.

Of een wc vol met poep.

Ontmoet de 'orgasme uitstellen box'

Wanneer je merkt dat je gaat klaarkomen, kan het ontzettend helpen om aan vieze en pijnlijke dingen te denken. Dingen die aan de andere kant van het 'seksueel opgewonden worden' spectrum staan. Het hoeft niet vies te zijn. Zolang het maar je focus verlegt.

Doe wat inspiratie op uit mijn 'orgasme uitstellen box':

 • Familieleden die je geilheid binnen 3 seconden wegnemen
 • Beelden met veel bloed
 • Beelden met poep en pis
 • Denken aan de boodschappen die morgen moet doen
 • Alle groenten opnoemen die met de letter 'S' beginnen
 • Alle snelkoppelingen op de bureaublad van je computer opsommen

#12 Een vroegtijdige ejaculatie voorkomen met zalf

Welke methode je ook kiest om het klaarkomen uit te stellen, er is altijd een manier om het één stapje verder te nemen.

Als voorbeeld:

In plaats van aan je oma te denken tijdens de seks, denk je nu aan je oma die je opa een kunstgebitloze pijpbeurt geeft.

I know, super smerig maar het zal beter werken om je orgasme uit te stellen dan alleen aan je oma denken.

Zo kan je het gebruiken van verdovende condooms een stapje verder nemen.

Condooms als Durex Performa werken zoals eerder genoemd niet voor elke man hetzelfde. Wanneer ze je te weinig verdoven, is het weggegooid geld. Ze zijn namelijk niet goedkoop. 

Op elk zalfpotje past een deksel

In dat geval kan je verschillende verdovende zalfjes gebruiken zoals Emla crème. Deze zalf bestaat voor 5% uit een combinatie van lidocaïne en prilocaïne. Deze stoffen zijn verwant aan benzocaïne en werken hetzelfde: ze maken je eikel minder gevoelig.

Hoewel je Emla crème alleen met een recept kan krijgen, zijn er gelukkig verschillende zalfjes die zonder recept aan te schaffen zijn. Hieronder vind je verschillende opties:


#13 Kijk uit wat voor pilletjes je gebruikt

Niet lang in bed kunnen presteren of je orgasme niet kunnen uitstellen is ronduit kut. Vooral wanneer je er niets aan kan doen.

Kijk, als je één keer per 3 maanden seks hebt is het geen wonder dat snel klaarkomt. Je bent te opgewonden om jezelf in te houden. Door meer seks te hebben, kan je er automatisch voor zorgen dat je een vroegtijdig zaadlozing voorkomt.

Maar het krijgen van een vroegtijdige ejaculatie kan ook komen door 'externe' factoren. Denk hierbij aan specifieke medicijnen.

De grootste groep boosdoeners zijn de zogenaamde SSRI's. Dit is een bepaalde groep antidepressiva die in Nederland veel worden voorgeschreven. In Nederland slikken er meer dan 1 miljoen mensen antidepressiva waarvan het overgrote deel (62,6% in 2013) een SSRI krijgt. Tot deze groep behoren:

 • Paroxetine
 • Fluoxetine
 • Sertraline
 • Fluvoxamine

De seksuele bijwerkingen van SSRI's

De reden dat SSRI's het meest worden voorgeschreven is omdat ze relatief veilig zijn. Maar deze groep geeft verschillende seksuele bijwerkingen. Hiertoe behoren:

 • Vertraagde of pijnlijke zaadlozing
 • Niet kunnen klaarkomen
 • Verminderde libido
 • Erectiestoornissen
 • Priapisme (langdurige erectie)

Indien je een SSRI slikt en last hebt van vroegtijdig klaarkomen, dan kan het helpen om een ander antidepressiva te slikken. Overleg dit met je huisarts en apotheker.

Pas op: hoewel SSRI's seksuele problemen kunnen geven, blijken depressieve mensen die geen medicijnen slikken in een derde van de gevallen ook last te hebben van seksuele problemen. Het probleem lijkt dus ook deels 'tussen de oren te zitten'. Overleg daarom ALTIJD eerst met je arts wat de beste oplossing voor jou is.


#14 De juiste ring om een dame langdurig te verwennen

Hoewel ik al een paar jaar dit werk doe, blijft het ego van sommige mannen mij soms verbazen.

Keer op keer kom ik een man tegen die absoluut geen speeltjes in bed wil gebruiken. Hij wil het 'puur natuur' houden en geen toeters en bellen gebruiken om zijn vroegtijdige zaadlozing te voorkomen.

Allemaal leuk en aardig maar...waarom zou je geen gebruik willen maken van de seksuele hoogstandjes die je tegenwoordig (anoniem) online kan bestellen?

Fuck puur natuur

Je kan prima 'puur natuur' alle telefoonnummers van je familieleden en vrienden onthouden... of je kan die shit gewoon opslaan in je smartphone. Hetzelfde kan technologie voor je seksleven en erectie betekenen:

Het maakt het een stuk leuker en beter.

Een voorbeeld hiervan is een cockring (penisring). Zo'n technologisch hoogstandje is het eigenlijk niet.

Maar het effect is geweldig. Je kan hierdoor langer doorgaan en zo een vroegtijdige orgasme voorkomen. Het voorkomt dat de bloed weer terugstroomt naar de penis.

Hierdoor blijft je raket hard en lang(er) omhoog. Wat wil je als man nog meer?

Wat je moet doen om je penis heel te houden

Cockringen komen in verschillende geuren en kleuren. Een kort online bezoek aan een seksshop zal je positief verrassen. Indien je een cockring besluit te gebruiken, let dan hierbij op:

 • Gebruik de ring niet elke dag. Het knelt ten slotte de penis af en dat kan op lange termijn slecht zijn.
 • Gebruik hem niet langer dan 20 minuten. Wederom, je knelt je penis af en op lange termijn kan dit voor zuurstof tekort zorgen in je penis
 • Zorg ervoor dat hij niet te strak zit. De omgeving rondom je penis is doorbloed met kleine haarvaten. Deze kunnen beschadigd raken.

Laat je vooral niet afschrikken door hetgeen wat hierboven staat. Wanneer je gewoon gezond boeren verstand gebruikt, zal een cockring je nieuwe beste vriend zijn. Hij zal waarschijnlijk ook 'haar' nieuwe beste vriend worden.


#15 Ga nooit een gevecht in met een geladen pistool

Ga nooit naar een passievol gevecht in bed met een geladen pistool. Het kan levensgevaarlijke situaties opleveren. En met levensgevaarlijk bedoel ik voornamelijk:

Een seksleven dat gekenmerkt wordt door seks wat niet langer duurt dan een paar minuten.

Een geladen pistool is dit geval een zak vol zaad.

Bro, ik weet wat je denkt. Ik ben, net als jij, een fan van het uitdelen van cumshots aan vrouwen. Zonder 'munitie' en druk op de ketel is dat inderdaad niet mogelijk.

Alleen brengt 'veel druk op de ketel' wel een probleem met zich mee:

Je zal snel klaarkomen.

Daarom kan het zeker geen kwaad om jezelf af te trekken voordat je seks gaat hebben. Vooral wanneer je seks hebt met een nieuwe vrouw.

Daar heb je vooral de neiging bij om heel snel klaar te komen.

Zorg er wel voor dat je dit minimaal 2 uur van tevoren doet. Anders kan je last krijgen van erectieproblemen.

Het is goed om je 'refractaire periode' te bepalen zoals dat mooie heet. Dit is de hoeveelheid tijd die je nodig hebt om hem weer omhoog te krijgen nadat je bent klaargekomen. Voor de één is het 15 minuten terwijl de ander meer dan 2 uur nodig heeft.


#16 Maak een zwembad om je zaadlozing te vertragen

Eens in de zoveel tijd kom je een vrouw tegen waarbij de kraan volledig openstaat wanneer je haar doet.

Het lijkt alsof ze een interne lekkage heeft waardoor er continue vocht blijft stromen.

Hierdoor wordt het heel glibberig en nat.

Nou ben ik dankbaar door dit soort vrouwen. Ik ga zeker niet klagen over overmatige glijmiddel productie door haar vagina.

Maar het kan een 'nadeel' met zich meebrengen.

Wanneer een vagina heel nat is, zal de wrijving heel weinig worden. Je voelt daardoor niet zoveel. Onbedoeld zal je daardoor langer kunnen doorgaan en zo het klaarkomen kunnen uitstellen.

Maar wat als een vrouw van nature niet zo nat is? Dan gebruik je heel veel glijmiddel. Je kan eigenlijk nooit teveel gebruiken.

Door flink wat glijmiddel te gebruiken, verlaag je de wrijving tijdens de seks. Hierdoor zal het heel makkelijk zijn om je voortijdige ejaculatie vele minuten uit te stellen. Bijkomend voordeel is dat je dame er niet minder van geniet. Everybody happy.


# 17: Kersje op de 'marathonfucker' taart

Het klaarkomen uitstellen door lang aan voorspel te doen heb je net geleerd. Maar je kan dit vele malen verbeteren. Niet alle voorspel en seks is hetzelfde. Er is natuurlijk iets wat de gemiddelde man van een Meesterminnaar onderscheidt.

Dat mijn vriend is wat ik het Meesterminnaar Principe noem.

Het is één van mijn beste technieken om snel en makkelijk een vrouw verslaafd aan je pik te maken. Het is iets wat vrouwen nog nooit eerder hebben ervaren. Tenzij ze seks mij met hebben gehad natuurlijk.

En dit principe krijg jij gratis, privé en discreet van mij. Puur omdat ik wil dat jij de beste minnaar wordt die zij ooit heeft ervaren.

Klik op de onderstaande afbeelding en dan ontvang je mijn geheime principe meteen:

Luuk Zwart

Over de auteur

Luuk Zwart is seksexpert en coacht sinds 2015 mannen & vrouwen om beter in bed te worden en een spannender seksleven te krijgen. Hij is als sekscoach ook in het Engels actief en heeft inmiddels meer dan 400.000 volgers verspreid over de hele wereld. Zijn boeken hebben meer dan 30.000 mannen en vrouwen bereikt.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Word een god in bed met het boek dat 12.000 mannen (en meer dan driedubbel zoveel vrouwen) hebben getest 

>