Je Mag Niet In Haar Komen? 4 Redenen + Hoe Het Op Te Lossen

Je Mag Niet In Haar Komen? 4 Tips Om Het Op Te Lossen

Als je niet in een vrouw mag komen, kan dat je genot van seks ontzettend verminderen. En dat is zonde.

Waarom mag jij niet in haar komen? En is hier iets te doen? Jazeker is dit mogelijk!

In dit artikel leer je 4 redenen waarom ze niet wil dat je in haar klaarkomt en ook leer je wat je hiertegen kan doen.

More...

Maar eerst:

Haar vagina: spermavrije zone

Als man kan je verschillende problemen ervaren met vrouwen in bed. Ze kan nog maagd zijn, last hebben van vaginose of om bepaalde redenen niet aan orale seks willen doen.

Hoewel al het voorgaande in meer of mindere mate voor te stellen is, is er één probleem waar mannen geen verklaring voor hebben:

Niet in een vrouw klaar mogen komen. Ook al gebruikt ze anticonceptie.

Hoewel het bovenstaande niet heel serieus klinkt, kan het nogal wat irritatie met zich meebrengen in de slaapkamer.

Het zorgt ervoor dat jij je continue in moet houden en eraan moet denken om er op tijd uit te gaan.

Ook zal je waarschijnlijk uit voorzorg een condoom moeten dragen van de dame omdat ze niet wil dat er voorvocht van jou in haar terecht komt.

De verklaringen waarom je niet in een vrouw mag klaarkomen zijn eigenlijk op één hand te tellen. In dit artikel zal ik je de 4 voornaamste redenen geven en zal ik je vertellen wat je eraan kan doen.

Niet in haar klaar mogen komen kan weleens een groot onderliggend probleem hebben. Eentje waar je nog nooit van hebt gehoord. Dit probleem heet spermatofobie.

Maak kennis met spermatofobie

Yep. Naast de angst voor clowns, ballonnen en andere ongebruikelijke voorwerpen zijn er ook mensen bang voor sperma. Ho, ho maak je geen zorgen. De mensen die deze fobie hebben zijn erg weinig.

Hoewel er geen duidelijke cijfers over bekend zijn, is het wel bekend dat het bestaat. Er bestaan genoeg vrouwen die sperma niet lekker vinden. Maar je zal zelden een vrouw ontmoeten die als de dood is voor sperma en het niet in haar wil hebben.

Mensen met spermafobie zijn als de dood voor sperma.

Niet alleen willen ze het niet 'in' zich maar ook niet 'op' zich.

Als er een kwakje op hun kleren of de vloer komt, gaan ze het schoonmaken alsof hun leven ervan af hangt.

Als je ineens denkt "jezus, wat zijn dit voor neurotische mensen"... dan heb je helemaal gelijk.

It's OCD brah...

De angst voor sperma wordt gezien als een vorm van OCD. Wat een Engelse afkorting is voor Obsessive Compulsive Disorder. Je bent dus obsessief en neurotisch bezig met een (relatief onschuldige) angst.

In het hoofd van een persoon met OCD vergaat de wereld als ze 'het probleem' niet NU oplossen en wordt hun dag vaak getekend door alles wat met deze angst te maken heeft. Zo ook voor mensen die bang zijn voor sperma.

Afweten van het bestaan van spermatofobie en OCD, zal jou haar angst om in haar klaar te komen beter laten begrijpen. Maar dat hoeft niet de voornaamste reden te zijn.

Laten we beginnen met de meest waarschijnlijke redenen waarom ze niet wil dat jij je lading in haar kwakt:


#1 Ze is bang om zwanger te worden

Hierboven heb je al een stukje gelezen over spermatofobie en OCD. De angst voor sperma (en vaak ook de reden dat je niet in haar klaar mag komen) manifesteert zich in twee angsten:

  • Bang om zwanger te worden
  • Het niet hygiënisch vinden van sperma

Dat ze niet wil dat jij in haar klaar komt, kan komen omdat ze bang is om zwanger te worden.

Overigens is dit ook een angst die vrouwen zonder OCD ook hebben. Biologisch gezien heeft een vrouw een zwaardere taak als ze zwanger raakt. Jij als man hoeft niet het kind 9 maanden te dragen en te verzorgen.

Vooral als jullie elkaar net kennen of ze het gevoel heeft dat je niet de ideale vader zou zijn voor haar kinderen.

Of je dat bent of niet is niet aan mij om te oordelen. Ik geef je alleen de feiten.

Vraag haar waarom je niet in haar klaar mag komen (als je dat nog niet hebt gedaan).

Zegt ze dat ze bang is om zwanger te raken? Doe dan voorlopig een condoom om.

Laat haar zelf ook een vorm van anticonceptie slikken/dragen. Hierdoor neemt zij verantwoordelijkheid voor haar angst EN verlaag je de kans dat ze zwanger wordt.

Door gebruik te maken van een condoom en het goed slikken van de pil is het onmogelijk om zwanger te raken.

Gebruiken jullie alleen de pil? Dan is de kans minder dan 0,5% per jaar. Vertel haar hoe het cijfermatig zit. Wellicht kan je haar zo overtuigen.

De optie OCD blijft natuurlijk altijd nog een mogelijkheid. Hiervoor kan je het beste professionele hulp inschakelen.


#2 Niet in haar komen door smetvrees

Een tweede veelvoorkomende reden waarom je niet in haar mag komen, is haar (smet)vrees voor je sperma. Sommige vrouwen vinden de geur, textuur, temperatuur of kleur van sperma vies. Anderen vinden het vies hoe sperma in hun voelt dat je klaar bent gekomen.

Anderen zijn bang voor de ziekten die je eventueel bij je kan dragen. Denk hierbij aan alle soa's die mogelijk in je balzak aanwezig kunnen zijn.

Hoewel het bang zijn om zwanger te worden een reële angst is, is bang zijn voor sperma vanwege hygiëne overwegingen vaak wel een vorm van OCD.

Aangezien de angst niet rationeel is... kan je ook niet rationeel met haar praten. Sperma bevat namelijk geen bacteriën.

Indien ze bang is voor eventuele soa's, dan zou het doen van een soa test genoeg moeten zijn om haar 'peace of mind' te geven. Helaas blijft vaak de angst voor je zaad hierna.

Dat is een teken dat het waarschijnlijk een vorm van OCD is. Ook hiervoor kan je het beste professionele hulp inschakelen. Aan de hand van exposure of cognitieve therapie kan een persoon ontzettend geholpen worden.


#3 Ze is bang om haar milieu te verpesten

Niet alle vrouwen waar je niet in mag komen, hebben last van een OCD of andere mentale aandoening. Sommige vrouwen hebben een 'aantoonbare' verklaring.

Ik heb enkele vrouwen in mijn leven ervaren die een erg gevoelig vaginaal milieu hebben. Zodra ik in ze klaar kwam hadden ze de volgende dagen last van infecties en rook het er ook niet meer fris.

Het probleem is dat jij of zij hier niets aan kan doen.

Vaak helpt een antischimmelkuur prima en is ze er na een paar dagen weer bovenop.

Maar zodra je dan weer in haar klaarkomt, heb je de poppen aan het dansen.

Hier moet jij en zij de afweging maken hoe belangrijk het is dat jij in haar klaarkomt. Vraag jezelf af hoe je het zou vinden om elke keer een schimmelinfectie aan je piemel te krijgen na een pijpbeurt. Na de derde keer zalfjes smeren en pillen slikken ben je het waarschijnlijk ook spuugzat.

Bij de meeste vrouwen zorgt je voorvocht NIET voor problemen. En aangezien ze niet 'bang' is voor je sperma zoals iemand met OCD, heb je nog altijd de optie om over haar heen te komen. Niet het meest romantische wat je kan doen maar zeker wel geil in bed.


#4 Ze vindt het geil dat je niet mag komen

Orgasm denial. Het is iets wat je als man niet wilt horen. Toch bestaan er vrouwen (en mannen) die hier ontzettend op kicken. Het is plagen in het kwadraat.

Bij orgasm denial wil een vrouw niet dat je klaarkomt. Je mag alleen klaarkomen wanneer zij dit aangeeft. Vaak ben je vastgebonden en niet in staat om überhaupt iets te doen.

Ik acht de kans ZEER klein dat jij met een dame bent die hier op kickt en daarom niet wil dat jij in haar komt.

Het verschil tussen iemand die bang is voor sperma en iemand die hier op kickt, is dat een dame die op orgasm denial kickt NOOIT wil dat je klaarkomt.

Tenzij zij het aangeeft.

Wordt ze boos dat je klaarkomt of geeft ze expliciet aan dat je niet mag klaarkomen? Dan is dit een fetisj van haar. Wat je hiermee wil doen is aan jou... maar ik zou mij uit de voeten maken.

Hier valt weinig aan te doen. Behalve afspreken wanneer jij aan je trekken komt en wanneer zij aan haar trekken komt. Mensen hebben soms 'vreemde' fetisjen en daar kunnen ze zelden wat aan doen. Het is dit gevallen roeien met de riemen die je hebt.

"Het Meesterminnaar Principe"

Niet in haar klaar mogen komen is kut. Maar dat hoeft niet weg te nemen dat de seks er minder op wordt. Als je het juiste gereedschap in huis hebt, kan je een vrouw mindblowing seks geven.

Als je ziet hoeveel ze geniet en hoe verslaafd ze aan je raakt, zal jij je eigen orgasme bijna vergeten. Dit allemaal is mogelijk met mijn "Meesterminnaar Principe".

Wil je weten hoe het werkt?

Laat me het dan privé en discreet met je delen.

Klik op de afbeelding hieronder, vul je e-mailadres in en dan stuur ik het direct gratis & privé naar je inbox.

Luuk Zwart

Over de auteur

Luuk Zwart is seksexpert en coacht sinds 2015 mannen & vrouwen om beter in bed te worden en een spannender seksleven te krijgen. Hij is als sekscoach ook in het Engels actief en heeft inmiddels meer dan 400.000 volgers verspreid over de hele wereld. Zijn boeken hebben meer dan 30.000 mannen en vrouwen bereikt.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Word een god in bed met het boek dat 12.000 mannen (en meer dan driedubbel zoveel vrouwen) hebben getest 

>