5 Tips Voor Als Je Moeite Hebt Om Een Orgasme Te Krijgen Als Man

5 Tips Voor Als Je Moeite Hebt Om Een Orgasme Te Krijgen Als Man

Als man wil je optimaal kunnen genieten van seks. Je hoogtepunt bereiken is daar een belangrijk onderdeel van.

Daarom kan niet klaar kunnen komen tijdens de seks, best frustrerend en beschamend zijn.

Gelukkig zijn er verschillende dingen die je kan doen om dit te verhelpen.

In deze blog leer je 5 handige tips voor als je moeite hebt om tijdens de seks een orgasme te krijgen als man.

More...

Maar eerst:

De "wat is er mis met mij?" hersenspinsel

Als man heb je ongetwijfeld weleens meegemaakt dat je pik niet wilde meewerken. Dat kan best gênant zijn.

Maar wat nog erger kan zijn, is geen orgasme kunnen krijgen.

Voor jou als man, is er niets lekkerder dan dat. Overigens geldt voor een vrouw hetzelfde.

Je krijgt hierdoor het gevoel dat er misschien iets mis is met je. Of dat je niet mans genoeg bent. Het probleem hiervan is dat jij aan jezelf gaat twijfel en hierdoor nog meer last krijgt van niet goed klaar kunnen komen.

Daarnaast kan de tijdsdruk dat je klaar moet komen het verder verslechteren. De dame kan uitdrogen of verveeld raken. Dit allemaal wil je voorkomen.

Gelukkig is de kans groot dat er niets mis is met je. De oorzaken voor geen orgasme kunnen krijgen hoef je vaak niet ver te zoeken. Je kan ze op één hand tellen. Laten we beginnen met de eerst:


#1 Het Zen-Master geheim van klaarkomen

Seks is een gecompliceerd fenomeen. Hoewel je enerzijds weet dat het een fysiek en dirty spelletje kan zijn, ben jij je er ook van bewust (hoop ik) dat hetgeen wat tussen je oren gebeurt erg van belang is.

Simpelweg fantaseren over seks hebben met je partner (of de buurvrouw) kan er al voor zorgen dat je raket 'ready to go' wordt. Wellicht heb je ook weleens het scenario meegemaakt dat je seks hebt afgewezen omdat je hoofd er even niet naar stond.

Het hebben van seks en het ervaren van een orgasme is het beste wanneer je lichaam en geest op en top ontspannen zijn. Vooral voor het krijgen van een erectie en orgasme is dit belangrijk.

Niet kunnen klaarkomen kan aan verschillende dingen te wijten zijn. Maar als jij de gemiddelde man bent, is de kans heel groot dat het komt omdat je niet ontspannen bent. Zoals bijvoorbeeld wanneer je de eerste keer in je leven seks hebt. Mentale als fysieke spanning kan verschillende dingen met je doen:

 • Je vermoeid laten voelen
 • Je aandacht ergens anders laten zijn
 • Aan jezelf laten twijfelen
 • Je een slappe penis geven

Zen-master ontspanningskit

Dit allemaal is natuurlijke niet bevorderlijk voor je orgasme. Ontspanning is daarom cruciaal. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Gelukkig zijn er verschillende trucjes en technieken die je kan gebruiken om te ontspannen:

 • Praat met je partner over hetgeen wat je dwars zit
 • Ga vaker/meer sporten om je stresshormoonspiegel te verlagen
 • Leer jezelf een meditatie techniek aan
 • Verdiep je in mindfullness om meer 'in the moment' te zijn
 • Neem een lange douche
 • Doe een dutje
 • Masseer elkaar als voorspel om makkelijker te kunnen klaarkomen

Ga vooral niet alles doen. Dat zal je meer stress bezorgen dan ontspanning.

Kies één of twee dingen en begin daarmee. Vaak is dat meer dan genoeg. Mediteren en sporten zijn het makkelijkste om consistent te doen.

Door je mentale gezondheid te verbeteren, zal je makkelijker een orgasme ervaren. Niet kunnen klaarkomen is zelden het gevolg van een defecte piemel.


#2 Kies opzettelijk de 'foute' standjes

Wellicht wil jij dit helemaal niet horen maar andere mannen zouden zeggen dat jij in een luxe positie zit. Als mannen namelijk een probleem hebben met klaarkomen, is dat vaak omdat ze te snel klaarkomen.

In hun ogen is niet kunnen klaarkomen (tot zekere mate) een geschenk uit de hemel.

Het advies wat ik aan mannen geef die te snel klaarkomen, is te simpel:

Kies standjes die je weinig stimuleren om langer seks te kunnen hebben.

Je nieuwe favoriete standjes

Ra ra wat jij moet doen? Juist. Jij moet het omgekeerde doen. Je moet standjes kiezen die je eikel maximaal stimuleren. De beste standjes hiervoor zijn:

 • Doggystyle (beste)
 • Missionaris

Hoe meer spieren zich moeten aanspannen tijdens de seks, des te sneller je zult klaarkomen.

Wanneer je moeite hebt met klaarkomen, zal 'te snel' klaarkomen met deze posities vast niet een nieuw probleem worden. 

Vergeet niet wat variatie in je seksleven te brengen. Als je elke keer alleen die twee standjes gaat gebruiken, zal de dame zich ontzettend vervelen.

Gebruik andere standjes eerst om haar op te geilen en te verwennen. Maak het af met één van de twee standjes. Zo blijft iedereen happy.

Tip: doe tijdens de seks zuinig met de glijmiddel. Hoe gladder ze namelijk is, hoe minder jij voelt. Hierdoor zal je een hele lange tijd geen orgasme krijgen. Het dragen van een condoom kan ook het niet kunnen klaarkomen verklaren.


#3 Een rimjob krijgen om sneller klaar te komen

Mensen zijn erg voorspelbare wezens. Hoewel jij en ik graag denken dat wij 'anders' en speciaal zijn, is dat niet het geval. Dat denkt namelijk iedereen.

Maar wat ik de afgelopen jaren heb geleerd, is dat mensen erg onvoorspelbaar zijn wanneer het aankomt op hun seksuele fantasieën.

Vrouwen die zelfverzekerd en direct buiten de slaapkamer zijn, zijn muis stil en bewegingsloos in de slaapkamer. Tegelijkertijd zijn soms de meest degelijke vrouwen buiten de slaapkamer, de grootste sletten in de slaapkamer. Sletten is hier natuurlijk positief bedoeld.

Stimuleer haar stoute kant door eerlijk te zijn

Hetzelfde geldt overigens voor mannen. De een wil het liefst alleen maar anale seks en de andere hoeft er niets van te hebben. Wat je voorkeur ook is:

Vertel haar waar je opgewonden van raakt.

Sure, als je haar vertelt dat je graag je anus gelikt wilt hebben, zal ze wellicht niet enthousiast worden. Maar wie weet is dat juist haar ding maar durfde ze het nooit te zeggen.

Schaam je niet voor je seksuele voorkeur en fantasie. Vertel haar waar je opgewonden van raakt zodat jij ook aan je trekken kan komen. Wellicht geeft dit net dat beetje meer stimulatie zodat jij je love juices met haar kan delen.


#4 Moeite met een orgasme krijgen door medicijnen?

Zoals ik eerder had aangegeven, ligt de reden dat jij niet kan klaarkomen tussen je horen. Wanneer je aan 'tussen de oren' denkt, denk je automatisch aan je hersenen.

En wanneer je aan je hersenen denkt, denk je meteen aan 'hoe jij je voelt'.

Helaas voelen niet alle mensen in Nederland zich gelukkig en blij. Het is zelfs zo erg dat meer dan één miljoen mensen antidepressiva slikken. Het is natuurlijk goed dat deze middelen bestaan. Maar als jij ze slikt, kan het voor hele 'onmannelijke' bijwerkingen zorgen:

Moeite met een orgasme krijgen.

Anorgasmie zoals dat heet, is het topje van de ijsberg wat betreft de seksuele bijwerkingen van antidepressiva.

Het varieert van niet klaar kunnen komen tot juist heel snel klaarkomen.

Ook dit probleem zit tussen de oren.

Indien je een antidepressivum slikt, is het goed om het niet klaar kunnen komen met je huisarts en/of apotheker te bespreken. Wellicht kan een ander middel overwogen worden. Het wisselen van antidepressivum kan in sommige gevallen helpen.

Wel moet ik erbij zeggen dat het niet kunnen klaarkomen een bijwerking kan zijn van alle antidepressiva. Alle middelen die aangrijpen op je gelukshormonen (denk aan xtc) kunnen een verklaring zijn voor niet kunnen klaarkomen. Ook alcohol kan een oorzaak zijn.


#5 Belangrijkste component in de slaapkamer fixen

Niet alle verklaringen voor waarom je niet klaar kan komen, liggen bij jezelf. Zo zwart wit werk jij als mens niet.

Een verklaring voor waarom je niet kan klaarkomen, kan ook bij je partner liggen.

Seks is iets wat je doet omdat het lekker en geil is. Je voelt je er goed bij en het pompt je lichaam vol fijne stoffen.

Ook is het een manier om de binding en liefde voor elkaar te vergroten.

Maar wat nou als je diegene eigenlijk niet meer zo leuk vindt? Dan kan je helaas last krijgen van niet klaar kunnen komen bij je scharrel, vriendin of vrouw.

Aantrekkingskracht is geen orgasme: faken is onmogelijk

Indien dit het geval is, kan het vrij lastig zijn. Aantrekkingskracht kan je namelijk niet forceren. Het is er of het is er niet. En als het er wel is, is het er omdat jullie een fysieke en emotionele connectie hebben. 

Als je partner super leuk is maar esthetisch niet (meer) mooi, is het best moeilijk voor je als man om aangetrokken te worden. Wij mannen zijn nou eenmaal erg visueel ingesteld.

 • Indien iets je aantrekkingskracht in de weg zit, geef dit aan bij je partner. Het uitspreken van dingen kan ontzettend helpen. Moeite met een orgasme krijgen zal je nooit oplossen als je niet actief iets doet.

MAAK HET SPANNENDER IN BED EHBO KIT


Gebrek aan aantrekkingskracht in bed, kan je ook oplossen door het op verschillende manieren spannender te maken:

Zoals je ziet zijn er genoeg dingen die je kan doen om het in de slaapkamer spannender te maken. Hierdoor zal het krijgen van een orgasme als man een stuk makkelijker worden.

Geen orgasme kunnen krijgen is niet het einde

Het niet klaar kunnen komen als man hoeft niet te betekenen dat zij je als een minderwaardige minnaar gaat zien.

Je alleen maar focussen op je eigen orgasme, kan de pret voor haar ook drukken. Terwijl je, zonder klaar te komen, haar intens kan laten genieten. Je kan zelfs haar aantrekkingskracht voor jou verhogen.

Hoe?

Dat doe je met mijn MeesterMinnaar Principe.

Het zal ervoor zorgen dat zij al je 'problemen' in een handomdraai vergeet. En ze zal vanaf het eerste moment dat je het toepast verslaafd aan je raken.

En dat allemaal leg ik je uit in een paar bladzijden. Je kan het vanavond al toepassen.

Wil je dit?

Klik dan op de foto hieronder en download het principe direct.

(het is gratis en discreet)

Luuk Zwart

Over de auteur

Luuk Zwart is seksexpert en coacht sinds 2015 mannen & vrouwen om beter in bed te worden en een spannender seksleven te krijgen. Hij is als sekscoach ook in het Engels actief en heeft inmiddels meer dan 400.000 volgers verspreid over de hele wereld. Zijn boeken hebben meer dan 30.000 mannen en vrouwen bereikt.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Word een god in bed met het boek dat 12.000 mannen (en meer dan driedubbel zoveel vrouwen) hebben getest 

>