7 Stappen Om Elke Vrouw Een Keihard Orgasme Te Geven

Een vrouw een orgasme geven is niet voor iedereen weggelegd. Je moet namelijk precies weten hoe je haar het beste kunt verwennen. 

En als je haar op deze manier kunt plezieren, dan kan dit het verschil maken tussen wel of geen telefoontje voor een tweede date. 

Om jou naar die tweede date te helpen, krijg je in dit artikel 7 tips om haar een keihard orgasme te geven. 

More...

Maar eerst:

Hoe laat je een vrouw keihard klaarkomen?

Het vrouwelijke orgasme...

...elke man denkt dat dit een makkelijk trucje is. Even likken, een vinger hier en daar en hupsakee:

Een orgasme.

Helaas moet ik je teleurstellen want zo werkt het niet. En als je het op deze manier wel voor elkaar krijgt, dan is dit niet een keihard orgasme die een vrouw het hoofd helemaal op hol brengt. Daar is veel meer voor nodig.

Wat is het orgasme precies?

Een orgasme (ook wel climax of klaarkomen genoemd) is het lichamelijke en geestelijke hoogtepunt van seksuele stimulatie. 

Tijdens een keihard orgasme trekken de spieren rond haar vagina, baarmoeder, plasbuis en anus samen. Dit kan heel hevig gebeuren. Je kunt dit heel goed voelen wanneer je een vinger in haar vagina hebt. 

Een vrouw kan door deze intense gevoelens:

 • Gaan transpireren
 • Kippenvel krijgen
 • Spiersamentrekkingen hebben over haar hele lichaam. 

Heb je het bovenstaande nog nooit meegemaakt? Dan heb jij een vrouw nog nooit goed bevredigd. En daar moet verandering in komen...

Een keihard orgasmes kun je op verschillende manieren bereiken bij een vrouw door verschillende delen van haar lichaam te stimuleren. Vandaar dat er ook verschillende vrouwelijk orgasmes zijn. Dit in tegenstelling tot mannen, die er maar twee kennen. Hieronder bespreek ik ze:

Het clitoraal orgasme

Dit is het orgasme die ervoor zorgt dat de meeste vrouwen hun hoogtepunt krijgen. Deze is tevens het makkelijkst te bereiken. 

De clitoris...

...ik neem aan dat je weet waar deze zit. Zo niet? Dan ben je echt een sukkel (voor jou het plaatje hiernaast).

De clitoris, die zich aan de buitenkant van haar vagina bevindt, is één van de gevoeligste delen van het vrouwelijke lichaam. 

Dit kleine knobbeltje bevat maar liefst 8000 zenuwuiteinden. Dit in tegenstelling tot de eikel die MAAR 4000 zenuwuiteinden bevat. En deze is nog een stuk groter ook. 

De clitoris heeft maar één doel, en dat is bevrediging. Het heeft geen enkele andere taak. Dat is waarschijnlijk ook de reden waarom veel vrouwen enkel en alleen klaar kunnen komen door stimulatie van de clitoris. 

Het vaginale orgasme

Deze steekt weer iets anders in elkaar. 

De vagina heeft naast het feit dat jij je pik er in kunt steken dus nog een functie en dat is klaarkomen. En natuurlijk baby's maken, maar dat bespreek ik wel in een ander artikel;)

Dit orgasme is iets lastiger voor elkaar te krijgen dan het ciltoraal orgasme. Uit een Zweedse studie bleek zelfs maar 55% van de vrouwen klaar te kunnen door penetratie alleen. De overige 45% heeft dus extra stimulatie nodig. 

En het kan zelfs zijn dat die 55% het maar één keer heeft meegemaakt, dus zo vanzelfsprekend is dit orgasme niet. Wil jij diegene zijn bij wie het wel lukt, dan is het opletten geblazen.

Met je vingers is dit orgasme makkelijker te realiseren. 

Er zitten drie gevoelige plekken in haar vagina:

 • De G-spot
 • De A-spot
 • De deep-spot

En met name het G-spot orgasme komt vaak voor. De G-spot bevindt zich 3 cm diep in haar vagina aan haar buik-kant. Vaak heb je twee vingerkootjes nodig om dit te bereiken. 

Een A-spot of deep-spot orgasme komt veel minder vaak voor en deze zijn over het algemeen ook veel minder bekend. Krijgt ze bijvoorbeeld een orgasme wanneer je haar doggy-style neukt? Dan is de kans groot dat dit een deep-spot of G-spot orgasme is. 

Het anale orgasme

Yep, ook deze bestaat. Echter is een anaal orgasme door stimulatie van alleen de anus bijna niet mogelijk voor vrouwen. 

Ben je niet zo van het anale boorwerk, scroll dan door. Maar wees je er wel van bewust dat er vrouwen zijn die dit overheerlijk vinden. 

Er zitten ook veel zenuwuiteinden rond haar anus. En enkel je piemel naar binnen drukken zal deze zenuwuiteinden niet per se stimuleren. Over het algemeen is stimulatie van de clitoris en/of haar vagina nodig om tot een orgasme te komen. 

Waarom dan haar anus stimuleren? Omdat het orgasme wel vele malen heviger wordt wanneer je ook haar kringspier stimuleert. Hoe meer gebieden je stimuleert, hoe intenser haar orgasme. 

Nu je dit allemaal weet, wordt het tijd om deze orgasmes in praktijk te brengen. Daarom geef ik je hieronder 7 tips om haar dat intense orgasme te geven waar ze al zo lang naar verlangt. 

#1 Laat haar ontspannen

Dat vrouwen klaar kunnen komen, is enkel een gelukje.

Op zich hoeven vrouwen namelijk geen orgasme te krijgen om zich voor te planten. Wij mannen daarentegen wel, met zoveel mogelijk zaadcellen moeten we proberen een eicel te bevruchten. Dat is de hele reden van ons bestaan. 

Wat is dan de reden van hun orgasme?

seks tips voor mannen

De kans is groot dat vrouwen kunnen klaarkomen, omdat ze seks dan lekkerder vinden. En als ze seks lekkerder vinden, hebben ze vaker seks en is de kans op voortplanting veel groter. Maar er zijn nog meer voordelen:

 • Wanneer een man het voor elkaar krijgt om haar een keihard orgasme te geven, dan weet ze dat hij veel ervaring heeft. En een man met veel ervaring weet wat hij moet doen. En dat maakt hem een geschikte partner.
 • Het helpt om een vrouw zwanger te maken. Als zij klaarkomt nadat jij in haar bent klaargekomen dan helpt het samentrekken van haar spieren om de zaadcellen naar de baarmoeder te vervoeren. 
 • Wanneer een vrouw gek op een man is kan haar orgasme ervoor zorgen dat een eisprong ontstaat waardoor de kans op een bevruchting toeneemt. Indirect gebeurt dit ook door een stijging van haar hormonen tijdens het hebben van een orgasme. 

Klaarkomen heeft dus wel degelijk functies. Dus als jij je vriendin niet een keihard orgasme kan geven dan moet jij jezelf toch echt even achter de oren krabben. 

Ontspanning is de sleutel tot succes

Om het verhaal te begrijpen, moeten we bij het begin beginnen. En dat begin begint met ontspanning. En voor die ontspanning zijn een aantal ingrediënten nodig:

Stap 1: ze moet zich tot je aangetrokken voelen.


 Je moet haar dus elke keer opnieuw versieren. Hierdoor blijf je voor haar een aantrekkelijke man. Pas wanneer ze je leuk vindt, wil ze met je naar bed. 

Stap 2: ze moet zich veilig bij je voelen.


Zodra ze zich niet op haar gemak bij jou voelt, dan is het onmogelijk voor haar om opgewonden te raken. Ze moet je volledig vertrouwen. Daarnaast kun jij je kamer ook knus maken waardoor ze zich meer op haar gemak voelt. Dim de lichten, zorg dat de kamer op temperatuur is en doe zacht een muziekje aan. 

Stap 3: je moet haar opgewonden maken.


Dit is de laatste stap in het proces. Opgewonden maken doe je tijdens het voorspel. Wat mij gelijk bij de volgende tip brengt:


#2 Voorspel, voorspel en nog eens voorspel

Als het aan ons ligt, drukken we onze pik erin en beginnen we met stoten. Maar bij de dames ligt het helaas iets anders. 

Geil worden is bij de dames een volumeknop en dat terwijl het bij ons letterlijk een aan- en uit knop is. En voordat je ook maar een seksuele handeling wilt verrichten moet de volumeknop al op hoog volume staan. 

Hoe je deze volumeknop omhoog krijgt?

Door aan heel lang voorspel te doen. 

Stappenplan voorspel

 • Onder voorspel valt niet enkel vingeren en beffen. Nee daar gaat nog weer heel veel voorspel aan vooraf. Begin met rustige en zachte kusjes. Start niet gelijk met een hevige zoensessie. Nee, wacht 5 minuten en ze zal je smeken met haar te zoenen. 
 •  Streel haar langs haar nek, over haar rug en benen. Sla haar vagina en borsten de eerste tijd over.
 • Start daarna met een hevige zoensessie. Als je goed kunt zoenen zorg je ervoor dat ze kletsnat wordt. Ja, er is eigenlijk maar weinig voor nodig om die dames geil te krijgen. 
 • Kus haar nek en oren en zak langzaam naar beneden. Kleed haar heel langzaam uit totdat ze in haar lingerie ligt en kus haar van top tot teen. Met name haar erogene zones zijn gevoelig. Maar let op, sla de belangrijkste twee erogene zones - de borsten en vagina - eerst over om de spanning op te bouwen. Als laatst ga je over naar het echte werk. Wil je weten wat haar erogene zones zijn? Lees dan dit artikel
 • Je kunt er ook voor kiezen om haar te masseren. Hierdoor weet je zeker dat ze zich zal ontspannen. Masseer eerst haar rug en benen. Daarna kun je overgaan op haar billen en haar slipje verwijderen om als laatst de overstap naar haar vagina te maken. 
 • Plaag haar tussendoor. Geef haar niet alles wat ze wil. Hierdoor verlangt ze er nog veel meer naar. Wees dus onverwachts;)

#3 Doe aan dirty talk

Een belangrijk onderdeel van voorspel is dirty talk. Je gelooft het of niet, maar met je woorden kun je ervoor zorgen dat ze een keihard orgasme krijgt of niet. 

Veel mannen en vrouwen denken dat dirty talk vreselijk nep is. Maar dat hoeft absoluut niet als je de juiste dingen op het juiste tijdstip en de juiste toon zegt.

Je begint met sensuele zinnen (dirty talk light) tijdens het voorspel of zelf al daarvoor. Door het langzaam op te bouwen, zal het zeker niet raar zijn maar zal het juist in jouw voordeel werken. Hieronder enkele voorbeelden:

Voor het voorspel

"Je ziet er de hele dag al zo sexy uit.. dat windt me erg op.."

"Ik kan niet wachten om je vast te pakken en tegen de muur aan te zetten... en dan je hoofd langzaam naar achter te trekken en je langzaam in je nek te zoenen.. om dan steeds centimeter bij centimeter naar onder te gaan... en..."

Door dit soort dingen te zeggen wordt ze bloedgeil en komt ze heel snel in de stemming.

Tijdens het voorspel

"Ik word zo opgewonden en hard van je"

"Je bent zo lekker nat"

"Ik hou ervan hoe je smaakt"

"Ik hou ervan om je kutje op te eten"

Tijdens de seks

Als het dan eenmaal zo ver is en jullie bij het seksgedeelte belandt zijn, dan kun je iets grover te werk gaan:

"Je bent mijn vieze kleine sletje"

"Je bent zo lekker strak"

"Je hebt zo'n lekker strak en nat kutje"

Let wel op; na de seks is het belangrijk dat dirty talk gelijk stopt en dat je weer lief doet tijdens het naspel. Ze moet wel met een goed gevoel weg gaan;)


#4 Begin met oraal

Als je veel mannen vraagt wat voorspel voor hen is, dan krijg je enkel het antwoord:

"Handwerk en oraal"

Maar inmiddels weet jij wel beter. Onder voorspel valt:

 • Haar laten ontspannen
 • Strelen
 • Masseren
 • Zoenen
 • Vingeren
 • Oraal

En pas wanneer je de eerste drie lang genoeg hebt uitgevoerd, is zij helemaal opgewarmd voor het echte werk.

Doe je dit zoals het hoort? Dan is er veel minder tijd nodig om haar klaar te vingeren en te beffen. Ideaal dus

Heb je bovenstaande tips goed opgevolgd? Dan is het tijd voor het echte werk:

Oraal.

Als je niet van beffen houdt? Dan heb je een groot probleem, want dit is een zeer belangrijk onderdeel van haar orgasme. Het enige wat ik je kan zeggen:

Get over it and eat her pussy

En ook hier geldt, bouw het langzaam op. De eerste 10 minuten raak je haar clit nog niet aan en ga je ook nog niet bij haar naar binnen met je vingers.

Je zoent eerst haar hele poes voordat je overgaat naar de volgende stap.

En met haar poes bedoel ik, haar buitenste schaamlippen en haar binnenste schaamlippen. Je kust ze, streelt ze en likt ze. Pas daarna ga je daadwerkelijk over naar haar clitoris. 

De 4 bef technieken

En helaas wil niet iedere vrouw op dezelfde manier gelikt worden. Vindt dus de ideale bef-techniek voor haar.  Er zijn 4 technieken te onderscheiden:

 • Heen en weer
 • Op en neer
 • Rondjes
 • Het alfabet

Wanneer je niet precies weet wat ze fijn vindt, dan is het handig het bovenstaande rijtje af te werken.

 Je zult snel genoeg merken wat ze fijn vindt. Ze begint sneller en harder te ademen, ze krijgt kleine spier-spasmen en ze produceert geluid;). Dan weet je precies wat ze lekker vindt.

Geeft ze geen krimp tijdens de hele befsessie? Dan hoeft dat niet te betekenen dat ze het niet lekker vindt. Ze kan ook gewoon heel stil in bed zijn. Dan kun je haar altijd vragen wat ze lekker vindt nadat je alle technieken heb toegepast. 


#5 Voeg een vinger of twee toe

Je moet het verwennen van een vrouw als een soort sport zien. 

Je moet zoveel mogelijk technieken combineren om haar te verwennen. Dan pas zal ze ervaren hoe ontiegelijk goed jij in bed bent. 

Enkel goed beffen zal haar die beleving niet geven.

Om haar die beleving wel te geven, moet je naast het beffen ook nog gebruik maken van je vingers. Door beffen is het enkel mogelijk om haar een clitoraal orgasme te geven. 

Maar zoals ik hierboven besproken heb, kunnen vrouwen meerdere orgasmes krijgen. En in combinatie met beffen, is een G-spot orgasme ook erg prettig voor een vrouw. 

Hoe je deze voor elkaar krijgt?

 • Je duwt langzaam je middelvinger naar binnen. Zorg dat deze nat is. 
 • Duw je vinger 1 tot 2 vingerkootjes bij haar naar binnen. Haar G-spot bevindt zich ongeveer op 3 à 4 cm diepte aan de buikzijde van haar vagina.
 •  Vervolgens maak je een "kom hier" beweging met je vinger. Op deze manier strijk je over haar G-spot.
 • Hou dit een lange tijd aan. Je kunt tussendoor wisselen van beweging. Je kunt haar G-spot indrukken of  een ronddraaiende beweging maken.
 • Wanneer je merkt dat ze bijna komt, dan is het belangrijk hetzelfde tempo aan te houden en dezelfde beweging te blijven maken. 
 • Is ze iets wijder van beneden? Dan kun je altijd die tweede vinger toevoegen. 

Wanneer je bovenstaande techniek toepast samen met het beffen, dan kun je haar een keihard orgasme geven. Je weet in ieder geval zeker, dat ze je de volgende dag belt om hetzelfde nog eens met haar te doen. 


#6 Keiharde orgasme tijdens de seks

Orgasmes tijdens de seks zijn het moeilijkst. 

Uit onderzoek bleek immers dat 55% van de vrouwen uit het Zweedse onderzoek ooit in haar leven een orgasme heeft gehad door penetratie alleen. 

En als je nu denkt dat dat positief is, dan is dat niet zo. Het kan namelijk zijn dat een groep van de vrouwen dit maar één keer in haar leven heeft meegemaakt. 

Wat je hier dus uit op kunt maken, is dat extra stimulatie nodig is naast het neuken. 

Allereerst is het handig dat je weet welke standjes de grootste invloed hebben op haar G-spot:

Standje 1: De jockey position

Dit is een afgeleide van doggy-style.

Echter ligt de nadruk hier meer op de G-spot. De vrouw kan haar knieën in het bed zetten waardoor ze goed haar bekken kan kantelen. Hierdoor kan ze precies de hoek bepalen van haar bekken tijdens het neuken.

De kans dat je haar G-spot daarmee raakt is dus erg groot.

 Standje 2: G-spot sniper positie

De naam zegt het al. 

Dit standje is een afgeleide van missionaris. Met het standje missionaris heb je al een grote kans dat je haar G-spot raakt, maar wanneer je deze uitvoert heb je gegarandeerd succes.

De vrouw ligt op haar rug. Jij zit op je knieën en legt haar benen vervolgens op je schouders. Één been op elke schouder.

Je pakt haar haar bij haar heupen of billen en tilt deze lichtelijk op. Je begint met stoten en je zult snel genoeg merken dat ze dit standje helemaal geweldig vindt. 

Zijn bovenstaande standje nog niet voldoende? Dan is grover geschut nodig om haar een keihard orgasme te geven. Dat brengt mij daarom gelijk bij het volgende:


#7 Seks standjes met extra hulp

Wanneer de magische standjes nog niet voldoende zijn, dan wordt het tijd om haar een handje te helpen. 

Letterlijk en figuurlijk.

Want veel vrouwen kunnen immers niet klaarkomen door penetratie alleen. Hierbij is dus wat hulp nodig. Kies daarom een standjes uit waarbij je ook goed haar clit kan bevredigen met je hand. Hierbij zou je kunnen denken aan de volgende standjes:

 • Lepeltje- lepeltje
 • Doggy style
 • Sporking positie

Die laatste komt je waarschijnlijk niet bekend voor.

Als je doggy-style onpersoonlijk vindt (jij vaak niet, maar je vrouwtje wel), dan is dit de ideale oplossing. 

Bij deze positie kun je elkaar makkelijker in de ogen aankijken, je kunt haar borsten strelen en je kunt heel gemakkelijk haar clit masseren. 

Wanneer ze meerdere stimulaties in één 1 keer krijgt is het voor haar veel makkelijker om een keihard orgasme te krijgen. Kun je niet bij haar clit met je hand? dan is het altijd mogelijk dat ze haarzelf bevredigt.

Het leukste is dan wanneer jullie tegelijk klaar komen. Maar daar is wel wat meer voor nodig. Een vrouw heeft namelijk 10 tot 20 minuten nodig om klaar te komen. En de meeste mannen houden het maar enkele minuten vol. 

Maar daar kan ik je natuurlijk bij helpen. Ik heb namelijk iets leuks voor je:

Het "Meesterminaar Principe"

Dat is een simpel trucje - bestaande uit twee stappen - die je helpen om een betere minnaar te worden dan ze ooit heeft gehad.

Kijk:

Een groot probleem is dat veel mannen te veel focussen op hun eigen probleem oplossen en niet toekomen aan HAAR genot.

Dat zorgt er geheid voor dat ze gefrustreerd wordt. Als je aan het daten bent betekent het dat ze niks meer laat horen. En wanneer je een relatie hebt, kan dat het begin van het einde betekenen.

Daarom is het belangrijk dat terwijl jij je vroegtijdig klaarkomen probleem oplost, je tegelijkertijd ervoor zorgt dat zij satisfied is in bed.

Als je haar dus bij je wilt houden, doe je dat:

Dit principe:

 • Heeft mijn seksleven & relatie een boost gegeven en 'verlengt'
 • Heeft ervoor gezorgd dat vrouwen mij na one night stands overspoelden met SMSjes om nog een keer 'af te spreken'..
 • Geeft je de tijd en het zelfvertrouwen om je 'langer volhouden' probleem op te lossen.

Klik op de foto hieronder en download het principe direct.

(het is gratis en discreet)

Luuk Zwart

Over de auteur

Luuk Zwart is seksexpert en coacht sinds 2015 mannen & vrouwen om beter in bed te worden en een spannender seksleven te krijgen. Hij is als sekscoach ook in het Engels actief en heeft inmiddels meer dan 400.000 volgers verspreid over de hele wereld. Zijn boeken hebben meer dan 30.000 mannen en vrouwen bereikt.

 • Charlotte schreef:

  Dit is wel spot on wat betreft voorspel. Meeste mannen gaan direct over tot het aanraken van borsten kont en vagina. Ik word veel geiler als dit niet gebeurt en juist heel lang zaam wordt opgebouwd. er zijn veel erogene zones, zoals benen, knieholtes, nek, binnenkant polsen, buik, enkels. Ik word veel geiler als een man me gedurende lange tijd daar heel lang streelt en pas aan het einde overgaat tot borsten etc. Veel mannen weten dit niet en springen er meteen boven op. In een ander artikel had ik geschreven dat ik lange tijd professionele massages had genomen voor mn gezondheid en ook al was dit geen eens een seksuele massage ik stiekem veel geiler werd (wat ik wel genant vond en probeerde te verbergen) dan bij seks omdat al die erogene zones gestimuleerd worden.

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Word een god in bed met het boek dat 12.000 mannen (en meer dan driedubbel zoveel vrouwen) hebben getest 

  >