Kan Je Geen Erectie Meer Krijgen? 7 Stappen Voor Een Stijve Penis

7 stappen voor een goede stijve penis

Geen erectie (meer) kunnen krijgen kan voor jou als man erg beschamend zijn.

Niet alleen zorg je voor teleurstelling bij jezelf als je hem niet voldoende hard kan krijgen en houden. Je bed partner zal ook verre van blij zijn.

Dat is vervelend, maar niet getreurd want:

In dit artikel leer je in 7 stappen hoe je van dit probleem afkomt.

More...

In deze 7 stappen leer je:

 • Waarom de meeste mannen last hebben van erectieproblemen (er zijn 8 veel voorkomende oorzaken)
 • Een gek trucje om hem spontaan hard te maken als je geen erectie kan krijgen
 • Waarom erectieproblemen vaak letterlijk tussen je oren zitten
 • Wat de meeste farmaceutische bedrijven niet willen dat je weet...
 • Welke laatste redmiddelen je 'jongeheer' kunnen redden als de 'fase 1' tips niet voldoende werken
 • Waarom stress je erectie executeerd
 • Wat de impact van voeding en sport heeft op de intensiteit van je erectie
 • Hoe jij je testosteron level op peil krijgt waardoor je mannelijke hormonen je slome vriend een paar goede tikken in zijn gewicht geven en HARD aan het werk zetten
 • En nog veel meer...

Maar eerst:

De belangrijkste feiten en weetjes wat betreft erecties en erectieprolemen

De meeste mannen hebben zo nu en dan last van erectieproblemen. Het is volkomen normaal en je hebt dus niets te vrezen.

De problemen kunnen op elke leeftijd ontstaan. Wel blijkt uit onderzoek dat zo'n 40% van de 40 jarigen er, in meer of mindere mate, last van heeft en dat het vanaf die leeftijd per 10 jaar met 10% toeneemt.

Het is belangrijk om te weten dat erectieproblemen veel oorzaken kunnen hebben. Er is dus niet één magische truc die voor iedereen werkt. 

Ik heb ervoor gezorgd dat je ergens tijdens het lezen van deze blog een "Hee.. dit zou weleens de boosdoener kunnen zijn" momentje krijgt zodat je gemakkelijk uit kan vinden hoe je die oorzaak aanpakt.

Kans is groot dat dit momentje nu komt:

Voornaamste oorzaken

 • Psychische problemen zoals nerveusiteit, faalangst of relatieproblemen
 • Stress van je werk, studie of relatie
 • Teveel alcohol, roken of drugsgebruik
 • Bijwerkingen van bepaalde medicijnen
 • Gezondheidsklachten als diabetes, een hoge bloeddruk of een depressie
 • Problemen met de bloedtoevoer naar de penis
 • Te weinig seksuele prikkels door verveling in bed (vaak door te weinig variatie in het geval van seks met dezelfde partner)

Als je goed nadenkt over de momenten waarop je grote kleine vriend het vertikte om mee te werken, zou één van bovenstaande oorzaken de oorzaak kunnen zijn?

Statistisch gezien is de kans vrij groot. Maar maak je geen zorgen als het niet zo is, je hebt nog een hele blog te gaan.

"Wat moet ik doen als ik deze problemen wil oplossen?"

In principe geldt voor het oplossen van erectieproblemen, en alle andere seksuele struikelblokken die je hebt in het leven, het volgende:

Lees mijn advies en volg het op. Soms zal ik vals spelen en je als advies meegeven dat je het beste naar een arts kan gaan met het probleem. Maar zolang je de blogs goed leest en ervan leert...

...dan moet het helemaal goed komen.

Ben je er klaar voor de tips?

Komen ze:


#1: Verleg je focus

Ik weet dat het super zweverig klinkt. Maar één van de meest voorkomende oorzaken van erectieproblemen zit tussen je oren.

Het is psychisch.

Wanneer je veel te veel in je hoofd bezig bent met het omhoog krijgen van je penis, zal je zien dat het tegenovergestelde gebeurt. Je lichaam raakt in paniek omdat er niks gebeurt. Hierdoor komen er stoffen vrij die het proces verder versterken....of moet ik zeggen verslappen?

Het is alsof je een presentatie moet geven waar je super zenuwachtig voor bent. Het gaat goed totdat jij je bewust bezig gaat houden met 'niet zenuwachtig zijn'... waardoor je gedoemd bent om te falen.

In plaats daarvan kan je er gewoon gaan staan, de zenuwen "accepteren/gedag zeggen" om vervolgens je verhaal af te ratelen.

Dit zelfde trucje kan je ook in bed gebruiken:

De Ariana Focus Truc om een harde penis te krijgen

Ken je Ariana Grande? 

Ze acteert in grote series, maakt muziek die de hele wereld over gaat en doet zo nog een paar van die dingen die er absoluut niet toe doen. Waar het om gaat is dat ze lekker is en dat we haar gaan gebruiken.

Ja, die laatste zin kan je dubbel opvatten. Maar ik dwaal af...

Hoe vraag jij jezelf af?

Ze legt het je in de onderstaande clip haarfijn uit:

Snap je het principe?

Nu zal je penis waarschijnlijk niet hebben gereageerd toen zij je net commandeerde om op haar te focussen, maar probeer dit zelfde trucje maar eens met een willekeurig 18+ filmpje.

Alleen al door je te focussen op het visuele en auditieve zal je merken dat het een stuk makkelijker wordt om 'm hard te krijgen. 

Wanneer het sensitieve gedeelte er dan bijkomt omdat ze je pijpt of omdat je jezelf aanraakt zal je zien dat je volle aandacht bij deze aanrakingen houden voor een goede erectie gaat zorgen.

Dus de volgende keer als je seks hebt:

 • Ontspan bewust je spieren
 • Adem rustig
 • Laat haar je opgeilen en...

Geniet volop van haar aanrakingen, gekreun en (hopelijk) prachtige verschijning.


#2: Hanteer een gezonde levensstijl

Wat dit te maken heeft met erectieproblemen?

Veel.

Wanneer je goed voor je lichaam zorgt, dan functioneert je lichaam goed. Wanneer je er alleen fastfood, alcohol, sigarettenrook en drugs in gooit...

...tjah, dan zou ik er niet raar van opkijken als bepaalde dingen het wat minder goed doen.

Minder of stop met deze slechte gewoonten

 • Minder je alcoholgebruik. Zorg dat je niet meer dan 2-3 glazen alcohol achter de kiezen hebt wanneer je seks gaat hebben. Ieder extra glaasje vergroot de kans dat je maatje niet gaat meewerken.
 • Zorg dat je geen overgewicht hebt. Mannen met overgewicht hebben veel meer last van erectieproblemen. Dit komt niet alleen doordat haarvaten verstopt raken daar beneden maar vaak speelt het zelfvertrouwen ook een grote rol.
 • Stop met roken. Er is letterlijk geen enkel rationeel argument om het wel te doen.
 • Drugs. Het leidt je psychisch af waardoor de eerder genoemde focus niet sterk kan zijn. Daarnaast zorgt het ervoor dat je lichaam niet naar behoren functioneert.

Just te be clear:

Ik ben niet je vader...je mag zelf bepalen wat je wel en niet doen met je leven. Maar ik wil met liefde die gast zijn die ervoor zorgt dat je hem omhoog krijgt wanneer jouw chick erom vraagt ;). Aan jou de keuze om te bepalen wat je met het bovenstaande doet.


#3 Vermijd stress

Heb je last van stress in je leven? 

Dat is niet alleen desastreus voor je psychische toestand maar ook je 'erectie-onele' toestand....is dat überhaupt een woord? Hoe dan ook:

Stress is een belangrijke veroorzaker van erectieproblemen.

Maar gelukkig kan je er wel wat aan doen vriend. Dat iets een probleem is betekent niet dat het niet opgelost kan worden.

 • Heb je te zware of teveel verantwoordelijkheden gekregen van je baas waardoor je dagelijks loopt te piekeren?
 • Zorgt je studie zo nu en dan voor de nodige zenuwen?
 • Heb je problemen in je relatie waardoor je veel spanning ervaart?

Los die shit op. Ik zal je een aantal voorbeelden geven hoe:

Luuk's Stress Gouilotine
Hoe je stress genadeloos executeert 


Stress door je werk

 • Heb je te zware of teveel verantwoordelijkheden? Vraag een gesprek aan met je baas en praat rustig en open over wat voor impact je werk heeft op jouw leven. Er zijn maar weinig mensen zo harteloos om je niet te helpen. Heb je toch zo'n kreng van een baas?

 • Zoek een andere baan. Dit klinkt heel hard maar veel mensen denken hier te soft over. Als jij niet gelukkig bent met je huidige baan, ga dan in je vrije tijd actief opzoek gaat naar een alternatieve baan. Met de juiste intenties en inzet zal je zo een baan vinden met betere werkomstandigheden. Zoek op internet of klop aan bij uitzendbureau's in je buurt.

Stress door je studie

Veel studenten delen hun dagen niet goed in waardoor ze vrijwel altijd inefficiënt werken. Het kan je zoveel tijd schelen als je iedere dag routinematig op de juiste manier studeert. Maar hoe doe je dat?

 • Zorg dat je een rustig kamertje in huis hebt waar je niet wordt afgeleid of gestoord. Richt de kamer zo simpel en chill in dat je het liefste de hele dag daar zou kunnen zitten... wat straks niet meer nodig is, omdat je veel eerder klaar bent;).

 • Ga naar de Hema en koop fijne spullen om mee te studeren. Koop ook een kookwekker. Studeer 50 minuten lang en houd dan 10 minuten pauze (doe wat push-ups, pull-ups of andere oefeningen die je thuis kan doen).

 • Verstop je telefoon, tablet en alle andere rommel die je volle concentratie kunnen verstoren ergens waar de zon niet schijnt. 10 uur studeren met een focus van 4 is minder productief dan 4 uur studeren met een focus van 10. En doordat je binnen 4 uur klaar bent kan je leuke dingen gaan doen zoals mijn blogs lezen, aftrekken of wat je hobby's dan ook maar mogen zijn.

Stress door je relatie


#4 Zorg dat je testosteron level op peil is

Testosteron is een hormoon wat onder andere verantwoordelijk is voor de erectie van een man. De hoeveelheid van dit hormoon in het lichaam van een man verschilt per persoon. Het is belangrijk om er in ieder geval genoeg van te hebben als je 'm omhoog wilt krijgen.

Of je testosteronspiegel hoog is, ligt onder andere aan de volgende dingen:

 • Sporten. Vooral krachttraining geeft je testosteron een boost. Leuke bijkomende voordelen zijn dat het ook voor een betere uithoudingsvermogen in bed zorgt, een beter bloedsomloop wat je erectie bevordert, en oh.. moet ik je nog vertellen dat je een stuk zelfverzekerder bent wanneer jij je 'love handles' kwijt bent?
 • Overgewicht. Het zorgt dat je hormoonspiegel en hormoonproductie enorm afnemen. Houdt je vetpercentage dus zo laag mogelijk.
 • Slaap. Zorg dat je 8 uur per nacht slaap. Ja, er zijn mensen die met minder kunnen maar lager dan 7 uur zal je ze niet vinden.
 • Stress. Zorg dat je er niet teveel van hebt. Het stresshormoon cortisol beïnvloedt de hoeveelheid testosteron in je lichaam enorm.

Ik ga er in deze blog niet te veel woorden meer aan vuil maken.

Wil je meer weten over het verhogen van je testosteron level? Lees dan op deze blog verder.


# 5 Laat haar je strelen, wrijven, likken

Is het je wel eens opgevallen dat het bij de ene vrouw wat gemakkelijker verloopt dan de andere?

Dit kan heel goed komen doordat die ene vrouw wat meer initatief neemt door je te strelen, wrijven en te pijpen.

Vaak is dit niet eens omdat de ander luier of egoïstischer is maar puur omdat ze meer verlegen is. 

Aan jou om als dominante man om haar een zetje in de goede richting te geven door haar hand op je penis te leggen of haar te commanderen dat ze je nu moet pijpen.

Dit laatste doe je door middel van de juiste dirty talk op de juiste manier te gebruiken. Hoe je dat kan doen lees je in dit dirty talk artikel.


# 6 Word de koning van het voorspel

Ik hou van dit trucje.

Niet alleen omdat je haar gegarandeerd meerdere orgasmes geeft en je er voor zorgt dat ze de volgende dag amper op haar benen kan staan. Ik hou er meer van omdat het helpt tegen je erectieprobleem.

Wanneer goed en lang voorspel uitvoert (en de andere tips toepast) verhoog jij enorm de kans dat je slurf besluit mee te werken. Waarom?

Daar zijn verschillende redenen voor:

 • Ze gaat geluiden maken die jouw penis wakker maken
 • Haar bewegingen zullen de python in je broek aanwakkeren
 • De kans dat ze je een blowjob geeft alsof haar leven er vanaf hangt neemt exponentieel toe
 • Je kan net zo lang doorgaan totdat ie stijf is en dan besluiten om seks te hebben. Zo omzeil je als een erectieninja die ongemakkelijke situatie waarbij je seks wil gaan hebben en die het dan niet doet

Wil je weten hoe je haar het voorspel geeft waarbij ze naderhand op de wc in een groepsapp tegen al haar vriendinnen gaat opscheppen? Lees dan onder andere dit artikel eens.


# 7 Hulpmiddelen

Als al het bovenstaande niet heeft gewerkt kan je er nog altijd voor kiezen om te gaan voor een van de onderstaande hulpmiddelen:

Druex Play Glijmiddel

Dit is niet eens "als al het bovenstaande niet heeft gewerkt". Glijmiddel gebruiken hoort net zo vanzelfsprekend te zijn als koffie in de ochtend, verrassings-blow-jobs in de middag en anale seks voor het slapen gaan.

De reden dat het zo goed werkt om een erectie te krijgen is omdat het de seks en eventuele hand-jobs veel gevoeliger maakt. 

Een cockring werkt omdat ie het bloed dat in de stijve penis zit tegenhoudt waardoor je langer een hardere erectie kan vasthouden.

Tenzij je ervoor kiest om een vibrerende variant in huis te halen zal het dus niet helpen om een erectie te krijgen, maar wel om er een vast te houden.

Een penis pompje.

Perfect om de bloedstroom naar je penis te stimuleren en daarmee de erectie op gang te brengen. 


Tot slot.....als geen van alle hulpmiddelen / tips hebben gewerkt dan verzoek ik je toch echt om hulp bij een gespecialiseerde arts te gaan zoeken. Blijkbaar is er iets meer gaande dan waar de gemiddelde man last van heeft.

Hij onderzoekt de oorzaak en biedt je de oplossing geen stijve kunnen krijgen in plaats van (zoals de huisarts) je medicijnen voor te schrijven die niet de oplossing bieden. 

Maar tot die tijd wil ik je eventjes iets leuks meegeven:

Hoe je ervoor zorgt dat ze nog steeds geniet in bed ondanks je erectieproblemen

We hebben het er nog niet over gehad, maar laten we eerlijk zijn:

Als je geen erectie kunt krijgen, is dat niet alleen moeilijk voor jezelf maar ook voor haar.

Zij ziet je teleurstelling en voelt zich rot.

En door die gevoelens wordt zij alles behalve opgewonden.

"Dit kan wel eens voor wat problemen in de slaapkamer en relatie zorgen als je er niets op vindt."

Maar zelfs als je erectieproblemen hebt kan je dit sneeuwbaleffect voorkomen.

Hoe?

Ik heb er een simpel trucje voor ontdekt dat ik het Meesterminnaar Principe noem.

Het principe bestaat uit twee simpele stappen die je uitvoert tijdens seks. Hierdoor wordt een vrouw niet alleen belachelijk opgewonden maar ze krijgt er ook hardere en langere orgasmes van.

En het mooiste?

Je hoeft er niet eens een harde voor te hebben.

Wil je weten hoe het werkt?

Klik dan op de afbeelding hieronder om het gratis en anoniem toegestuurd te krijgen.

Luuk Zwart

Over de auteur

Luuk Zwart is seksexpert en coacht sinds 2015 mannen & vrouwen om beter in bed te worden en een spannender seksleven te krijgen. Hij is als sekscoach ook in het Engels actief en heeft inmiddels meer dan 400.000 volgers verspreid over de hele wereld. Zijn boeken hebben meer dan 30.000 mannen en vrouwen bereikt.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Word een god in bed met het boek dat 12.000 mannen (en meer dan driedubbel zoveel vrouwen) hebben getest 

>