10 Tips Voor Geile Bondage En BDSM Seks Waardoor Je Haar Gek Maakt

10 Tips Voor Geile Bondage En BDSM Seks Waardoor Je Haar Gek Maakt

Bondage en BDSM zijn hot.

Deels door 50 Tinten Grijs en tegelijkertijd doordat het vrouwen extra prikkelt in bed doordat ze liefdevol gedomineerd worden.

Maar hoe kan je dit op een geile en veilige manier met je partner doen?

In deze blog leer je 10 tips om haar een geweldige ervaring te geven in bed.

More...

In deze 10 tips leer je:

 • Waarom het extreem belangrijk is om een goed gesprek te voeren met je partner - doe dit om niet in de gevangenis te belanden
 • Waarom het roepen van "pizza" belangrijk is tijdens bondage en BDSM
 • 10 speeltjes die je in huis kan halen om het spannender te maken voor jezelf en je partner - veel speeltjes zijn vervangbaar met huishoudelijke artikelen
 • Hoe je haar zintuigen kan prikkelen zodat ze MEER gaat genieten van de seks - hier maken veel te weinig mannen gebruik van
 • Wat de ideale en paradoxale afsluiting is van een ruige sessie

Maar eerst:

Bondage en BDSM voor beginners

Laten we heel eerlijk zijn:

Rustige en romantische seks is leuk... maar af en toe wat ruwer te werk gaan heeft ook leuke voordelen.

Vooral sinds de 50 Tinten Grijs hype, willen steeds meer mannen en vooral vrouwen proeven hoe het is om iets meer handboeien, zweepjes en billenkoek in de slaapkamer te ervaren.

Als man wil jij je partner deze ervaring niet ontnemen en vind je het waarschijnlijk zelf ook leuk om te doen... ondanks het feit dat je waarschijnlijk niet weet waar je moet beginnen of hoe je dit op een sexy manier kan uitvoeren.

Gelukkig heb je mij, Luuk Zwart, om je daar een handje of twee te helpen.

Aan bondage en BDSM beginnen kan best moeilijk zijn aangezien je niet weet waar je moet beginnen.

Dat komt deels omdat je wat speeltjes nodig hebt om het uit te voeren en anderzijds het idee bestaat dat jij je partner moet vernederen om het 'goed' te doen. Hoewel het eerste het leven wel een stuk leuker maakt is het tweede complete bullshit.

Er bestaat inderdaad mensen die graag vernederd willen worden. Ieder zijn ding. Maar het overgrote deel van de vrouwen wil alleen ervaren hoe het is om een dominante man in bed te hebben.

Bondage en BDSM is wat dat betreft het toppunt van dominantie uiten als man. Pas wanneer een vrouw voelt dat jij dominant bent, kan ze zich volledige overgeven aan je in bed.

Maar waar moet je beginnen? Dat zal ik je hieronder haarfijn uitleggen:


#1 Bespreek wat je zou willen

Dit spreekt misschien voor zich maar ik noem het toch maar even.

Wanneer je aan bondage en BDSM begint, zal je niet vanille seks gaan hebben waarbij alles lief en romantisch is. Het gaat er sowieso heftiger aan toe dan de gemiddelde seksbeurt die je gewend bent. Dus is het goed om aan te geven wat je wel en niet wil.

Vooral aangeven wat je wel wil is erg belangrijk om miscommunicatie te voorkomen. De bondage en BDSM wereld is echt supergroot.

Alles kan je er tegenkomen. Van vrouwen die graag elke gaatje gevuld willen hebben met 'iets' tot vrouwen die het liefst een 'verkrachtingsfantasie' willen ervaren.

Het maakt niet uit wat je dame wil. Ze heeft nou eenmaal een behoefte en zou willen dat jij als man deze behoefte waar maakt. Daar zou jij als man juist blij om moeten zijn.

Bespreek dus met je partner wat zij graag zou willen in bed. Begin eerst met hetgeen wat ze WEL wil. Hierdoor krijg jij een goed en realistisch beeld van wat ze wil.

Ga vooral niet oordelen of lachen wanneer ze je vertelt dat ze iets geks wil. Wanneer je sekspartner eerlijk is, wil je dit altijd belonen. Iemand uitlachen is niet bepaald...belonend.

Zeg positieve kreten als "oohja dat snap ik wel" of "tof dat je daar open voor staat". Hierdoor ziet ze dat jij niet oordeelt en zal ze daardoor nog meer open tegen je zijn. Wat alleen maar goed is voor je seksleven.


#2 Hanteer grenzen

Laten we er even vanuit gaan dat jouw partner wil dat jij haar vastbindt en blinddoekt. Dat zal voor de meeste mensen de manier zijn waarmee ze zullen beginnen met bondage en BDSM.

Je bent in bed. Je hebt haar vastgebonden en geblinddoekt.... wat nu?

Denk vooral niet dat je nu vrij bent om te doen en laten wat je wilt. Het is namelijk erg belangrijk om te weten wat de grenzen zijn van je partner en jezelf. Wat mag je wel en niet doen terwijl je bezig bent met bondage?

Mag je bijvoorbeeld, terwijl zij vastgebonden is, het volgende doen:

 • Je penis in haar mond doen
 • Aan anale seks doen (of iets in haar anus doen)
 • Haar uitschelden of vernederen

Dat zijn nogal gevoelige onderwerpen. Niet weten of het wel of niet mag, kan voor problemen zorgen in de slaapkamer. En je eventueel een strafblad opleveren.

Vandaar dat het aangeven van grenzen ontzettend belangrijker is. Aangezien veel ongebruikelijke dingen in de wereld van bondage en BDSM mogen, wil je het zekere voor het onzekere nemen.

Een korte zoektocht op het internet zal je laten zien dat alles voorkomt van geforceerde anale seks tot verkrachtingsfantasieën waar 5 mannen deel van uitmaken. Zolang beide partijen weten wat wel en niet mag, zou alles goed moeten komen.

Vraag het omgekeerde om de juiste antwoorden te krijgen

De beste manier om erachter te komen wat de grenzen van je partner zijn, is door het te vragen. Je kan simpelweg vragen "wat wil je absoluut niet in bed?".

Mensen weten veel beter wat ze niet willen dan wat ze wel willen.

Zelden zal je een partner hebben die aangeeft dat 'alles prima is'. Al zullen ze het misschien wel zeggen.

Vaak kan je partner op dat moment niets verzinnen of is je dame te verlegen om het te noemen.

TO DO OR NOT TO DO LIJSTJE


In dit geval kan het beste mijn veiligheidslijstje afwerken:

 • Wel of geen anale seks (buttplugs of piemel)
 • Is het toegestaan om haar uit te schelden en/of te vernederen
 • Mag je zomaar je piemel of vingers zonder waarschuwing ergens in steken
 • Is deepthroaten of skullfucking toegestaan wanneer ze vastgebonden is
 • Tot welke mate mag je haar pijn doen

Het bovenstaande klinkt misschien heftig maar het is goed om zelf aan te kaarten. Aangezien je partner zelden de grenzen goed kan aankaarten, kan je het heft beter zelf in handen nemen. Hiermee voorkomen jij dat jij je partner emotioneel en fysiek pijn doet.


#3 Kies een 'safe word"

Wanneer je aan dit soort opwindende seks doet en bepaalde fantasieën gaat naleven, wordt de grens tussen fantasie en realiteit erg wazig.

Stel je voor dat je dame wil dat je haar lichtelijk pijn doet tijdens de seks. En laten we ervan uit gaan ze erg vocaal is met het kreunen en dat je haar pijn doet. Ze kan zelfs uit genot dingen zeggen als "je doet mij pijn", "stop" en "nee, nee, nee".

Niet altijd betekent dit dat ze het niet leuk vindt. Ze gaat gewoon op in de fantasie en de BDSM. Maar in andere gevallen wil ze wel dat je stopt en doet het onaangenaam pijn. Hoe kan jij als partner het onderscheidt maken tussen genot en pijn?

Dat doe je door van tevoren een 'safe word' te kiezen. Dit is een woordje waarbij alles stopt zodra je partner het noemt. Het spreekt voor zich dat je een woord moet kiezen wat niet te maken heeft met genot. De volgende dingen werken om praktische redenen niet:

 • "Lekker"
 • "Ga door"
 • "Ja"
 • "Ooh"
 • "Aaah"

Je snapt het punt.

Kies een gek woord. Eentje die niet te verwarren is met iets anders. Eentje die misschien de stemming er volkomen uithaalt.

Gekke dingen die je op het internet tegenkomt zijn:

 • Pizza
 • Pikachu
 • Safe word (ja, het woord zelf)
 • Kleuren (rood, paars, etc)
 • Soorten groenten
 • Soorten fruit

Spreek samen een woord af die je partner met gemak kan uitspreken. Wanneer je partner iets in haar mond heeft (gagball bijvoorbeeld) is het niet altijd mogelijk om iets uit te spreken.

In dit geval kan je het beste afspreken om een bepaald ritme te neuriën. Drie keer ritmisch kreunen of een bepaald handgebaar maken voldoet in dit geval ook als 'safe word'.


#4 Eén avontuur per keer

Wat betreft bondage en BDSM fantasieën zijn er veel meer fantasieën dan jij je kan voorstellen.

Waarschijnlijk heeft je partner ook meer dan één. Nu snap ik dat jij je partner lekker wil verwennen en haar een plezier wil doen in bed. Dat doe je niet door al haar fantasieën in één keer tegelijkertijd te doen.

Niet alleen kan dit te intens zijn voor je partner, ook kan er meer fout gaan.

Kies er daarom voor om één fantasie per keer te doen. Begin eerst met de minst heftige en bouw het daarna op qua intensiteit.

Zo kan jij en je partner wennen aan de nieuwe prikkel in jullie seksleven. Ook zal zij daardoor een beter beeld krijgen van hetgeen wat ze wel en niet wil in bed.


#5 Haal de juiste speeltjes in huis voor bondage en BDSM

Elkaar vastbinden en prikkelen in bed kan moeilijk zonder de nodige gereedschap in de slaapkamer te hebben. Afhankelijk van je fantasie, heb je verschillende dingen nodig.

LUUK ZWART'S SM PAKKETJE


Denk hierbij aan:

 • Handboeien, restraints en/of touw
 • Blinddoek
 • Veren
 • Zweepjes
 • Halsband
 • Gags
 • Kaarsen (kaarsvet over haar lichaam laten vloeien)
 • Tepelklemmen
 • Dildo en/of vibrator
 • Seksschommel

Van het bovenstaande lijstje is natuurlijk niet alles even belangrijk. Iets hebben om je partner vast te binden is het het allerbelangrijkste.

De rest hangt heel erg af van hetgeen wat je partner wel. Voor het vastbinden van je partner hoef je overigens niets te kopen. Het gebruiken van een badhanddoek kan ook prima. Het is natuurlijk niet net zo spannend als een setje handboeien of touw maar het kan ermee door.

Ook kan je een handdoek, sjaal of ander stuk stof gebruiken als middel om haar mee vast te binden. Daarnaast is het ook bruikbaar als blinddoek. Wasknijpers kunnen prima dienen als tepelklemmen en deegroller als iets om haar mee billenkoek te geven.

Je zal voortaan heel anders tegen je middelen in huis kijken.


#6 Experimenteer met de pijngrens van je partner

Het mooie van dit soort seks, is dat je kan experimenteren met je pijngrens en de pijngrens van je partner. Je zou het misschien niet zeggen maar als man geniet je van een zekere mate van pijn.

Heb je er iets op tegen wanneer een dame haar nagels in je rug zet of een beetje in je bijt? Zolang ze het met liefde doet, vermoed ik niet dat je hier iets tegen hebt.

Hetzelfde geldt voor de spannende pijn die jij je partner bezorgt.

Waarschijnlijk doe je het tijdens 'reguliere' seks al... maar hier kan je het een stapje verder nemen als je partner dit zou willen. Dit kan je doen door:

 • Spanken (met je handen of een zweep)
 • Aan haar haren trekken
 • Kaarsvet over haar lichaam laten vallen
 • Gebruiken van tepelklemmen
 • Keel dichtknijpen
 • Wartenberg pinwheel

Je kan het zo gek niet verzinnen. Ik ben online zelfs forums tegengekomen waar mannen graag een elektrische veeprikker tegen hun ballen willen hebben. Not my cup of tea maar wie ben ik om te oordelen.

Je snapt zelf ook dat haar op haar billen slaan en haar keel dichtknijpen niet op dezelfde level zitten.

Ook hier kan je het beste vragen wat ze zou willen. Sommige vrouwen vinden pijn ontzettend geil tijdens de seks. Anderen vinden het juist helemaal niets.

Vooral het gebruiken van tepelklemmen en het dichtknijpen van haar keel is niet iets wat iedereen zal willen. Dus: vraag het, vraag het en vraag het!


#7 Gebruik je stem

Het hebben van reguliere seks waarbij er geen geluid wordt geproduceerd is weird. Lekker tekeer gaan en genieten zonder je stembanden te gebruiken is niet erg aantrekkelijk. Vraag het maar aan elke vrouw. Ze zullen je allemaal vertellen dat geluid produceren als man erg aantrekkelijk is.

Dit kan natuurlijk in de vorm van gekreun en genot... maar het kan natuurlijk ook in de vorm van dirty talk. Dit laatste voegt een geil en spannend element toe aan de seks.

Vooral tijdens je eigen 50 Shades of Grey sessie is praten erg belangrijk. Het kan namelijk best ongemakkelijk worden wanneer een dame een buttplug in haar heeft, gespanked wordt en er geen decibel geluid van jou afkomt.

Juist het toepassen van dirty talk tijdens bondage en BDSM is ideaal. Hiermee kan jij je dominantie tonen en de ervaring voor haar nog geiler maken. Maar niet alleen het gebruiken van dirty talk is belangrijk... ook hoe jij je stem gebruikt is belangrijk.

Monotoon klinken in bed is ook een afknapper. Je wilt juist met je intonatie, volume en snelheid spelen. Hierdoor hou je het afwisselend en spannend.

Als je de ene keer iets in haar oren fluistert en de andere keer iets hardop commandeert, breng je spannende afwisseling in de slaapkamer.

Wil je meer tips over dirty talk? Kijk dan even hier.


#8 Speel met haar zintuigen

Doe eens voor de grap je ogen voor een seconde of 20 dicht.

Nu heb ik een vraag aan je:

Heb je gemerkt hoe bewust je ineens werd van omgevingsgeluiden en gevoelens in je lichaam?

Je bent nu een blog aan het lezen en bent, voor zover ik weet, niet opgewonden of seks aan het bedrijven. Stel je voor hoe het zou zijn als jij je ogen dicht zou doen terwijl een vrouw op je aan het rijden was. Je zou op dat moment op een andere manier van seks genieten.

Hetzelfde geldt voor een vrouw die een blinddoek om heeft. Door haar één zintuig te ontnemen, zullen haar andere zintuigen juist toenemen. Hierdoor voelt, hoort, ruikt en proeft ze een stuk beter.

En daar moet jij gebruik van maken in bed.

Je kan op verschillende manieren haar zintuigen prikkelen:

 • Aanraken met een veer
 • Aanraken met je vingertoppen
 • Gebruiken van massage olie (gewoon of verwarmd)
 • Gebruiken van ijsblokjes
 • Fluisteren in haar oren

Zoals je ziet kan je op verschillende manieren een vrouw prikkelen zonder gebruik te maken van je pik. Hoe meer je hiermee speelt, hoe meer zij zal genieten van de seks. Dit kan je natuurlijk ook gebruiken bij 'normale' seks waarbij ze al haar zintuigen heeft.


#9 Geef liefde aan elkaar achteraf

Een goed begin is het halve werk. Maar een goed eind is de andere helft. Want het stuk er tussen is vrijwel nooit moeilijk.

Vaak is aan iets beginnen en iets beëindigen juist het moeilijkste.

Aangezien we aan het eind van deze blog terecht zijn gekomen, betekent het ook dat we aan het einde zijn gekomen van jou geile sekssessie met je dame.

Wat je 'niche' van bondage en BDSM ook is, het zal er heftiger aan toe gaan dan bij gewone seks.

Het is daarom nog belangrijker om liefde te tonen aan je partner na jullie sessie.

Wanneer een dame zich vast laat binden en zich volledig aan je overgeeft, stelt ze zich erg kwetsbaar op.

Indien je niet na de seks haar aandacht, liefde en complimentjes geeft... kan ze zich slecht over zichzelf gaan voelen.

Sommige vrouwen kunnen zich zelfs misbruikt voelen. Dat moet natuurlijk nooit de bedoeling zijn. Zowel bewust als onbewust. Dit kan je makkelijk voorkomen door:

 • Haar in je armen te nemen
 • Haar over hele lichaam te strelen en zoenen
 • Een liefdevolle massage geven
 • Complimenten geven over hoe ze het deed in bed
 • Vertellen dat jij je erg op je gemak voelde bij haar
 • Zeggen dat je blij bent dat je deze ervaring met haar kon delen

Zolang het een lief en zacht gebaar is, zal de dame zich gewaardeerd voelen. En dat is waar het om gaat.


#10 Het Meesterminnaar Principe

Je weet nu precies hoe je bondage en BDSM moet aanpakken in bed. Maar ik heb nog een kleine atoombom die ik je kan geven om de ervaring NOG beter te maken.

Het is een concept wat ik heb ontwikkeld wat je op verschillende vlakken in de slaapkamer kan gebruiken. 

Eentje die ervoor zal zorgen dan vrouwen verslaafd aan je raken en alleen seks met jou willen hebben. I know. Het klinkt te goed om waar te zijn... maar dat is het niet.

Wil je weten hoe het werkt?

Laat me het dan privé en discreet met je delen.

Klik op de afbeelding hieronder, vul je e-mailadres in en dan stuur ik het direct gratis & privé naar je inbox.

Luuk Zwart

Over de auteur

Luuk Zwart is seksexpert en coacht sinds 2015 mannen & vrouwen om beter in bed te worden en een spannender seksleven te krijgen. Hij is als sekscoach ook in het Engels actief en heeft inmiddels meer dan 400.000 volgers verspreid over de hele wereld. Zijn boeken hebben meer dan 30.000 mannen en vrouwen bereikt.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Word een god in bed met het boek dat 12.000 mannen (en meer dan driedubbel zoveel vrouwen) hebben getest 

>